Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla (55)

Stockholm (17)

Mälardalen (4)

Öst (6)

Syd (18)

Väst (10)

Vad vill du jobba med?

Vad vill du jobba med?

Alla roller
Alla roller
Business Controller
CFO
Controller
Ekonomiansvarig
Ekonomichef
Financial Controller
Group Controller
Koncern­redovisning
Momsspecialist
Mpya-konsult
Redovisnings­chef
Redovisnings­ekonom
Redovisningsansvarig
Rekryteringskonsult
Sr Redovisningsekonom
Treasury
 

55 tjänster intressanta för dig

Ekonomiansvarig till Barsebäck Resort

Som Ekonomiansvarig har du ett tydligt fokus på att stötta och bidra till att utveckla verksamheten. Du driver budget- och prognosarbete i nära samarbete med VD och avdelningscheferna samt stöttar dem med uppföljning och analys av resultat och lönsamhet.

EkonomiansvarigMalmö

Mpya Finance Göteborg söker erfarna redovisningsekonomer!

Livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten! Med den insikten vill vi på Mpya Finance vara ett konsult- och rekryteringsföretag som på riktigt tar hänsyn till att livet – det där som pågår du vet – faktiskt får den respekt det förtjänar. Vill du vara en del av ett gött gäng …

Mpya-konsultGöteborg

CFO till expansiva Bio-Works i Uppsala

Bio-Works befinner sig i stark tillväxtfas och letar nu efter sin nya CFO. Du kommer att vara en nyckelspelare i att hjälpa företaget att ta nästa steg i sin utvecklings- och tillväxtresa. Här får du vara en del av ett internationellt företag som bidrar till renare läkemedel och säkrare diagnostik.

CFOStockholm

Skattespecialist med inriktning moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och vill jobba specialiserat med moms. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner. Välkommen!

MomsspecialistSolna

Business Controller till Systemair

Vill du vara med och driva utveckling i ett börsnoterat bolag som fortfarande präglas starkt av entreprenörsanda och där avståndet mellan goda idéer och genomförande är kort? Systemair söker en Business Controller som vill bidra till att utveckla verksamheten ytterligare och höja nivån på …

Business ControllerVästerås

Redovisningsekonom till Systemair

Vill du vara del av ett världsledande bolag, med verksamhet över större delen av världen, som månar om sitt ursprung och därför har kvar huvudkontoret i Skinnskatteberg? Systemair söker en redovisningsekonom som vill axla redovisningsansvaret för ett av koncernens dotterbolag.

Redovisnings­ekonomVästerås

Business Controller Global Sourcing till Oatly

I rollen som Business Partner till Global Sustainable Sourcing teamet kommer du att ha en nyckelroll och bidra med ekonomisk sakkunskap och proaktiva analyser. Du kommer att driva utveckling av finansiell analys, resultatstyrning och rapporteringsprocessen.

ControllerMalmö

Group Controller till Access World Technic

Vill du jobba i en expansiv organisation med bra sammanhållning och stort engagemang där du får arbeta i en bred och affärsnära roll i säkerhetsbranschen? Då kan rollen som Group Controller på Access World Technic vara något för dig! Access World Technic, AWT, är i ett expansivt skede och är nu …

Group ControllerStockholm

Ekonomiansvarig till CAG Syntell

Har du bred erfarenhet inom redovisning och ekonomistyrning? Är du prestigelös och gillar att ta ansvar? Söker du ett noterat företag med en familjär känsla? Då kan tjänsten som Ekonomiansvarig för CAG Syntell, ett dotterbolag inom CAG-koncernen, passa just dig! CAG är en familjär IT-koncern …

EkonomiansvarigStockholm

CFO till expansiva Bio-Works i Uppsala

Bio-Works befinner sig i stark tillväxtfas och letar nu efter sin nya CFO. Du kommer att vara en nyckelspelare i att hjälpa företaget att ta nästa steg i sin utvecklings- och tillväxtresa. Här får du vara en del av ett internationellt företag som bidrar till renare läkemedel och säkrare diagnostik.

CFOUppsala

Senior Koncernredovisningsekonom mot fastighet till Accountor i Lund

Välkommen till ett starkt och erfaret team som tillsammans utvecklar ett av Accountors viktigaste affärsområden. Med ett varmt, öppet klimat hjälps man åt och utvecklas tillsammans! Accountor söker dig som har erfarenhet av koncernredovisning och som har förståelse för fastighetsbranschen.

Koncern­redovisningLund

Senior Redovisningsansvarig mot fastighet till Accountor i Lund

Välkommen till ett starkt och erfaret team som tillsammans utvecklar ett av Accountors viktigaste affärsområden. Accountor söker dig som har god erfarenhet av redovisning från fastighetsbranschen och som kan ta ett teamledaransvar och vara kundansvarig mot en av bolagets största kunder.

RedovisningsansvarigLund

Redovisningsansvarig till Investment AB Latour

Är du en noggrann, positiv och engagerad redovisningsekonom/redovisningsansvarig med några års erfarenhet av kvalificerad redovisning? Trivs du i att arbeta i en bred roll i ett mindre team? Är du analytisk och gillar att arbeta med siffror? • Då skulle du passa som Redovisningsansvarig på …

RedovisningsansvarigGöteborg

Får vi lov att be om en ekonom, tack?

Vi förstår att du säkert får många sådana här frågor, så varför skulle du ta klivet vidare med oss? Kanske för att vi ser till dig som person OCH som ekonom? Den ena finns ju inte utan den andra.

Linköping

Redovisningsansvarig till Business Control Partner

Business Control Partner är en etablerad aktör som erbjuder tjänster för mindre och medelstora bolag genom en enkel och verksamhetsanpassad ekonomisk och finansiell planering, styrning och kontroll. Vi tillhandahåller tjänster för hela ekonomifunktionen till våra kunder i olika roller, med rätt …

RedovisningsansvarigGöteborg

Gruppchef inom reskontra till Martin & Servera i Norrköping

Martin & Servera rekryterar nu till två spännande nyckelpositioner till deras framgångsrika Shared Service Ekonomicenter, och vi på Mpya hanterar rekryteringsprocesserna. Vi söker dig som vill leda och driva i rollen som Gruppchef för antingen kundreskontra eller leverantörsreskontra.

Redovisnings­chefNorrköping

Business Controller till Tele 2 Sverige

Vill du vara med och bidra till utvecklingen samtidigt som du utvecklas tillsammans med organisationen? Då kan denna roll på innovativa Tele 2 Sverige vara något för dig! Tele 2 söker nu en affärsdriven Business Controller med god analytisk förmåga att ansvara för två områden inom B2C. Tele 2 …

Business ControllerStockholm

Group Controller till Nederman

Nu har du chansen att få jobba i ett internationellt storbolag, marknadsledande i sin bransch, med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter.

Group ControllerHelsingborg

Group Business Control Manager till TePe

Varmt välkommen till TePe. Nu har du möjlighet att få en mycket utvecklande tjänst i ett internationellt bolag som befinner sig på en intressant tillväxtresa. Är du en erfaren Business Controller med stort affärsintresse som vill bygga upp och driva controllingfunktionen ur ett helhetsperspektiv.

Business ControllerMalmö

Cash Management – Treasury till Rimaster AB

Vill du arbeta i en internationell koncern som präglas av ständig utveckling och med tydligt resultatfokus? Lockas du av att arbeta i en nyinrättad roll där du får stor möjlighet att själv vara med och påverka? Ja? Härligt – då kan du vara den vi söker!

TreasuryRimforsa

Senior redovisningsekonom till Nobina

Är du en engagerad redovisningsekonom med flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning? Trivs du i en roll med helhetsansvar? Välkommen till oss på Nobina!

Sr RedovisningsekonomSolna

Redovisningsansvarig till Invoicery koncernen

Brinner du för redovisning och vill du arbeta i en bred redovisningsroll i noterad miljö? Här erbjuds du en spännande roll i en koncern där du får möjligheten att utvecklas samtidigt som du får vara en del av ett företags påbörjade utvecklings- och förändringsresa.

RedovisningsansvarigUppsala

Kvalificerad redovisningsekonom / Bolagsekonom till Humana

Vill du jobba i ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Då är du varmt välkommen till [Humana] (https://www.youtube.com/watch?v=9BMrU163J08) ! Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster …

Redovisnings­ekonomStockholm

Projektcontroller till KeyPlants

En roll som Projektcontroller i ett bolag med internationella, komplexa projekt – kan det vara din nästa drömroll? KeyPlants startade 2010 och växer kontinuerligt tack vare nöjda kunder över hela världen. Vad kan KeyPlants erbjuda dig? KeyPlants levererar läkemedelsfabriker till hela världen. …

Stockholm

Head of Accounting till Medius

Brinner du för redovisning, personalledning och vidareutveckling i ett av Sveriges mest spännande och snabbast växande Cloudbolag? Nu finns chansen att bli Medius nästa Head of Accounting. Placeringsort är Linköping minst 2 dagar i veckan och du rapporterar till Head of Finance and Accounting. …

Stockholm

CFO till Adway

A fast-growing tech company is looking for their new CFO, are you the one? At Adway you will be a key player in helping the company take the next step in their growth journey.

CFOStockholm

Redovisningsekonom till Medius i Linköping

Är du trygg i din redovisning och motiveras av att arbeta på ett internationellt bolag med höga ambitioner? Om ditt svar är ja är det rollen som redovisningsekonom på Medius som du väntat på. Välkommen till en framåtblickande arbetsplats som erbjuder dig utveckling och arbetsglädje!

Redovisnings­ekonomLinköping

Supply Chain Controller till Midsona i Malmö

”Jag tycker om att utveckla och hjälpa mina medarbetare och se dem växa, det är nästan det roligaste i min roll. ” Så säger Controlling Manager, Patricia Wallner. En positiv och omtänksam ledare med förståelse för livspusslet.

Business ControllerMalmö

Controller till Latour Industries

Är du en driven och analytisk person, som har ett genuint IT-intresse? Är du dessutom en positiv och prestigelös person som gärna har kul på jobbet? Då kan du vara den person vi söker! Som Controller på Latour Industries så välkomnas du till en ekonomifunktion, där du kommer ha flera …

ControllerGöteborg

Financial Analyst till ZetaDisplay i Malmö

På ZetaDisplay syns det du gör! Som ekonom är du hjärtat i bolaget och högst delaktig i den spännande resa de har framför sig. Välkommen till en arbetsplats där teamkänslan är hög, där man blir utmanad och även ges förtroende. Du är efterlängtad!

Group ControllerMalmö

Business Controller till ZetaDisplay i Malmö

Har du arbetat ett par år inom revision eller liknande och vill gå mot analys? Drivs du av att förbättra processer, förändringar och att ha en nyckelroll i ett modernt SaaS bolag? Då kan rollen som Business Controller på ZetaDisplay vara din nästa utmaning.

Business ControllerMalmö

Ekonomichef till AVISEQ

Söker du en roll som Ekonomichef hos ett bolag som bidrar till samhällsnytta? Vill du ha en affärsnära roll där du också får möjlighet att utveckla processer och rutiner så kan denna roll, placerad vid Arlanda, kanske vara din nästa utmaning. Vad kan AVISEQ erbjuda dig? AVISEQ är en ledande …

EkonomichefStockholm

Redovisningsekonom till Ecochange i Norrköping

Vi på Mpya Finance har fått det fina uppdraget att rekrytera en redovisningsekonom till det framgångsrika bolaget Ecochange i Norrköping. Ecochange är en marknadsledande leverantör av förmånscyklar med kunder inom såväl privat som statlig verksamhet.

Redovisnings­ekonomNorrköping

Redovisningschef till Panduro Hobby AB i Malmö

Välkommen till en varm kultur där du får vara med på bolagets resa i utformandet av den nya rollen som redovisningschef. Här kommer du till ett fint bolag och tillsammans med CFO skapar du denna nya roll som kommer leda redovisningsteamet på plats i Malmö.

Redovisnings­chefMalmö

Financial Controller till Depict

Depict är ett högteknologiskt och snabbväxande företag inom e-handelspersonifiering med en av Sveriges i särklass mest spännande grundare – Oliver Edholm. Han var redan som 15 åring en världsomtalad forskare inom AI! Bolaget är just nu i en expansiv fas och söker dig som vill vara med och …

Financial ControllerGöteborg

Business Controller till Hemfrid

Hemfrid är idag Sveriges största leverantör av tjänster i hemmet och har sedan 2021 Fidelio Capital som huvudägare. Bolaget är just nu i en väldigt expansiv fas. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla bolaget och växa i din roll som Business Controller!

Business ControllerStockholm

Senior Accountant till Midsona i Malmö

”Det är en härlig stämning på kontoret, alla trivs och tar sig alltid tid att hjälpa varandra” Så beskrivs det nordiska Shared Service teamet på Midsona. Välkommen till en arbetsplats där man tycker om att gå till jobbet, där man samarbetar och dessutom har roligt tillsammans!

Sr RedovisningsekonomMalmö

Accountant till Midsona i Malmö

”Det är en härlig stämning på kontoret, alla trivs och vi tar oss alltid tid att hjälpa varandra”. Så beskrivs det nordiska Shared Service teamet på Midsona. Välkommen till en arbetsplats där man tycker om att gå till jobbet, där man samarbetar och dessutom har roligt tillsammans.

