Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonom till Svensk Cater AB

Redovisnings­ekonomGöteborg

Står du med båda fötterna på jorden och är redo för att ta ditt nästa kliv i karriären? Svensk Cater är det familjära bolaget, där alla hjälps åt och där du får ett varmt välkomnande. Här ges du goda chanser att växa in i din yrkesroll i en härlig organisation med korta beslutsvägar och där du får vara med och påverka resan framåt.

Svensk Cater i Göteborg är ett av 17st SC i Sverige. I dagsläget har företagets cirka 900 anställa och omsätter drygt 4,5 miljarder. Bolaget befinner sig i en expansiv fas, har god tillväxt och lönsamhet. I Göteborg är vi ca 50 medarbetare.

Detta är en spännande karriärmöjlighet för dig som trivs med att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer ansvara för det dagliga ekonomiarbetet samt ha en central roll på kontoret i Göteborg. Du rapporterar direkt till huvudkontoret i Löddeköpinge.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Fakturering och hantering av in- och utbetalningar
  • Månads-och årsbokslut
  • Behjälplig vid budget och prognosarbete
  • Ansvar för kundreskontran och kreditbedömning
  • Ansvar för insamling av data i vårt hållbarhetsarbete
  • Allmän stöttning av administration vid behov
  • Diverse andra sysslor, bonusavtal, priskontroll
  • Tidsredovisning

Din profil:

Vi söker dig som har ekonomiutbildning samt några års erfarenhet av arbete inom en ekonomifunktion. Du har kunskap och erfarenhet av månadsbokslut och rapportering. Du tycker om siffror och arbetar både noggrant, metodiskt och strukturerat. Vidare så ser du lösningar i stället för problem och är positiv till förändringar. Service är något du trivs med, samt att ha många kontaktytor. Vi ser att du har lätt för att samarbeta och gillar att arbeta i team samtidigt som du är självständig. Du är inte rädd för att ta i och det faller sig naturligt för dig att se vad som behöver göras. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har systemintresse samt kunskaper i Officepaketet.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Svensk Cater med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Anette Zantelid på telefon 0730-2036777. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.  

Sök jobbet
Ekonom till Svensk Cater AB

Elin Antonsson

Göteborg

Rekryteringschef Väst, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 931 87 69

Om Svensk Cater AB

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 17 lokala lager. Alla har de ett noga utvalt sortiment för att passa den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter. Svensk Cater ägs av Euro Cater A/S och i samma koncern ingår även Dansk Cater. Koncernens gemensamma omsättning är ca 13 miljarder SEK. Svensk Cater omsätter ca 4,2 miljarder SEK. www.svenskcater.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv