Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Controller till Svedbergs Group AB i Halmstad

Group ControllerHalmstad

Svedbergs Group är i en expansiv fas där tillväxt sker både organiskt och genom förvärv. Vi söker nu en driven och engagerad Group Controller med både operativt och finansiellt fokus som vill vara en del av denna tillväxtresa.

I rollen som Group Controller är du en nyckelperson i koncernens finansiella styrning. Du kommer att arbeta med rapportering, analys, prognos och budget samt stötta organisationen med olika analyser och projekt relaterade till den finansiella styrningen. Du kommer att arbeta nära ledningsgruppen och de olika dotterbolagen i en bred roll med intressanta och utvecklande arbetsuppgifter.

  • Delaktig i månadsbokslut, rapportering och analys av resultat-, balansräkning och kassaflöde.
  • Utveckla och underhålla finansiella modeller för budgetering, prognoser och beslutsprocesser.
  • Driva budget- och prognosprocessen.
  • Säkerställa efterlevnad av finansiella policyer, rutiner och interna kontroller.
  • Delaktig i presentationen av finansiell information och analyser till ledning och andra intressenter.
  • Ansvara för likviditetsplaneringen för koncernen.
  • Finansiell integration av förvärv och stöd till dotterbolagen.

Tjänsten är placerad på koncernkontoret i Halmstad och du rapporterar till CFO.

Är du den vi söker?

Du har en akademisk examen eller motsvarande inom ekonomi samt minst tre års relevant arbetserfarenhet, gärna från revision eller controlling. Du har goda kunskaper inom redovisning och erfarenhet av bokslutsarbete, rapportering och analys. Vidare har du erfarenhet av att använda ERP-system och MS Office, med särskilt goda kunskaper i Excel. Du är flytande i såväl svenska som engelska, både muntligt och skriftligt.

Som person är du målmedveten och strukturerad samt har en god samarbetsförmåga. Du har en utmärkt analytisk förmåga och kan kommunicera finansiell information effektivt till intressenter på alla nivåer inom organisationen. Du tar initiativ till att hitta nya lösningar och arbetsmetoder samt har en väl utvecklad problemlösningsförmåga. Du är ärlig, ödmjuk och har nära till skratt.

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Svedbergs Group med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jeanette Mellborg på tel. 073-3244383, jeanette.mellborg@mpya.se eller Sandra Grudemo sandra.grudemo@mpya.se, 070-233227.

Sök jobbet

Om Svedbergs Group AB

Svedbergs Group investerar långsiktigt i Europas starkaste oberoende företag som designar, tillverkar och marknadsför hållbara produkter och tjänster för badrum. Vi växer genom organisk tillväxt och förvärv som kompletterar och stärker vår grupp genom nya produktkategorier, geografisk spridning samt ny kunskap inom marknadsföring, innovation och hållbarhet. Vi skapar värde genom att dela varje företags unika kompetens med resten av gruppen och värnar om att bibehålla företagens entreprenöriella drivkraft och engagemang. Vi kallar detta för samarbete utan sammanblandning. Svedbergs, Macro Design, Cassøe, Roper Rhodes – och nu senast Thebalux – utgör tillsammans Svedbergs Group.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv