Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Applikationskonsult till AARO

ApplikationskonsultStockholm

AARO är marknadsledande inom systemstöd för koncernredovisning och vill nu utöka konsultteamet med fler kollegor!  Har du erfarenhet av koncernredovisning och ett intresse för system? Välkommen till AARO!

Om rollen
Som Applikationskonsult hos oss arbetar du med att implementera vårt koncernrapporteringssystem AARO och dess kringprodukter hos våra nya och befintliga kunder. Utöver implementeringsprojekt kommer du också att arbeta löpande i konsultuppdrag med vår befintliga kundbas för att förbättra, vara rådgivande och utveckla användandet av vårt system. Du kommer att arbeta både i kortare uppdrag och längre projekt, vilka varierar i karaktär och längd. Arbetet är varierande och utvecklande och sträcker sig över flera branscher. Rollen ställer krav på goda kunskaper i koncernrapportering, självledarskap och strukturerat arbetssätt. Vi sätter stort fokus på lärande och utveckling av vår personal.

Du kommer att ingå i ett team på 23 kollegor och rapportera till Consulting Manager.  Vårt trevliga kontor är centralt beläget på Kungsbron i närheten av Stockholms Centralstation.   

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet inom koncernredovisning, rapportering och konsolidering, har ett stort systemintresse och mycket goda kunskaper i Excel. Vi ser det som en stor fördel om du har kunskap inom IFRS och har haft ansvar för bokslutsprocesser i större koncerner.  Vidare har du en akademisk examen inom ekonomi eller likvärdig utbildning.

För att lyckas i rollen behöver du vara både flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tänker proaktivt och är en relationsbyggare som utgår från kundens bästa. Du är drivande och gillar att arbeta självständigt likväl som i team. Du trivs med att förflytta dig i olika arbetsmiljöer, är anpassningsbar och trivs i mötet med nya människor. Din kommunikativa förmåga är mycket god, både i svenska och engelska. Talar du något ytterligare språk ser vi det som meriterande då vi är en global organisation.

Vad kan AARO erbjuda dig?
Inom AARO finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och företag. Att arbeta hos oss innebär både frihet och delaktighet. Organisationen präglas av korta beslutsvägar och du arbetar till stor del självständigt under eget ansvar.

Vi arbetar med kompetensutveckling på både grupp- och individnivå och kompromissar aldrig när det gäller kompetens. Vi sätter dessutom ett stort fokus på kvalitet. Vi har goda personalförmåner och värdesätter en öppen social miljö där vi flera gånger om året hittar på aktiviteter tillsammans. Våra kontor är belägna centralt i både i Stockholm, Göteborg och Malmö. Visst resande inom Sverige ingår i tjänsten.

Vår värdegrund som beskriver företagskulturen är ”Professionalism genom affärsmässighet, pålitlighet och engagemang i en lärande miljö.”

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar AARO med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog elin.allskog@mpya.se eller Italo Paras på italo.paras@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Sök jobbet

Om Aaro Systems Aktiebolag

Idag använder fler än 300 svenska koncerner AARO, vilket gör oss till den marknadsledande systemleverantören för koncernrapportering i Sverige. Våra kunder finns i drygt 140 länder.
Vi är mycket mer än en mjukvaruleverantör. Vi erbjuder allt din koncern behöver för effektiv och transparent koncernrapportering  komplett mjukvara, brett tjänsteutbud, online support, kurser i IFRS & vår mjukvara AARO. 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv