Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Newsec växer fortsatt och söker nu en Redovisningschef

Redovisnings­chefGöteborg

Mitt i centrala Göteborg, med utsikt över älven välkomnas du till ett modernt kontor med goa kollegor och expertis vart du än vänder dig! Vi på Newsec växer så det knakar och söker nu dig som triggas av komplexa redovisningsfrågor och som helhjärtat vill dela med dig av dina erfarenheter för att få dina teamkollegor att växa. Här erbjuds du en tjänst om 100%, möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan, förkortad arbetsdag under sommarmånaderna, frukost varje torsdag, friskvård samt friskvårdstimmar och mycket annat!

Om rollen

Rollen innebär att självständigt ansvara för en eller flera kunders ekonomiska förvaltning. Med din erfarenhet faller det sig naturligt att leda arbetet inom dina ansvarsområden på ett pedagogiskt och tryggt sätt, samt agera professionellt i mötet med våra kunder. Teamet består idag av 25 kollegor som tillsammans jobbar med ca 12 kunder. Kunderna är av varierande storlek, där flertalet kunder är koncerner. Idag är vi 4 redovisningschefer med liknande ansvarsområden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Löpande redovisning, koncernredovisning, avstämningar samt årsbokslut
– Årsredovisningar
– Skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
– Hantering fastighetsmoms, deklarationer samt jämkningsregler
– Lån och reverser
– Projektredovisning och anläggningar
– Planering, sammanställning och rapportering bokslut till kund
– Rapportera och vara kontaktperson och rådgivare till kund
– Revisorskontakter och myndighetskontakter
– Utvecklingsprojekt
– Team ansvar (samt eventuellt personalchefsansvar beroende på erfarenhet)

Vem är du?

För att du ska trivas i denna roll behöver du vara ödmjuk, flexibel och ha god förmåga att samarbeta och kommunicera väl med såväl kollegor som kunder. Du triggas av utmaningen kring komplexa redovisningsfrågor från våra kunder och delar helhjärtat med dig av dina erfarenheter för att få dina teamkollegor att växa. Tillsammans hittar ni de bästa lösningarna för kunden och förfinar processer för att jobba både smartare och effektivare.

I bagaget ser vi att du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning samt flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning. Meriterande är om du har kommit i kontakt med koncernredovisning och/eller transaktionsredovisning, IFRS, RFR2.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har mycket goda kunskaper i Excel och god systemvana. Vi arbetar i Unit4.

Hur ansöker jag?

I den här rekryteringen samarbetar Newsec med MPYA Finance. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anette Zantelid  tfn 0732- 03 67 77 och Linda Målberg tfn 0733- 80 77 88 eller Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Newsec Property Asset Management Sweden AB

Newsec – Transforming real estate and beyond
Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett helhetsutbud av tjänster inom de fem tjänsteområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Energy Transition och Digital Accelerator. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare fördelat över de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv