Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomichef till Skadeservice

EkonomichefUppsala

Vill du vara en nyckelperson och ta dig an ett helhetsansvar för ekonomifunktionen i ett framgångsrikt, ägarlett företag med genuin familjekänsla? Som Ekonomichef på Skadeservice får du vara en del av en förändringsresa där du leder och utvecklar ekonomifunktionen och säkrar bolagets finansiella framtid. Låter det intressant? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Skadeservice startade 1975 i Östhammar och är ett ägarlett bolag med en varm och genuin familjekänsla. Under dess snart 50 år i saneringsbranschen är företaget en aktör som samlat på sig gedigen erfarenhet från uppdrag med varierande innehåll och dignitet. Bolaget bedrivs med grundtanken att de anställda ska trivas och känna att detta är ett bolag de vill växa tillsammans med.

Huvudkontoret är beläget i Östhammar, med filialer i Uppsala, Gävle och Stockholm. Skadeservice har ca 160 anställda och en omsättning på drygt 200 MSEK.

I rollen som Ekonomichef erbjuds du en fantastisk möjlighet att leda och utveckla ekonomifunktionen. Du blir en del av ledningsgruppen och ansvarar både operativt och strategiskt för bolagets finansiella framtid. Med helhetsansvar för allt från löpande redovisning till årsredovisningar, analys och uppföljning, är din roll avgörande för att förbereda bolaget inför kommande utmaningar.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen innefattar både operativt och strategiskt ansvar. Arbetsuppgifterna är breda med fokus på rapportering, analys och uppföljning. Förutom ett starkt redovisningsintresse attraheras du också av att medverka i affärsrelaterade frågor som bidrar till verksamhetens fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

  • Helhetsansvar för ekonomifunktionen.
  • Säkerställa månads- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisning och inkomstdeklaration.
  • Ansvar för rapportering till ledning, styrelse och ägare.
  • Budget- och prognosarbete
  • Vara rådgivande till VD och övriga organisationen avseende ekonomiska frågor.
  • Leda arbetet med att kontinuerligt effektivisera, utveckla och förbättra processer.
  • Delaktig i företagets ledningsgrupp.

Rollen innefattar även personalansvar för idag tre personer och du kommer att rapportera till Joakim som är VD för Skadeservice AB.

 

Vem letar vi efter?
Du har en akademisk examen inom ekonomi och relevant arbetslivserfarenhet bakom dig. Du brinner för ekonomistyrning samtidigt som du känner dig trygg i din redovisning. Du har erfarenhet från budget- och prognosarbete samt rapportering och det är meriterande om du har erfarenhet från personalansvar och ledningsgruppsarbete. Det är också meriterande om du har erfarenhet av lönefrågor, systemet Rekyl samt har ett intresse för system och digitala verktyg.

Som person är du proaktiv, ansvarsfull och lösningsorienterad och du drivs av att effektivisera och utveckla processer. Du är en självgående person men trivs att samarbeta med dina kollegor – laget är viktigt för dig. Vidare är du en prestigelös och relationsskapande person med viljan och förmågan att möta alla olika människor. Du har goda kunskaper och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar Skadeservice AB med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Babra på 073-203 67 76 eller jennifer.babra@mpya.se alternativt Hanna Bulldra på 073-368 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Skadeservice Sverige AB

Skadeservice Sverige AB startade 1975 och är idag ledande i Sverige inom specialsanering och beredskap och bedriver även bygg- och fastighetsservice samt dygnet runt jour. Med ett brett tjänsteutbud inom all typ av sanering, restvärdesräddning, återställning efter skada och om- och tillbyggnationer upprätthåller vi en dygnet runt beredskap för att avhjälpa katastrofer av olika slag.
Vår affärsidé är att erbjuda alla våra kunder kvalitativa, miljöanpassade och för varje tillfälle skräddarsydda och kostnadseffektiva tjänster och produkter. Vårt huvudkontor är beläget i Östhammar, med filialer i Uppsala, Gävle och Stockholm. För mer information, besök https://skadeservice.se/.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv