Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Kvalificerad Redovisningsekonom

Redovisnings­ekonomGöteborg

Som Kvalificerad redovisningsekonom till vår kund, med kontor i Östra Göteborg, kommer du få en bred roll där du tillsammans med Ekonomichefen ansvarar för all redovisning, från ax till limpa. Du kommer ha en del kontaktytor internt men även externt. Du kommer även vara delaktig i att förbättra och effektivisera processer och rutiner gällande ekonomifrågor. Tjänsten är en 100 % tjänst, och det är en tillsvidareanställningen hos kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning, avstämningar och betalningar
  • Fakturering, påminnelse och kravhantering
  • Upprätta/ vara delaktig i, månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Moms- och skattedeklarationer samt vara delaktig i årsredovisningen           
  • Administrativa uppgifter

Lämplig bakgrund

Vi tror du är gymnasieekonom eller har en liknande KY- utbildning inom ekonomi samt har flera års relevant arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i en roll som redovisningsekonom. Du har god koll på en resultat/ balansräkning och har arbetat med hantverket kring bokslut. Det är meriterande om du har arbetat med projektredovisning, men det är inget krav.

Som person ser vi att du är självgående och prestigelös med förmågan att ta egna initiativ. Vidare tror vi även att du är van vid att arbeta efter deadlines! Du har ett strukturerat arbetssätt och är noggrann och analytisk. Du är van vid och tycker om att arbeta med olika uppgifter, högt och lågt, och trivs i en föränderlig miljö. Vill du arbeta på ett bolag med en familjär anda och engagerade medarbetare kan detta vara tjänsten för dig!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med MPYA Finance. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Målberg på 0733 80 77 88 eller Anette Zantelid på 0732 03 67 77. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult – och rekryteringsföretag inom ekonomi. Och för att kunna erbjuda enastående tjänster inom ekonomi krävs enastående människor. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och det är att leverera kvalitetssäkrade lösningar med en nytänkande twist åt våra kunder. Under tiden ser vi alltid människan bakom ekonomen och vice versa. För helt ärligt, ibland kan man behöva dra av momsen från livets kostnader för att få ett positivt resultat – jaa, ni fattar. Det är vårt fokus; idag, imorgon, bättre och sämre dagar – tillsammans ser vi allas bidrag till att sprida kunskap och engagemang hos våra kunder och inom Mpya Finance.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv