Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla (56)

Stockholm (27)

Öst (3)

Syd (14)

Väst (12)

Vad vill du jobba med?

Vad vill du jobba med?

Alla roller
Alla roller
AP/AR Manager
Business Controller
CFO
Controller
Ekonomichef
Finance Manager
Financial Controller
Finanschef
Group Controller
Head of Group Accounting
Koncern­redovisning
Mpya-konsult
Redovisnings­chef
Redovisnings­ekonom
Redovisningsansvarig
Rekryteringskonsult
Revisor
Skattespecialist
Sr Redovisningsekonom
SSC-chef
 

56 tjänster intressanta för dig

Redovisningsekonom till Gullberg & Jansson i Helsingborg

Vi söker dig som tycker om att arbeta med helheten inom redovisning och vill arbeta på ett stort bolag i liten kostym. Teamet arbetar i nära samarbete med varandra och du kommer att rapportera till Charlotte Malkolmsdotter, Senior Accountant.

Redovisnings­ekonomHelsingborg

Koncernredovisningsekonom till Bonnier Group

Vill du utvecklas i rollen som koncernredovisningsekonom i ett bolag med kärnvärden som yttrandefrihet, passion för medier, individens förmåga och familjeföretags engagemang? Då kan rollen som koncernredovisningsekonom på Bonnier Group vara tjänsten just för dig!

Koncern­redovisningStockholm

Redovisningschef till Göteborgsoperan

Vill du arbeta på ett företag där opera, dans, musikal och konserter är verksamhetens hjärta? Har du ett stort intresse för redovisning och trivs med att arbeta både operativt och strategiskt? Är du är en person som älskar siffror och som värdesätter ett bra teamwork samt ett gott …

Redovisnings­chefGöteborg

Business controller till Ernst Rosén

Ernst Rosén bygger för framtiden, vill du vara en del av vår utveckling? Vi tar nu nästa steg mot framtidens hållbara bostäder och lokaler och behöver komplettera vår organisation med en helt ny roll som blir en viktig del i vår utvecklingsresa. Vi har påbörjat ett arbete för en vidare …

Business ControllerGöteborg

Financial Controller till Smurfit Kappa

Vi erbjuder en bred och utvecklande roll innehållande redovisning, analys samt även skattefrågor. Den här tjänsten passar dig som har arbetat som revisor i några år och vill ta ditt nästa steg, alternativt har erfarenhet av en liknande roll som Financial Controller.

Financial ControllerMalmö

Ekonomichef till GSAB

Vi söker dig som vill axla rollen som Ekonomichef för GSAB och vara med att leda företaget under nästa fas av tillväxt och utveckling men också arbeta operativt med redovisningen. GSAB befinner sig i en spännande expansions- och utvecklingsfas, här finns en fantastisk möjlighet att växa med bolaget!

EkonomichefStockholm

Teamlead Accounting

Nu har du möjlighet att bli en viktig pusselbit i en global organisation med stora ambitioner. I rollen som Teamlead Accounting kommer du att ha ett helhetsansvar för Emerson Rosemount Tank Radar Ab’s redovisning och tillhörande processer. Rollen innefattar också ett arbetsledaransvar för …

RedovisningsansvarigGöteborg

Finance Manager till MW Group

Är du en driven, engagerad och gillar att skapa struktur och driva förändring? Vill du arbeta i ett bolag med en spännande tillväxtagenda? Då kan tjänsten som Finance Manager på MW Group vara något för dig!

Finance ManagerStockholm

Redovisningsekonom till Båstadgruppen i Ängelholm

Ekonomiteamet på Båstadgruppen bjuder upp till härlig stämning, mycket humor och ett fint och nära samarbete, där det viktigaste är att dela med sig av sina kunskaper och att hjälpas åt. Som redovisningsekonom rapporterar du till Anette Sjödahl, en lugn och harmonisk ledare som finns där för dig.

Redovisnings­ekonomÄngelholm

Accountant till Espresso House i Malmö

Vi söker dig med skön stil, som är lugn och driftig på en och samma gång. Du söker efter ett roligt och utvecklande jobb, på en trevlig arbetsplats med härliga kollegor. Här behövs ingen kavaj och inte heller höga klackar och finscarf men däremot laganda, driv och ett härligt leende.

Redovisnings­ekonomMalmö

Accountant till Finans 24/7 i Malmö

Du erbjuds en utvecklande roll i ett familjärt team. Vi söker dig som trivs med att jobba med helheten inom redovisning och som vill vara med och bygga upp det svenska kreditmarknadsbolaget. Finans 24/7 står inför en expansiv och spännande framtid. Här erbjuds en hybridlösning!

Redovisnings­ekonomMalmö

Redovisningsekonom till Exensor Technology i Lund

Förmodligen hade du en plan, kanske rentav en checklista, på vad du skulle göra i morse när du kom till jobbet, och när du gick hem tänkte du: Oj, jag gjorde detta istället! Och det är precis det som gör att du trivs på jobbet, och det som gör att du alldeles säkert skulle trivas utmärkt på Exensor.

Redovisnings­ekonomLund

Senior Accounting Controller till Orkla i Malmö

Nu växer Orklas Centre of Excellence Sverige! Söker du en ansvarsfull roll på en familjär arbetsplats med go stämning där möjlighet till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet? Är du en fena på redovisning, rapportering och processer kring detta? Då kan detta var rätt roll!

Sr RedovisningsekonomMalmö

Financial Controller till Duroc

Här finns en möjlighet för dig som vill kunna påverka och utveckla dina arbetsuppgifter i en roll som Financial Controller. I rollen som Financial Controller på Duroc får du möjlighet att utveckla dina redovisningskunskaper med koncernredovisning och Controlling. Då tjänsten är ny finns det …

Financial ControllerStockholm

Talent Manager till Mpya Finance

Brinner du för att skapa relationer? Vi vill ha sällskap i vardagsrummet på Grev Turegatan, vi har en plats i den mörkblå plyschsoffan som behöver fyllas. Vi är ett starkt lag som saknar en viktig spelare, en spelare som vill fortsätta att bygga Mpya Finance tillsammans med oss. Vill du göra …

Stockholm

Redovisningsansvarig till 2Secure

Är du en engagerad och erfaren redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Vill du arbeta som redovisningsansvarig i ett bolag som verkar för ett tryggare samhälle? Då kan tjänsten på 2Secure vara tjänsten för just dig!

RedovisningsansvarigStockholm

Redovisningsansvarig till tillväxtbolaget Nordfin Capital

Är du en driven, självgående och erfaren redovisningsekonom som trivs i en föränderlig miljö? Är du dessutom en flexibel person som trivs med att skapa struktur och effektivitet? Då kan denna roll på tillväxtbolaget Nordfin Capital vara något för dig!

RedovisningsansvarigStockholm

Group Reporting Manager till Cint

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt, innovativt och internationellt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Cint Group AB är börsnoterat på Stockholmsbörsen sedan 2021. Vi söker nu en Group Reporting Manager till Cint!

Head of Group AccountingStockholm

Group Financial Controller till Cint

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt, innovativt och internationellt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Vi söker nu en Group Financial Controller till Cint!

Financial ControllerStockholm

Ekonomichef till Rusta

Brinner du för redovisning, personalledning och vidareutveckling i ett spännande, expansivt tillväxtbolag? Nu finns chansen att bli Rustas nästa Ekonomichef! Rusta är en framgångsrik detaljhandelskedja sedan 1986 med ca 184 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Företagets affärsmodell …

EkonomichefStockholm

Redovisningsekonom till Rusta

Vill du utvecklas vidare som Redovisningsekonom? Har du erfarenhet av redovisning och reskontra och vill arbeta på ett dynamiskt företag som befinner sig i en stark expansionsfas? Då kan tjänsten som Redovisningsekonom på Rusta vara precis det du söker! Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder …

Redovisnings­ekonomStockholm

Redovisningsansvarig till Fastighets AB Balder

Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du är en viktig del i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion? Är du en driven, engagerad och noggrann redovisningsekonom som trivs att arbeta i en bred roll? Känns detta intressant, då kan rollen som …

RedovisningsansvarigGöteborg

Finanschef till Fabege

Är du prestigelös och affärsmässig? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kapitalförsörjning och brinner för mer hållbar finansiering? Kanske kan rollen som Fabeges Finanschef vara din nästa utmaning. Vad kan Fabege erbjuda dig? Fabege är ett stort börsnoterat företag som utvecklar …

FinanschefStockholm

Teamledare reskontra och kassa/bank till Bonava Sverige

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Då kan tjänsten som Teamledare reskontra och kassa/bank på Bonava Sverige vara rätt tjänst för just dig! Bonava Sverige är nu i behov av att rekrytera en rutinerad medarbetare inom reskontra och kassa/bank, som också kan ta en roll som …

AP/AR ManagerStockholm

Redovisningsspecialist / Treasury Accountant till Heimstaden i Malmö

I takt med att vi växer är vi i behov av att rekrytera en Senior redovisningsspecialist/Treasury Accountant, med erfarenhet och stort intresse av redovisning av olika finansiella instrument. Du kommer att arbeta i ett internationellt, expansivt fastighetsbolag fullt av möjligheter.

Sr RedovisningsekonomMalmö

Senior redovisningsekonom till Acal BFi Nordic

Detta är drömtjänsten för dig som vill vara en del i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion. Är du en person gillar att arbeta brett med redovisning och samtidigt få vara delaktig i effektiviserings- och digitaliseringsarbete i en kommersiell och dynamisk miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Redovisnings­ekonomStockholm

Ekonomichef till Acal BFi Nordic

Detta är drömtjänsten för dig som vill vara med och bygga upp en ny ekonomifunktion från grunden. Är du en person gillar att axla helhetsansvaret och att arbeta med effektivisering och digitalisering i en kommersiell och dynamisk miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig!

EkonomichefStockholm

Financial controller med systemintresse till Atea

Ateas kultur präglas av en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Vi gillar att utmana oss själva! Nu söker vi dig som är senior redovisningsekonom eller Financial Controller och har erfarenhet samt intresse av system. Välkommen!

Sr RedovisningsekonomStockholm

SSC-chef till Team Olivia i Danderyd

Team Olivia söker nu dig som vill vara med och leda den vidare utvecklingen av Team Ekonomi, vårt SSC, och skapa smarta processer med hög kvalité samt effektiva, gemensamma arbetssätt.

SSC-chefStockholm

Redovisningsansvarig till Hövding i Malmö

Välkommen till ett spännande tillväxtbolag med stor potential där du har alla möjligheter att påverka. Du erbjuds stor frihet i din roll och får möjlighet att jobba brett, samtidigt som du har helhetsansvaret. Hoppa på expansionsresan och utveckla både dig själv och bolaget med teamet i Malmö.

RedovisningsansvarigMalmö

Redovisningschef till Vizrt

Är du förändringsbenägen, engagerad och trivs i en dynamisk internationell miljö? Brinner du för redovisning, utveckling och personalansvar? Då kan tjänsten som Redovisningschef på Vizrt vara det du söker!

Redovisnings­chefStockholm

Senior skatterådgivare till International Tax till KPMG i Malmö

Du är efterlängtad! Ta chansen att få vara en del av Tobias team i Malmö och utmanas ständigt i alla tänkbara frågor som rör frågor inom internationell beskattning. Hos KPMG får du arbeta med många av landets mest spännande företag och organisationer – såväl svenska som internationella.

SkattespecialistMalmö

Finance Manager till CONMED

Vill du utvecklas och växa i ett internationellt bolag med en härlig företagskultur? Då kan rollen som Finance Manager på CONMED Nordic vara något för dig! Har du med dig en gedigen erfarenhet inom ekonomi och har en vilja att dels arbeta operativt och att leda ett mindre ekonomiteam, då kan …

EkonomichefGöteborg

Market Operations Manager till Toyota i Mjölby

Har du erfarenhet från att arbeta inom bank eller finans, men känner att din drömtjänst aldrig kommer ut på arbetsmarknaden? Nu kan lösningen vara nära då Mpya Finance rekryterar en Market Operations Manager till Toyota Material Handling finansbolag i Mjölby. Finansbolaget har påbörjat en …

Business ControllerMjölby

Rekryteringskonsult till Mpya Finance

Rekryteringskonsult Mpya Finance Är du redo för att fortsätta din resa med oss? Är du en erfaren rekryteringskonsult och känner att nu är tiden rätt för att ta steget och göra en Mpya? Vill du utvecklas och samtidigt vara en del i en jamii ya kipekee? Då kan Mpya Finance vara helt rätt för just …

RekryteringskonsultGöteborg

Senior Accountant till Geely Business Center

Som Senior Accountant hos Geely Business Center kommer du vara en nyckelspelare inom redovisningsgruppen, som för närvarande är 9 personer. Här kommer du vara kundansvarig mot en eller flera av bolagets kunder och förväntas även göra en del löpande bokföring. Då flera av bolagen är …

RedovisningsansvarigGöteborg

Revisor till Frejs Revisorer

Frejs Revisorer i centrala Göteborg söker nu dig som vill bli del av ett gott gäng där det personliga och genuina genomsyrar verksamheten. Frejs har kompetensen och kapaciteten att vara revisorer och rådgivare åt kunder i alla storlekar, såväl börsbolag som fåmansbolag. Idag är vi drygt 65 …

RevisorGöteborg

Group Business Controller till Bonava

Vill du arbeta i ett internationellt bolag med familjär känsla där du kan bidra och växa? Vill du arbeta strategiskt, affärsinriktad och bidra med att utveckla och stötta affären? Då kan rollen som Group Business Controller till Bonava vara din nästa utmaning. Vad kan Bonava erbjuda dig? På …

Business ControllerStockholm

Affärsnära controller till Toyotas finansbolag

MPYA Finance har förtroendet av Toyota Material Handling att hantera rekryteringsprocessen av en Business Controller till deras finansbolag Commercial Finance (TMHCF). Finansbolagets uppgift är att supportera koncernens bolag med finansiella produkter och tillgodose behov av finansiella …

Business ControllerMjölby

Redovisningschef till Nederman i Helsingborg

Har du ett intresse för ledarskap, och gillar du att förbättra processer och rutiner? Vill du göra skillnad genom att arbeta i en internationell börsnoterad koncern som är marknadsledande inom modern miljöteknik – The Clean Air Company

Redovisnings­chefHelsingborg

CFO till KeyPlants

Söker du en roll som CFO i ett internationellt bolag under tillväxt? Vill du vara en drivande kraft i vår förändringsresa? Då är kanske rollen som CFO hos oss på KeyPlants din nästa utmaning. Vad kan KeyPlants erbjuda dig? KeyPlants levererar läkemedelsfabriker till hela världen. Vi är just nu …

CFOStockholm

Koncernredovisningsansvarig till ARWIDSRO i city

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning och fastigheter? Då kan tjänsten som Redovisningsansvarig hos ARWIDSRO vara rätt tjänst för dig.

RedovisningsansvarigStockholm

Bolagsansvarig till ARWIDSRO i city

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning och fastigheter? Då kan tjänsten som Bolagsansvarig hos ARWIDSRO vara rätt tjänst för dig.

Redovisnings­ekonomStockholm

Inköpsanalytiker till Aleris

Är du en tekniskt kunnig ekonom med hög analytisk förmåga? Brinner du för att utveckla nya rapporter och använda olika verktyg för att på bästa sätt hantera stora datamängder och följa upp mätetal? Då kan rollen som inköpsanalytiker hos Aleris kanske vara din nästa utmaning. Vad kan Aleris …

Stockholm

ISC Controller Manager Nordics till Nouryon

MPYA Finance hjälper nu Nouryon att rekrytera en ISC Controller Manager, Nordics, baserad på kontoret i Göteborg. Är du en resultatfokuserad, analytisk och kommunikativ controller med erfarenhet inom produktion eller tillverkning? Har du även dokumenterade ledaregenskaper och erfarenhet av att …

ControllerGöteborg

Redovisningschef till Swisslog

Swisslog Technology Center Sweden befinner sig i en framtidsbransch där efterfrågan på automatiserade lager- och logistiklösningar ökar med full fart. Bolaget har vuxit från 300-600 MSEK till 700-800 MSEK och ska vara på 1 miljard kronor om 3-4 år med god lönsamhet. Med anledning av detta …

Redovisnings­chefBoxholm

Group Head of Financial Control till Bonava

Vill du arbeta i ett internationellt bolag med familjär känsla där du kan bidra och växa? Brinner du för ledarskap, koncernredovisning och förändringsarbete? Då kan rollen som Group Head of Financial Control till Bonava vara din nästa utmaning.

Koncern­redovisningStockholm

Group Business Controller till Rosti Group i Malmö

Nu har du möjlighet att få en mycket utvecklande tjänst i ett globalt bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Är du en Business Controller med några års erfarenhet och har ett stort affärsintresse? Vill du fortsätta utveckla controllingfunktionen ur ett helhetsperspektiv?

Business ControllerMalmö

Business Controller till NCC Infrastructure

Här finns en fantastisk möjlighet för dig som idag arbetar som Business Controller och trivs i en affärs- och verksamhetsnära roll. NCC värnar om ett hållbart arbetsliv och här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor!

Business ControllerStockholm

Redovisningschef till Connect Bus

Det började för 90 år sedan, med en anställd och en buss. Idag kan Connect Bus stoltsera med 1400 anställda och 900 fordon och en verksamhet där de fyller en viktig funktion i samhället i form av linjetrafik, skolskjutstrafik och serviceresor åt kommuner och trafikhuvudmän, busscharter åt …

Redovisnings­chefGöteborg

Group Business Controller till BEWi Group

Vill du arbeta på ett dynamiskt och snabbväxande företag med hållbarhet som en viktig drivkraft? Tycker du om att arbeta i en internationell miljö där du får samarbeta med kollegor över hela Europa? Då kan rollen hos BEWi vara något för dig!

Group ControllerStockholm

Redovisningschef till Koncernen Ludvig & Co

Har du erfarenhet av redovisning, konsolidering och av att leda andra? Vill du vara del av en koncern som bidrar till växtkraft för människor, samhälle och företagande? Trivs du i en miljö som präglas av samarbete, utveckling och affärsmässighet? Då kan rollen som Redovisningschef för koncernen …

Head of Group AccountingStockholm

Redovisningschef till KLS Ugglarps i Lund

KLS Ugglarps söker en redovisningschef till ekonomiavdelningen med placering på det trevliga huvudkontoret i Lund. Du kommer att leda ett väl sammansvetsat team om 7 medarbetare som har roligt tillsammans och jobbar med ett högt målfokus. Bolaget växer mycket, både organiskt och via förvärv.

Redovisnings­chefMalmö

Redovisningsansvarig till fastighetsbolag i centrala Göteborg

I rollen som Redovisningsansvarig ingår du i ett team som säkerställer en trygg hantering av kundernas ekonomiska förvaltning. Du är en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning så att Newsec får fortsatt nöjda kunder och medarbetare. Dina ansvarsområden består bland annat av att …

RedovisningsansvarigGöteborg

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina… Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

Mpya-konsultGöteborg

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb