Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomiansvarig till NCAB Group Sweden

EkonomiansvarigSundbyberg

Vill du arbeta i ett internationellt bolag i stark tillväxt med familjär känsla där du kan bidra och växa? Brinner du för redovisning och driva utvecklingsprojekt och vill fortsätta utvecklas inom området?  Då kan rollen som Ekonomiansvarig till NCAB Group Sweden vara din nästa utmaning.

Vad kan NCAB Group Sweden erbjuda dig?
NCAB Group är en global, marknadsledande mönsterkortsleverantör som grundades 1993 och börsnoterades 2018 på Nasdaq Stockholm. Idag har NCAB Group lokal närvaro i 15 länder i Europa, Asien och Nordamerika och kunder i cirka 45 länder världen över. NCAB Group har ambitionen att fortsätta växa, både organiskt och genom förvärv.

NCAB Group Sweden är nu i behov av att rekrytera en ekonomiansvarig Financial Manger som självständigt kommer ha ett helhetsansvar för redovisningen. Personen kommer arbeta brett inom redovisning; allt från löpande bokföring, avstämningar, månadsbokslut samt årsbokslut och årsredovisning. Lönehanteringen är outsourcad och vår nya Financial manager är vår kontaktperson mot lönebyrån, och ansvarar för utläggsredovisningssystemet och frånvaro rapportering. 

Idag finns en assistent på 50 procent som sköter lev- och kundreskontra inklusive kravhantering och bank som du arbetsleder.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet i roller som kvalificerad redovisningsekonom eller redovisningsansvarig och du upprättar självständigt månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning. Du är en person som gärna ser över rutiner och processer för kontinuerlig vidareutveckling av ekonomifunktionen och för att hitta effektiva arbetssätt. Du har ett systemintresse och vi ser gärna att du tidigare varit delaktig i implementering av ekonomisystem. Har du erfarenhet av Dynamics 365 är det starkt meriterande. Du är en kommunikativ person och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är strukturerad och arbetar kvalitetsmedvetet samt har en förmåga att växla mellan detaljfokus och övergripande helhet. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo mot många kontaktytor i en internationell miljö.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar NCAB Group med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Sök jobbet

Om NCAB Group

NCAB Group är en global, marknadsledande mönsterkortsleverantör som grundades 1993 och börsnoterades 2018 på Nasdaq Stockholm. Idag har NCAB Group lokal närvaro i 15 länder i Europa, Asien och Nordamerika och kunder i cirka 45 länder världen över.
På NCAB Group är det människorna som gör bolaget unikt och skapar potential för tillväxt. I hela NCAB arbetar vi med gemensamma värderingar som har utvecklats av all personal tillsammans. Värderingarna styr arbetet och innebär tydliga och definierade mål som ger kvalitet i det dagliga arbetet. NCAB Group tror på decentraliserat beslutsfattande och uppmuntrar medarbetarna att ta egna initiativ och anta utmaningar. Läs gärna mer på  https://www.ncabgroup.com/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv