Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomiansvarig till Nääs Fabriker

EkonomiansvarigGöteborg

Nu söker vi vår nästa Ekonomiansvarig som vill vara med och utveckla Nääs Fabriker till ett av Sveriges mest uppskattade utflyktsmål – vill du vara med på resan?

Nääs Fabrikers historia började redan på 1800-talet när Peter Wilhelm Berg startade den första textilfabriken på Nääs Grunden för våra idéer är att vi på olika sätt vill skapa ännu mera liv och rörelse på Nääs Fabriker. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats och dra till oss fler besökare genom att erbjuda ökad service, fler aktiviteter och minnesvärda upplevelser. Sedan 1990 är Nääs Fabriker en del av Ernst Rosén-koncernen, ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg.  

Om rollen

Du trivs i en miljö där man värderar en hög servicenivå och förstår att komplexiteten i  verksamheten är kopplat till allt från stora fasta kostnader till små detaljer. Allt måste finnas för att våra kunder ska trivas. Du rapporterar till vår VD Kristina och blir en del av ledningsgruppen för våra två bolag, fastighets- och driftsbolaget.

 

I rollen har du ansvaret för allt från löpande redovisning, bokslut, budget, prognos – och likviditetsarbetet, projektuppföljning, till kontakt med revisorer och ledare i våra verksamheter som behöver din stöttning. Du kommer även ansvara för att utveckla och effektivisera ekonomiavdelningens arbete. Rollen innebär således en bra mix av operativt och strategiskt arbete, där ingen dag är den andra lik. Allt detta i en fantastisk miljö med mycket glädje, värme och vackra omgivningar. Kontoret är beläget på Nääs Fabriker och vi erbjuder flexibilitet i arbetstiderna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Månads- och årsbokslutsarbete, kontakt med revisorer
  • Budget-, prognos-, och likviditetsarbete samt analyser
  • Årsredovisning och deklarationer
  • Koncern- och styrelserapportering
  • Stöttning samt uppföljning av pågående och färdiga projekt
  • Behjälplig vid frågor kopplat till ekonomi från våra ledare
  • Löpande bokföring samt avstämningar, momsdeklarationer och betalningar
  • Enklare lönehantering, attestering samt viss fakturahantering och myndighetsrapportering
  • Anläggningsregister
  • Systemansvar för ekonomiavdelningens system
  • Övriga ad hoc-uppgifter

 

Vem är du?

Du har relevant ekonomisk utbildning och har arbetat brett inom ekonomi i några år. Som person är du trygg i dig själv, van att arbeta strukturerat och ser det som en självklarhet att vara både snäll, prestigelös och lösningsfokuserad. Med dig i bagaget har du erfarenhet från arbete i servicebranschen, är systemstark (vi arbetar i olika system som tex Unit4 ERP och PM, Visma, Capego, Caspeco) vill driva systemutveckling och är en van användare av Excel. Vidare besitter du god analytisk förmåga och trivs i en roll där du får vara en del av en händelserik verksamhet. Har Du erfarenhet från fastighetsbolag och regelverket K3 är det meriterande.

Nyfiken på att höra mer?

I denna rekrytering samarbetar Nääs Fabriker med Mpya Finance. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linda Målberg 073-380 77 88 eller Anette Zantelid 073-203 67 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Nääs Fabriker AB

Nääs Fabrikers historia började redan på 1800-talet när Peter Wilhelm Berg startade den första textilfabriken på Nääs. Det har varit en resa. Idag är Nääs Fabriker en destination med hotell, konferens, god mat och dryck, shopping och mycket mer. Den övergripande visionen för Nääs Fabriker är att det ska utvecklas till ett av Sveriges mest uppskattade utflyktsmål. Grunden för våra idéer är att vi på olika sätt vill skapa ännu mera liv och rörelse på Nääs Fabriker, locka hit fler människor genom mer service, aktiviteter och upplevelser.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv