Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomiansvarig till Diodhuset Sverige i Åstorp

Finance ManagerHelsingborg

Här jobbar vi tillsammans som ett lag, alla är lika viktiga” Så säger Bengt, VD på Diodhuset Sverige AB

Diodhuset Sverige AB är ett framgångsrikt tillväxtföretag som utvecklar och marknadsför innovativ fordonsbelysning till eftermarknaden. Här erbjuds du en rolig tjänst i ett stabilt företag som flerfaldigt utsetts till både Gasellföretag av Dagens Industri och ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer.

Som Ekonomiansvarig erbjuds du en bred roll som innehåller både redovisning och analys. Ekonomiavdelningen består av två personer och båda rapporterar till VD som är en väldigt omtyckt ledare som ger frihet under ansvar.

Rollen är placerad på det fina kontoret i Åstorp som hela tiden växer.

Dina främsta ansvarsområden är:

  • Månadsavstämningar, årsbokslut och årsredovisning
  • Driva budget och prognosarbete
  • Rapportering och analys av utfall
  • Löneadministration
  • Likviditetsplanering
  • Utveckla och förbättra processer och arbetssätt
  • Kontakt med revisorer och övriga externa intressenter
  • Ingå i ledningsgruppen

Vem söker vi?

Vi ser att du har eftergymnasiala studier inom ekonomi och ca 3-5 års erfarenhet av självständigt redovisningsarbete och vill nu ta nästa steg. Du har en god förmåga att se och förstå helheten och att prioritera rätt. Då Diodhuset är ett snabbväxande bolag behöver du ha god struktur- och organisationsförmåga samt vara noggrann. Du har erfarenhet av att arbeta med lön. För att trivas i rollen är du prestigelös, ansvarstagande och kommunikativ. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Dina kunskaper i Svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet?

I denna rekrytering samarbetar Diodhuset Sverige med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Amelie Rijpma på 0709-966176 eller amelie.rijpma@mpya.se alternativt Monika Winther på 0707-859352 eller monika.winther@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Diodhuset Sverige AB

Diodhuset bedriver framgångsrikt med unik produktkompetens, produktutveckling och kundservice parti-, detalj- och e-handel med modern mobil belysning och tillbehör till fordonseftermarknaden. Bolaget marknadsför ett brett, prisvärt och efterfrågat utbud av miljövänliga belysningslösningar som ökar säkerheten och förhöjer utseendet.
Diodhuset har via sitt varumärke Ledson c:a 950 återförsäljare och distributörer i Sverige, Norden och Europa. Vi har 30 medarbetare och kontor och lager i Åstorp utanför Helsingborg.
www.diodhuset.se 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv