Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Controller till Möller & Partners

ControllerStockholm

Har du erfarenhet av redovisning, rapportering och analys från bolag med krav på extern rapportering och rapportering enligt IFRS? Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom rapportering, finansiell analys, beräkningar och nyckeltal i en bred roll tillsammans med ett litet och trevligt gäng.

Vad kan Möller & Partners erbjuda dig?
Ekonomiorganisationen på Möller & Partners ansvarar för rapportering – budget, prognos samt analys av resultat och projekt. Vi arbetar även med frågor som rör transaktioner, skatter, finansiering mm. All löpande redovisning, moms, skatt, bokslut och årsredovisning är outsourcat till extern part.

I rollen som Controller arbetar du i nära samarbete med vår transaktionsgrupp, förvaltningsgrupp, fondansvariga samt extern outsorcing-partner. Möller & Partners är ett partnerägt fastighetsbolag som grundades år 2000. Vi äger olika plattformar tillsammans med välrenommerade svenska och internationella kapitalpartners och erbjuder intressanta möjligheter inom alla fastighetssektorer.

Denna roll rapporterar till CFO och är placerad vid vårt huvudkontor på Grev Turegatan i centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för rapportering, budgetering, analyser, cash flow mm.
  • Ansvara för uppföljning och rapportering av investeringar, bland annat till investerare, banker och andra stake holders.
  • Samarbeta med, leda och stötta externa redovisningschefer hos redovisningsbyrån i deras löpande arbete och i bokslutsprocesser.
  • Från ett redovisningsperspektiv vara delaktig i förvärv/försäljningar av fastigheter vilket innebär samarbete med kollegor, banker, jurister med flera.
  • Tillsammans med CFO, affärsområdeschef eller fondansvarig säkerställa att ingångna avtal efter genomförda fastighetstransaktioner efterlevs.
  • Strukturera och organisera information i löpande kontakter och informationsutbyte med redovisningsbyrån, revisorer, skattekonsulter, banker, etc.
  • Löpande utveckling av modeller och rutiner för rapportering och styrning.
  • Driva och initiera projekt & förbättringsarbete för att effektivisera ekonomi-/finansprocesser

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och gedigen erfarenhet av redovisning. Du har också arbetat med finansiell analys och nyckeltal. Skulle du även ha erfarenhet av koncernredovisning och av fastighetsbransch ser vi det som ett extra plus. För att lyckas i rollen behöver du behärska såväl svenska som engelska samt ha den initiativförmåga som krävs för att driva din roll och dina arbetsuppgifter framåt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Möller & Partners med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

 

Sök jobbet

Om Möller & Partners

Vi har en väletablerad strategi fokuserad på att utveckla unika investeringsplattformar och strävar efter att leverera stabil och långsiktig riskjusterad avkastning för våra investerare och samarbetspartners. Sedan år 2000 har vi förvaltat över 1,6 miljoner kvadratmeter och genomfört mer än 100 transaktioner för ett värde över 25 mdr SEK. Vi har genom åren etablerat åtskilliga specialiserade plattformar i separata intressebolag. Nuvarande plattformar omfattar Akka Egendom, Resinova och Urbanea, med cirka 5 000 bostäder samt cirka 80 000 kvadratmeter lokaler för kontor och lätt industri, främst i Mälardalen, Stockholm, Göteborg och södra Sverige.
Vårt arbete genomsyras av långsiktighet, ansvarstagande och hållbarhet. För mer information vänligen se www.mpam.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv