mpya crowd

Rekrytering av ekonomer

Det finns inga genvägar, och man kan inte lita på intuition när man ska rekrytera sin nästa medarbetare. Vi på Mpya vet helt enkelt vad vi gör – det blir tryggare så.

Varför rekrytera med Mpya Finance?

Under åren har vi själva jobbat som ekonomer i olika företag men också med ett stort antal rekryteringsprocesser som rekryteringskonsulter - sammantaget har vi genomfört mer än 1 000 rekryteringsuppdrag – vi har med andra ord lärt oss den tuffa vägen hur man hittar de bästa, och hur man bäst matchar behov med kompetens. Kunskap man inte kan läsa sig till. Vi arbetar med en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett av marknadens bredaste nätverk av ekonomer och de bästa testerna som finns. Det tillsammans med ett av marknadens vassaste system för search och kandidathantering blir vi oslagbara. Att vi dessutom är otroligt engagerade i varje uppdrag gör att du som kund kan känna dig trygg. Hör av dig så löser vi dina utmaningar!

Så går det till

Steg 1

Hur ser behovet ut?

Här tar vi gemensamt fram företagsbeskrivning, behov- och kravprofil samt sätter en tidplan för rekryteringsprocessen. Vi ansvarar utifrån mötet ta fram och färdigställa samtliga dokument.

Steg 2

Vi börjar sökandet

Vi söker både i interna och externa nätverk samt vid önskemål även annonsering på flertalet relevanta nätsidor. Kandidaterna kartläggs och kontaktas utifrån överenskommen och fastslagen kravprofil.

Steg 3

Intervjuer kombinerat med personlighets- och kompetenstester

De kandidater som överensstämmer med kravprofilen intervjuas och får även genomföra ett eller flera för tjänsten relevanta tester. Vi använder oss av en strukturerad kompetensbaserad djupintervju.

Steg 4

Alltid full insyn i processen

Vi håller dig kontinuerligt uppdaterad i processen och ger dig även möjligheten att löpande följa samtliga kandidater i urvalsprocessen i vårt kandidat-hanteringssystem.

Steg 5

Dags för presentation av kandidater

De kandidater som bäst överensstämmer, i både kompetens och personlighet, mot kravprofilen presenteras vid ett personligt möte. 

Steg 6

Nu är det din tur att intervjua kandidaterna 
Du möter potentiella framtida medarbetare. 

Steg 7

Personlighetstest, referenstagning, bakgrundskontroll och eventuellt ytterligare tester


För vald slutkandidat/er gör vi en gedigen fördjupad bedömning med eventuellt ytterligare personlighetstest samt referenstagning, bakgrundskontroll och eventuellt ytterligare färdighets- och begåvningstester efter önskemål. Vi har tillgång till och är certifierade i en hel palett med olika personlighetstest, färdighets-, och begåvningstest. 

Steg 8

Dags att anställa!
 

Vi finns med som ett stöd och bollplank genom hela processen så även i slutskedet, men det är du som ger kandidaten anställningserbjudandet. 

Steg 9

Uppföljning
 

Vi följer upp rekryteringen med såväl dig som kund och kandidater runt fyra månader efter påbörjad anställning.

Vi är rekryteringskonsulter

Vi är rekryteringskonsulter

 

Min roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina kunskaper

Rekrytering, Revision

 

Det du inte visste…

Basketskorna står numera på hyllan, men det är fortfarande gemensamma mål och lagkänsla som ger mig energi i vardagen - det får mig att utvecklas och coacha andra till att växa och må bra. Jag är en glad östgöte i Stockholm som älskar djur och natur! Mellan resor, träning och upplevelser med min familj och vänner gillar jag kreativa inslag som att måla och dreja. Att promenera i skogen och sitta på en klippa vid havet är också viktiga laddningsstationer. En balanserad cocktail av allt detta är receptet på min hälsodrink!

 

Min Roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, karriärcoachning, karriärutveckling, Business Control 

 

Det du inte visste...

Jag får energi och inspiration av möten med människor och att ha mycket på gång! I jobbet ger jag allt och det är mycket engagemang, struktur, nyfikenhet och glädje. På fritiden är det också full fart med skidåkning, tennis och barnens fotbollsmatcher. Även om jag mår otroligt bra när det är mycket på gång så behövs även tid för avkoppling och reflektion vilket jag får med familjen ute i naturen på landstället i Järvsö

Min roll

Konsultchef & rekryteringskonsullt

 

Mina kunskaper

Konsulttillsättning med stor erfarenhet av ekonomi och ledarskap.

 

Det du inte visste…

Yogan är viktig för mig och ger närvaro och fokus, samt är ett bra sätt att stanna upp i en snabbt snurrande värld! Jag rensar huvudet bäst upp och ner, men väl upprätt igen fyller jag gärna fritiden med alla möjliga aktiviteter; truppgymnastik, padel, tennis, segling, dans, klättring, ridning, såväl som en höstpromenad med familjen i skogen bland färgglade lövhögar och en förhoppning om en och annan kantarell. Utmaningen är att tvingas välja!

Min roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina kunskaper

Rekrytering, karriärcoachning, karriärutveckling, ledarskap

 

Det du inte visste…

 

Jag får energi av möte med människor och trivs med en aktiv vardag där jag får kombinera dessa möten med nya intryck. Att få umgås och spendera tid med människor, både i jobbet och privat, ger mig energi, glädje och inspiration. Jag älskar mitt jobb och mår som bäst med familj och vänner omkring mig – när jag får kombinera detta hittar jag balansen som är så viktig! Ibland behövs även total avkoppling i form av egen tid och då försvinner jag gärna in i böckernas värld. 

Min roll

Rekrytering och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling

 

Det du inte visste…

Jag föredrar ett liv med högt tempo, både på jobbet och privat. Energin till detta får jag från min familj. Att göra allt från dagsutflykter och långresor till att renovera vårt gamla hus. Tänk vad lite färg kan göra! Att få äran att träffa Skånes alla härliga ekonomer tillsammans med fantastiska kollegor och en stor portion humor ger mig energi i jobbet. 

 

Min Roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, karriärcoachning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

Nyckeln för att må bra och prestera så bra som möjligt är balans i livet. Jag får mycket energi av alla spännande möten med människor i jobbet. Men jag måste ta hand om mig själv för att räcka till för mina nära och kära och samtidigt prestera i arbetet. Jag älskar att spela tennis och njuter av endorfinkicken efter en löprunda. Får jag in träningen i ekorrhjulet och unnar mig lite vardagslyx, som en god caffelatte eller ett snyggt läppglans är jag som bäst.

 

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, Business Control

 

Det du inte visste...

Mötet med människan är det jag gillar mest, det ger mig så mycket glädje och inspiration både privat och i min yrkesroll. Min energi får jag från min familj, mina vänner och mitt jobb. Jag tycker om att hitta på roliga saker alltifrån hänga i skidbacken till att bara umgås. Men det också väldigt värdefullt för mig att få min egna tid då och då, med en bok eller en löptur i spåret. Balansen är viktig! 

 

Min roll

Rekryteringskonsult

 

Mina kunskaper

Rekrytering, projektledning, ledarskap, redovisning och controlling

 

Det du inte visste…

När jag är ledig är jag allra helst aktiv, träffar vänner, umgås med familjen, tränar och tar promenader i naturen. Älskar att vara ute i vimlet och träffa nya människor och gärna dansa natten lång 😊 men samtidigt är jag otroligt hemmakär - soffan, en kopp te och ensamhet är inte så dumt det heller! 

 

Min roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina kunskaper

Rekrytering, redovisning, HR arbete

 

Det du inte visste…

Jag tycker att människor är det mest intressanta som finns och jag får energi genom möten med nya människor. Jag mår som bäst när jag har familj och vänner runt omkring mig. Mitt absoluta favoritställe är Smögen där jag är uppvuxen. Dit åker jag för avkoppling och reflektion och för att umgås med familjen. Med hockeysöner så tillbringar jag mycket tid i ishallen och går gärna på Frölundas hemmamatcher.

 

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, Shared Service Center

 

Det du inte visste...

Jag värdesätter trivsel och att har roligt på jobbet, vilket jag får genom inspirationen av möten med olika människor och bra kollegor. Jag har dessutom förmånen att få kombinera det med att prata ekonomi som jag gjort under så många år i olika ekonomibefattningar. Jag prioriterar energin jag får av att umgås med min familj och vänner, även träning och “ta hand” om mig själv känner jag är viktigt, detta ihop med glädje på jobbet blir en bra balans. 

 

Min Roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, karriärutveckling, coachning

 

Det du inte visste...

I mitt jobb men även privat som både hockey- och fotbolls mamma träffar jag mycket människor. Människor ger mig enorm inspiration, energi och glädje.

Min familj och mina vänner är otroligt viktiga för mig, så även mitt jobb. När jag hittar balansen mellan familj och vänner, jobb och fritid mår jag som allra bäst. 

 

Min Roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, karriärcoachning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

För att jag ska må som bäst, och där jag får min energi, är genom mötet med människor. Dessa möten kan vara genom bra och inspirerande möten på arbetet, en middag med goda vänner eller genom någon av barnens fritidsaktiviteter. Att kunna umgås och spendera tid med människor som ger mig energi, glädje och inspiration är något jag verkligen prioriterar.

Jobb, fritid, familj och vänner vävs ihop och blir då det berömda livspusslet - där varje del är viktig.

Hejsan, det är jag som är Michaela! Om du som ekonom letar efter nästa karriärsteg eller bara är nyfiken på att prata om nya utmaningar för dig, vill jag vara med på din resa. Hoppas vi ses snart!

 

Min roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina kunskaper

Rekrytering, Revision

 

Det du inte visste…

Basketskorna står numera på hyllan, men det är fortfarande gemensamma mål och lagkänsla som ger mig energi i vardagen - det får mig att utvecklas och coacha andra till att växa och må bra. Jag är en glad östgöte i Stockholm som älskar djur och natur! Mellan resor, träning och upplevelser med min familj och vänner gillar jag kreativa inslag som att måla och dreja. Att promenera i skogen och sitta på en klippa vid havet är också viktiga laddningsstationer. En balanserad cocktail av allt detta är receptet på min hälsodrink!

Tjena! Sofia Sand här. Full fart varje dag i möten med ekonomer - både kunder och kandidater. Vad har du för spännande att berätta, hör av dig på 070- 353 39 76.

 

Min Roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, karriärcoachning, karriärutveckling, Business Control 

 

Det du inte visste...

Jag får energi och inspiration av möten med människor och att ha mycket på gång! I jobbet ger jag allt och det är mycket engagemang, struktur, nyfikenhet och glädje. På fritiden är det också full fart med skidåkning, tennis och barnens fotbollsmatcher. Även om jag mår otroligt bra när det är mycket på gång så behövs även tid för avkoppling och reflektion vilket jag får med familjen ute i naturen på landstället i Järvsö

Hej! Josefin här. Jag ansvarar för Helsingborgsregionen och om du vill prata om din ekonomifunktion, behöver anlita en konsult eller är en ekonom som är nyfiken på konsultrollen så finns jag här till ditt förfogande.

Min roll

Konsultchef & rekryteringskonsullt

 

Mina kunskaper

Konsulttillsättning med stor erfarenhet av ekonomi och ledarskap.

 

Det du inte visste…

Yogan är viktig för mig och ger närvaro och fokus, samt är ett bra sätt att stanna upp i en snabbt snurrande värld! Jag rensar huvudet bäst upp och ner, men väl upprätt igen fyller jag gärna fritiden med alla möjliga aktiviteter; truppgymnastik, padel, tennis, segling, dans, klättring, ridning, såväl som en höstpromenad med familjen i skogen bland färgglade lövhögar och en förhoppning om en och annan kantarell. Utmaningen är att tvingas välja!

Hej! Åsa Schramm heter jag! Jag har ett brett nätverk av kompetenta kandidater från ekonomi och finans. Vill du diskutera rekrytering och hur jag kan hjälpa dig, tveka inte att höra av dig! Du når mig på 073 – 695 36 10

Min roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina kunskaper

Rekrytering, karriärcoachning, karriärutveckling, ledarskap

 

Det du inte visste…

 

Jag får energi av möte med människor och trivs med en aktiv vardag där jag får kombinera dessa möten med nya intryck. Att få umgås och spendera tid med människor, både i jobbet och privat, ger mig energi, glädje och inspiration. Jag älskar mitt jobb och mår som bäst med familj och vänner omkring mig – när jag får kombinera detta hittar jag balansen som är så viktig! Ibland behövs även total avkoppling i form av egen tid och då försvinner jag gärna in i böckernas värld. 

Hej Johanna här! Behöver du rekrytera eller vill du som ekonom se dig om efter nya utmaningar tveka inte en sekund på att höra av dig till mig.

Min roll

Rekrytering och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling

 

Det du inte visste…

Jag föredrar ett liv med högt tempo, både på jobbet och privat. Energin till detta får jag från min familj. Att göra allt från dagsutflykter och långresor till att renovera vårt gamla hus. Tänk vad lite färg kan göra! Att få äran att träffa Skånes alla härliga ekonomer tillsammans med fantastiska kollegor och en stor portion humor ger mig energi i jobbet. 

Hallå, Kristina Bennet heter jag. Om du undrade. Jag träffar ekonomer dag ut och dag in så om du behöver rekrytera en ekonom hjälper jag gärna dig, hör av dig på 070-375 50 75.

 

Min Roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, karriärcoachning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

Nyckeln för att må bra och prestera så bra som möjligt är balans i livet. Jag får mycket energi av alla spännande möten med människor i jobbet. Men jag måste ta hand om mig själv för att räcka till för mina nära och kära och samtidigt prestera i arbetet. Jag älskar att spela tennis och njuter av endorfinkicken efter en löprunda. Får jag in träningen i ekorrhjulet och unnar mig lite vardagslyx, som en god caffelatte eller ett snyggt läppglans är jag som bäst.

Hej! Visst är det kul att vara ekonom. Det tycker ialla fall jag - Helene Werme. Nu vill jag träffa andra ekonomer. Oavsett om du är på jobbjakt eller behöver rekrytera, hör av dig på 070-897 11 57.

 

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, Business Control

 

Det du inte visste...

Mötet med människan är det jag gillar mest, det ger mig så mycket glädje och inspiration både privat och i min yrkesroll. Min energi får jag från min familj, mina vänner och mitt jobb. Jag tycker om att hitta på roliga saker alltifrån hänga i skidbacken till att bara umgås. Men det också väldigt värdefullt för mig att få min egna tid då och då, med en bok eller en löptur i spåret. Balansen är viktig! 

Hej, Elin heter jag! Jag har alltid haft stort intresse för människor. Mitt mål är att skapa mervärde både för mina kunder och för mina kandidater och hitta ”the perfect match”!

 

Min roll

Rekryteringskonsult

 

Mina kunskaper

Rekrytering, projektledning, ledarskap, redovisning och controlling

 

Det du inte visste…

När jag är ledig är jag allra helst aktiv, träffar vänner, umgås med familjen, tränar och tar promenader i naturen. Älskar att vara ute i vimlet och träffa nya människor och gärna dansa natten lång 😊 men samtidigt är jag otroligt hemmakär - soffan, en kopp te och ensamhet är inte så dumt det heller! 

Hej! Elin Antonsson heter jag. Jag träffar dagligen duktiga ekonomer. Har du behov av att rekrytera en ekonom så får du gärna höra av dig! 0709-318769

 

Min roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina kunskaper

Rekrytering, redovisning, HR arbete

 

Det du inte visste…

Jag tycker att människor är det mest intressanta som finns och jag får energi genom möten med nya människor. Jag mår som bäst när jag har familj och vänner runt omkring mig. Mitt absoluta favoritställe är Smögen där jag är uppvuxen. Dit åker jag för avkoppling och reflektion och för att umgås med familjen. Med hockeysöner så tillbringar jag mycket tid i ishallen och går gärna på Frölundas hemmamatcher.

Hallå där, Anna Ström här… Göteborg är min spelplan och jag håller koll på ekonomer på alla nivåer. Kanske har vi haft kontakt, om inte, ring mig på 070-647 48 11

 

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, Shared Service Center

 

Det du inte visste...

Jag värdesätter trivsel och att har roligt på jobbet, vilket jag får genom inspirationen av möten med olika människor och bra kollegor. Jag har dessutom förmånen att få kombinera det med att prata ekonomi som jag gjort under så många år i olika ekonomibefattningar. Jag prioriterar energin jag får av att umgås med min familj och vänner, även träning och “ta hand” om mig själv känner jag är viktigt, detta ihop med glädje på jobbet blir en bra balans. 

Hallå, Maria Brisheim heter jag. Vill du prata hockey, fotboll eller ekonomikarriär då har du kommit rätt. Låt mig bli ditt bollplank på 070-842 13 77 om du tänker nytt jobb eller vill rekrytera.

 

Min Roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, karriärutveckling, coachning

 

Det du inte visste...

I mitt jobb men även privat som både hockey- och fotbolls mamma träffar jag mycket människor. Människor ger mig enorm inspiration, energi och glädje.

Min familj och mina vänner är otroligt viktiga för mig, så även mitt jobb. När jag hittar balansen mellan familj och vänner, jobb och fritid mår jag som allra bäst. 

Hallå! Linda Målberg från Göteborg här. Om du behöver hjälp att rekrytera ekonom. Tveka inte mer än en sekund att ringa mig på 073-380 77 88.

 

Min Roll

Rekrytering av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, karriärcoachning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

För att jag ska må som bäst, och där jag får min energi, är genom mötet med människor. Dessa möten kan vara genom bra och inspirerande möten på arbetet, en middag med goda vänner eller genom någon av barnens fritidsaktiviteter. Att kunna umgås och spendera tid med människor som ger mig energi, glädje och inspiration är något jag verkligen prioriterar.

Jobb, fritid, familj och vänner vävs ihop och blir då det berömda livspusslet - där varje del är viktig.

Se fler

Kunder vi samarbetar med...

 • Rekrytering Redovisningsekonom
 • Rekrytering Business Control
 • Rekrytering Produktionscontroller
 • Rekrytering Bolagsekonom
 • Rekrytering Skattespecialister
 • Rekrytering Redovisningsekonom
 • Rekrytering Redovisningschef
 • Rekrytering Business Control
 • Rekrytering Business Control
 • Rekrytering Ekonom
 • Rekrytering Business Control
 • Rekrytering Revisor
 • Rekrytering Redovisningsekonom

Behöver du rekrytera idag?

Eller vill du ha hjälp diskutera vägvalen för att hitta en framtida medarbetare inom ekonomi? Kontakta oss!

Tack!

Kul att du hör av dig. Eftersom vi är snabba och enkla så hör vi av oss väldigt snart!

Tekniskt fel!