Redovisnings­ekonomMalmö

Redovisningschef till Newsec

Newsec växer ytterligare och söker nu ännu en Redovisningschef! Vill du dela vår passion för medarbetare och kunder och har en gedigen bakgrund inom redovisning, kanske till och med från fastighetsbranschen? På Newsec söker vi dig som vill arbeta i en bred och utvecklande roll där du som …

Redovisnings­chefGöteborg

Redovisningschef till Bostik AB

Bostik AB söker nu efter sin nästa redovisningschef. Du får en nyckelroll i organisationen och blir tillsammans med CFO ansvarig för att driva ekonomifunktionen i rätt riktning för att nå uppsatta mål.

Redovisnings­chefHelsingborg

Rekryteringskonsult till Borås

Är du redo för att fortsätta din resa med oss? Är du en erfaren rekryteringskonsult och känner att nu är tiden rätt för att ta steget och göra en Mpya? Vi söker dig som vill göra något nytt, och som söker en unik gemenskap.

RekryteringskonsultBorås

Financial Controller till Bostik AB

Bostik AB befinner sig på en spännande resa och vill ha med en analytisk och orädd Financial Controller. Här erbjuds du en roll med ansvar för redovisningen samt analys och uppföljning för Bostik Nordic. Du kommer att ingå i ett team om fem personer och rapportera till Redovisningschefen. Kulturen h

Helsingborg

Redovisningsansvarig till Lutze Scandinavia AB i Ramlösa

Står du med båda fötterna på jorden, och vill hamna i en miljö där man gör just det? Vill du utvecklas i din roll som redovisningsekonom på ett bolag som befinner sig på en stabil tillväxtresa? Lutze är det familjära bolaget, där alla hjälps åt och där du får ett varmt välkomnande.

RedovisningsansvarigHelsingborg

Redovisningsansvarig till Newsec

Vi söker nu en Redovisningsansvarig med stort engagemang, som kommer arbeta med ekonomisk rapportering, redovisning och bokslutshantering. Du kommer att säkerställa en trygg hantering av våra kunders ekonomiska förvaltning. Newsec Property Asset Management Sweden erbjuder ett stimulerande …

RedovisningsansvarigGöteborg

Group Financial Controller M&A till Asker Healthcare Group

Vill du arbeta i ett internationellt bolag i stark tillväxt med fin värdegrund där du kan bidra och växa? Vill du vara en nyckelperson samtidigt som du får fortsätta utvecklas inom M&A och IFRS-frågor? Då kan rollen som Group Financial Controller M&A till Asker vara din nästa utmaning.

Group ControllerStockholm

Senior redovisningsekonom till Gränges i Finspång

Gränges i Finspång rekryterar nu en senior redovisningsekonom och vi på Mpya Finance har fått förtroendet att hantera rekryteringen av denna attraktiva tjänst. Om du gillar redovisning, service och att arbeta tillsammans med andra så är detta rollen för dig!

Redovisnings­ekonomFinspång

Redovisningsekonom till Pophouse

Visst vill du arbeta i ett bolag i stark tillväxt som skapar nya upplevelser till världen? Brinner du för redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området? Då kan rollen som Redovisningsekonom till Pophouse vara din nästa utmaning.

Redovisnings­ekonomStockholm

Redovisningsansvarig till Fastighets AB Balder

Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du är en viktig del i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion? Är du en driven, engagerad och noggrann redovisningsekonom som trivs att arbeta i en bred roll? Känns detta intressant, då kan rollen som …

RedovisningsansvarigGöteborg

Koncernredovisningsansvarig till Bonava

Vill du arbeta i ett internationellt bolag med familjär känsla där du kan bidra och växa? Brinner du för koncernredovisning och konsolidering? Då kan rollen som Koncernredovisningsansvarig till Bonava vara din nästa utmaning.

Koncern­redovisningStockholm

BI controller till Team Olivia

Har du ett brinnande intresse av att utveckla och skapa affärsstöd och verktyg som för insiktsfull analys och databaserat beslutsfattande? Då kan tjänsten som BI Controller på Team Olivia vara rätt tjänst för just dig!

ControllerStockholm

Koncernredovisningsansvarig NEWSEC

Vi söker nu en koncernredovisare med stort engagemang och som vill utveckla arbetssätt på bästa sätt! Du kommer arbeta med konsolidering och utveckla effektiva arbetssätt samt se till att säkerställa en trygg hantering av våra kunders ekonomiska förvaltning. Newsec erbjuder ett stimulerande …

Koncern­redovisningGöteborg

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb