Bli underkonsult med Mpya Finance.

Vi på Mpya vet att ett uppdrags karaktär och utmaningar är det som lockar dig som underkonsult mest. Att uppdraget helt enkelt är spännande och utvecklande. Så vad har vi gjort? Jo, vi har samlat ihop en mängd olika uppdrag som är just spännande, utvecklande och utmanande.

 

visa intresse som underkonsult

Ekonomen i fokus.

Vår filosofi är enkel. Vi sätter alltid ekonomen i fokus och det gäller naturligtvis även dig som är underkonsult. Förståelse för dig, baserat på kompetens och personlighet är därför viktigt, för att inte säga avgörande för ett lyckat samarbete. Med tydlighet, transparens och rak kommunikation utvecklar vi tillsammans vårt samarbete.

Enkelhet

Vi är enkla att ha att göra med. Det betyder att vi är snabba, lösningsorienterade och positiva. Det finns inget som inte går att fixa. Enkelhet handlar också om att sträva efter förenklingar varje dag och i varje del av vårt jobb. Att förenkla är att göra saker smartare, vilket i sin tur spar tid och pengar och gör arbetet ännu roligare.

Två lekfulla vänner i videosamtal

Engagemang

Vi älskar vad vi gör. Vårt engagemang sträcker sig ofta utanför våra uppdrag. Vi vill lära känna dig som underkonsult. En av våra starkaste sidor är att göra det där lilla extra, vilket ska märkas oavsett om det handlar om kunder, kollegor – eller dig som underkonsult.

grupp läser karta i regnet

Delaktighet

Vi är alltid ett lag, före individer. Vår styrka bygger på att alla känner sig välkomna, delaktiga och involverade, oavsett vem man är. När vi lyckas med det blir kulturen öppen och tillitsfull. För oss är det naturligt att underkonsulter på uppdrag med Mpya skall känna sig delaktiga och välkomna.

Mikael Mårtensson

Interimskonsult

Mitt första interimsuppdrag tog jag som underkonsult till Mpya och den positiva känsla jag fick vid första kontakten har bara förstärkts under uppdragets gång. Även som underkonsult känner jag en stark gemenskap med Mpya och uppskattar det engagemang hela kontoret lägger ner.

Monica Brodd

Interimskonsult

Mpya uppfyller mina förväntningar som underkonsult hur en samarbetspartner ska agera för ett lyckat samarbete.
Lyhördhet, transparens och lösningsorienterade. Stort engagemang som värdesätter mjuka värden och professionalism.

Jan Johansson

Interimskonsult

Känns bra att jobba med ett företag som bryr sig om sina konsulter, där konsulten känns viktigare än kunden. Man känner att man kan ringa när som helst om det är problem med en kund och de skulle lösa det direkt. Och alla är lika glada och trevliga, spelar ingen roll vem man har som kontaktperson.

Sofie Matell

Interimskonsult

Det känns som att Mpya alltid jobbar med mitt bästa i fokus. Det går fort att få nya uppdrag och villkoren är rättvisa. De uppdrag där vi samarbetat har varit välmatchade med mina kompetenser och önskan om vidareutveckling. Mpyas konsultchefer är lättillgängliga och trevliga och det är alltid lika kul att träffas på avstämningar.

Vill du att vi håller dig uppdaterad med uppdrag, event och nyheter?

Connecta med oss

Kunder vi jobbar med

Nyfiken? Bolla gärna med någon av oss.