mpya penna

#Mpya Utveckling - kompetensutveckling inom ekonomi

#Mpya Utveckling

Att tänka nytt när det gäller karriär och utveckling är inte lätt. Men eftersom vi jobbar med detta varje dag, varje vecka, året runt, har vi lärt oss vad som funkar. Och vad som inte funkar.

Vi på Mpya tror att vi utvecklas som bäst när vi har balans i livet. Vi tror på en balans mellan vårt operativa arbete och annat lärande. Just därför måste vi ibland ta ett kliv ur vardagen för att orka fokusera på något nytt. Att förflytta sig från en nivå till en annan handlar om att bestämma sig för att tiden är mogen, vilja och att driva det till handling. Kompetensutveckling handlar helt enkelt om vår egen förmåga att ta initiativ och förflytta oss.

För att lära på bästa sätt behöver vi inspirerande föreläsare. Våra föreläsare arbetar i näringslivet och är med och driver utvecklingen inom sitt område.

Dags att Mpya dig?

Vill du veta mer? Kontakta Anna Lannerhjelm 0706- 21 30 01 anna.lannerhjelm@mpya.se

Aktuella utbildningar

excelutbildning för ekonomer

Excel-kurs för ekonomer

mpya pin ikonStockholm

mpya kalender ikon18 Jan 2018

Excel 1 riktar sig till ekonomer som använder Excel i sitt dagliga arbete – framförallt inom Controlling och Redovisning. Du är relativt ny på arbetsmarknaden, alternativt har du arbetat länge och vill friska upp dina kunskaper och få tips om hur du med enkla medel kan arbeta mer effektivt.

avancerad excelutbildning

Avancerad excel-kurs för ekonomer

mpya pin ikonStockholm

mpya kalender ikon25 Jan 2018

Fördjupningskursen riktar sig till dig som är ekonom och redan är en erfaren användare av Excel. Du vill lära dig utnyttja fördelarna med att kunna bygga och använda databaser samt utnyttja pivottabeller optimalt. Du kommer att kunna konsolidera och disponera om stora mängder data och anpassa denna efter just dina behov. Du lär dig också att presentera dem visuellt.

Klicka inte här

Skicka din fundering

Tack!

Kul att du hör av dig. Eftersom vi är snabba och enkla så hör vi av oss väldigt snart!

Tekniskt fel!