masma mpya

Anlita en ekonomikonsult

När du anlitar en av våra konsulter anlitar du en av oss. Vi är alla Mpya. Vi är alltid ett lag, oavsett om några av oss jobbar hos våra kunder. Det är viktigt. Och det gör att du som kund kan vara säker på du får en person som är kompetent, trygg och passionerad. Det blir tryggast så!

Varför ekonomikonsulter med Mpya Finance?

Det är ganska enkelt. Vi har själva arbetslivserfarenhet från ekonomiyrket, dels har vi ett brett nätverk och vi rör oss alltid där ekonomerna rör sig – med andra ord kan vi presentera en kollega snabbt och dessutom förstår vi våra kollegors bakgrund & drivkrafter. Det tillsammans med ett av marknadens vassaste system för search och kandidathantering blir vi oslagbara. Du ska helt enkelt känna att du får den perfekta konsulten för dina behov, och att processen är snabb, enkel, trevlig och transparent. (Det sista är inte minst viktigt).

Så går det till

Steg 1

Hur ser behovet ut?

Detaljerad information om uppdraget för att säkerställa rätt matchning.

Steg 2

Konsultpresentation

Ni träffar vår konsult/er och väljer därefter vem/vilka ni vill träffa.

Steg 3

Uppdragsbekräftelse/signerat avtal

Vid överenskommelse skickas en uppdragsbekräftelse som reglerar konsultuppdraget – en självklar trygghet!

Steg 4

Uppföljning

Enligt fastställd process sker löpande uppföljningar av uppdraget.

Vi hjälper dig...

Vi hjälper dig...

Min roll

Business controller/ekonomiansvarig

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, analyser, finansiell rapportering, budget, redovisning, bokslut, processförbättringar, SAP

 

Det du inte visste…

Jag spenderar stor del av fritiden med att åka runt på barnens olika seglingstävlingar. Det är fantastiskt att få tillbringa så mycket tid tillsammans och få se så många nya platser. Däremellan åker jag skidor, spelar volleyboll och padel, kollar på film eller grejar i trädgården. Hoppas vi ses!

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Årsbokslut, årsredovisning, analys, intern kontroll, revision

 

Det du inte visste…

Jag älskar verkligen sommaren! Att sitta nere vid vattnet och äta och dricka något gott i den varma kvällsluften är svårslaget. Jag spenderar gärna en del av sommaren i min vackra hemstad, Kalmar.

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Löpande redovisning, månadsbokslut, värdepappersredovisning, redovisning och administration av stiftelser

 

Det du inte visste…

Jag tillbringar mycket av min lediga tid i ishallar och ser mina barn spela ishockey. Annars lagar jag gärna mat och älskar att resa. När tid finns så går jag gärna på något pass på gymmet eller tar en löprunda. 

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Månads, Kvartal och Årsbokslut, Budget & Analys, Utveckla och implementera affärssystem, Tull & Skattefrågor, KPI utveckling och analys

 

Det du inte visste…

Som person är jag positiv, ambitiös och engagerar mig starkt i allt jag tar mig för. För att finna en work/life balance så laddar jag gärna om genom att träna, gå ut och gå med min franska bulldog Joy och umgås med familj och vänner. 

Min roll

Projektcontroller

 

Mina kunskaper

Business Control, Bokslut, Analys, Resultatuppföljning, Budget och prognos

 

Det du inte visste…

Jag älskar att resa till Kina och försöker så ofta jag bara kan! Det bästa jag vet är att ta en långsam promenad genom några av Pekings underbara Hutonger en härlig höstdag, då vädret är som bäst!

Min roll

Senior Controller

 

Mina kunskaper

Budgetering, rapportering, uppföljning, utveckling av processer, bokslut

 

Det du inte visste…

Vid sidan om jobbet så spenderar jag just nu helst min tid med min lilla familj och hund. Vi gillar att ge oss ut på resor tillsammans, allt från New York och Paris till en lugn solsemester på Mallorca.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Bokföring, bokslut, kund- och leverantörsreskontra, processförbättring

 

Det du inte visste…

Jag har bott i Trollhättan, Lund, Frankfurt, Lincoln och Bridgetown men huserar nu i Öresundsregionen. Jag älskar spel och tävlingar av alla sorter. Har dock en tendens att intressera mig för alltför många saker för att faktiskt hinna bli riktigt bra på endera… för tillfället är det fotografering som hägrar (det kan sälarna på Måkläppen intyga)!

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, Bokslut, Business Control, Rapportering, Budget & prognos, Analys, Excel

 

Det du inte visste…

På fritiden tränar jag i mitt hemmagym, spelar bordtennis, eller tar en tur på min motorcykel. Hugga ved till den egna kaminen har blivit en passion på senare tid. Skog och natur är också viktiga för mig. Minst ett par övernattningar i tält vill jag hinna med varje år, gärna under en vandring i fjällen!

Min roll

Senior redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Månads- och årsbokslut, finansiell rapportering, skatteberäkning, årsredovisning, analys, resultatuppföljning, hållbarhetsrapportering

 

Det du inte visste…

Jag är intresserad av vad olika typer av kost gör med hälsan och miljön. Jag vill alltid lära mig mer om detta och strävar efter att göra så bra val som möjligt. Men så älskar jag också lakrits i alla former... Ett annat stort intresse är att plantera och odla sådant som går att äta och jag drömmer om att en dag få ha mitt eget växthus!

Min roll

Konsultchef & rekryteringskonsullt

 

Mina kunskaper

Konsulttillsättning med stor erfarenhet av ekonomi och ledarskap.

 

Det du inte visste…

Yogan är viktig för mig och ger närvaro och fokus, samt är ett bra sätt att stanna upp i en snabbt snurrande värld! Jag rensar huvudet bäst upp och ner, men väl upprätt igen fyller jag gärna fritiden med alla möjliga aktiviteter; truppgymnastik, padel, tennis, segling, dans, klättring, ridning, såväl som en höstpromenad med familjen i skogen bland färgglade lövhögar och en förhoppning om en och annan kantarell. Utmaningen är att tvingas välja!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete, arbetsgivaravgifter/skatter

 

Det du inte visste…

Jag har en förkärlek till Bollywoodfilmer då jag är uppväxt med det och gillar även att dansa Bollywooddans, man får en sådan energi och glädje! På min fritid tycker jag också om att ta det lugnt och umgås med mina nära och kära. Jag har även ett stort intresse för fotografering

Min roll

Functional controller

 

Mina kunskaper

Finansiell analys, finansiell rapportering, Budget & Prognos, Excelutveckling, Processutveckling

 

Det du inte visste…

Det finns få saker som ger mig så mycket njutning och energi som att slå upp ett vindskydd i skogen, tända en brasa och spendera en natt med lite mat och täljning. Den primitiva upplevelsen av naturen ger mig ett fantastiskt perspektiv på tillvaron.  

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning, deklarationer, intern kontroll, processer och rutiner

 

Det du inte visste…

På fritiden ger jag mig gärna ut på resor för att upptäcka nya intressanta platser, helst tillsammans med min familj och vänner. Glädje i mitt liv får jag också via musiken och dansen. Nuförtiden är dansen oftast i form av Zumba.

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, redovisning

 

Det du inte visste...

Det är inget fel på att njuta av en fin havsutsikt men när du får se vad som händer under vattenytan- finns bara ett ord, WOW! Att andas under vattnet är ett av de mest fascinerande och märkliga sinnesintryck jag vet. Lägg därtill tyngdlösheten och möjligheten att röra sig i alla riktningar. Dykning är frihet.

Min roll

Ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, controller

 

Mina kunskaper

Redovisning, månads- och årsbokslut, finansiell rapportering, årsredovisning, deklaration, analys, resultatuppföljning, intern kontroll, processer och rutiner, personalledning

 

Det du inte visste…

Jag älskar sol och värme, så jag spenderar gärna min lediga tid i vårt hus i södra Frankrike. Förutom sol och värme, bjuder Frankrike även på magiska viner i härliga miljöer. Energi får jag också av att umgås med min familj och mina vänner, gärna över en bit mat och ett glas vitt.

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, analys, löpande redovisning, löneadministration, budget och prognos, effektivisering, KPI rapportering och modellering i Excel

 

Det du inte visste…

Jag gillar att alltid ha något på gång och spenderar mycket av min fritid med familj och vänner eller att planera min nästa resa. Har ett stort intresse för antika möbler och tycker det blir extra kul när jag kan klä om eller renovera dem. När jag behöver lite egen tid eller samla energi gör jag det bäst på en löprunda i stan! 

Min roll

Konsultchef

 

Mina kunskaper

Jag har själv jobbat med redovisning och revision i 10 år på en stor revisionsfirma men nu fokuserar jag på tillsättning av duktiga ekonomikonsulter.

 

Det du inte visste...

Jag har spenderat många timmar på fotbollsplanen, varav 5 år i Malmö FF, och jag gillar alla typer av lagsporter. Fritiden spenderar jag helst med min familj och nära vänner. Jag tycker om att resa och åker gärna på skidsemester.

Min roll

Konsult inom Redovisning och/eller Business Controlling

 

Mina kunskaper

Processförbättring, bokslut, rapportering, konsolidering, IFRS & legala redovisningsregler, skatt, prognos & budget, personalansvar mm

 

Det du inte visste…

Jag har bott på många platser; Norrköping, Stockholm, Frankfurt och Düsseldorf, men huserar nu i Malmöområdet. Även här går alltså ord som variation och tillfällen till nya erfarenheter igen! Stillsammare blir det när jag får chans att hänga i trädgården och ägna mig åt lite meditativt ogräsplockande! 

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, revision

 

Det du inte visste...

Jag tycker om när jag får uppleva friheten som naturen ger mig – känslan av att stå på kanten av ett berg och se den orörda snön breda ut sig gör att skidåkning med familj och vänner är något av det roligaste jag vet.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, årsbokslut, finansiell rapportering och analyser

 

Det du inte visste…

Jag älskar att sitta ute och titta på stjärnor och läsa om konstiga saker - astronomi och fysik är min största passion. När lugnet är förbi så åker jag gärna ut i skogen för att jaga för att få upp adrenalinet.

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

Fotboll är en viktig del av min fritid, både att själv spela men också få förmånen att coacha ett gäng ungdomar och uppleva deras glädje och lagkänsla.

Min roll

Business Controller 

 

Mina kunskaper

Erfarenhet inom business- och financial controlling inklusive budget- och prognosarbete, bokslut, rapportering, sammanställning av stora datamängder, beslutsfattande och projektmedverkan.

 

Det du inte visste…

Så många intressen, så lite tid… Som tur är måste man sova så några sidor ur en bra bok innan läggdags är oftast garanterat. Jag klarar mig inte utan positiv energi från vänner, familj och nya upplevelser liksom att vara aktiv. 

Min roll

Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckla rapporter i både Excel och BI-system, processförbättringar, redovisning 

 

Det du inte visste…

Jag älskar att resa och har en förkärlek för äventyrsresor. Jag har bland annat hunnit med att vandra Inkaleden, cykla utmed dödens väg och åkt i en rutschkana gjord av glas 300m upp i luften. Även om jag uppskattar äventyr finns det inget bättre sätt att spendera fritiden på än att umgås med vänner och familj, dansa, läsa en bok, laga mat eller pyssla. 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Bokslut, årsredovisningar, finansiell rapportering, skatt & moms

 

Det du inte visste…

När jag är ledig blir det allra helst utförsåkning! Jag har tävlat mycket i unga år men talangen är tyvärr något som försvinner mer och mer med åren. Det börjar med andra ord bli dags att revidera favorituttrycket ”Åk före du så väntar jag där nere.”

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, Business Control

 

Det du inte visste...

Jobbet ger mig mycket energi men för mig är det viktig att kunna tanka energi även utanför jobbet. Träning, familj och vänner prioriterar jag högt – aktiva familjesemestrar eller anta en utmaning i ett idrottsligt sammanhang är därför något av det roligaste jag vet.

Min roll

CFO, ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, controller

 

Mina kunskaper

Redovisning, rapportering/bokslut, prognos/budget, intern kontroll, processer, personalledning

 

Det visste du inte om mig...

Har norrländska rötter och tycker om att tillbringa tid i skog och natur. Jag älskar att resa med familj och vänner och att upptäcka nya platser. Jag kopplar gärna av med en bra film eller bok. 

Min roll

Redovisningsekonom och Financial controller

 

Mina kunskaper

Redovisning, månads- och årsbokslut, deklaration, budget, uppföljning, rapportering.

 

Det du inte visste…

Jag älskar resor och språk, gärna till Frankrike där jag tidigare har bott. Uppskattar även att åka skidor med familjen och springa, vara ute i naturen och hålla igång. 

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Bokslutsanalyser, kvartalsbokslut, budet, affärsplanering, kassaflödesanalys, implementering av nya affärssystem, processförändringar, styrelseunderlag, organisationsförändringar

 

Det du inte visste…

Jag är norsk, ca 120% vintertid. Annars är jag en tjej som är övertygad om att balansen mellan jobb och fritid är uppskriften till framgång. Samt, et liv utan musik vore väl skikkelig tråkig! 

Min roll

Redovisningsekonom med erfarenhet från flera branscher och system, och bred interkulturell kompetens.

 

Mina kunskaper

Lean, Excel, Oracle, SAP, Visma, IFS

 

Det du inte visste…

Jag gillar både vandring, cykling, löpning och skidåkning. Undantaget ett par turer till Kanarieöarna i tonåren har jag aldrig lämnat Europa. Däremot har jag bott i flera olika länder inom världsdelen, och känner mig rik på upplevelser om än inte på flygmil. Gillar för den delen tåg bättre än flyg, och cykel bättre än tåg; men är för pragmatisk för att bråka om saken.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Shared Service Center, SAP, redovisning, processutveckling, reskontra, månadsbokslut, systemförvaltning

 

Det du inte visste…

Jag älskar choklad, i alla dess former. Mörk, ljus, med mint, frukt och mandel, till och med körsbär i likör från Aladdinasken. Förutom att äta choklad spenderar jag gärna tid på att åka skidor, umgås med vänner och familj, testa restauranger, baka och träna.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Ledarskap inom ekonomi, analyser, bokslut-, budget- och prognosarbete

 

Det du inte visste…

Jag leder spinning- och skivstångspass på Friskis & Svettis, älskar att laga mat och baka bröd. Jag bor på landet och är mycket ute i naturen och letar både svamp och fina fototillfällen.

Min roll

Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckla rapporter i både Excel och BI-system, processförbättringar, redovisning

 

Det du inte visste…

Jag är väldigt kreativ som person och tycker om att göra saker där jag får uttrycka mig konstnärligt. Största passionen just nu är att dansa salsa och bachata. 

Min Roll

Redovisningsekonom 

 

Mina Kunskaper

Bokföring, bokslut, deklarationer, kalkylering, löneadministration 

 

Det du inte visste...

Jag tycker om att hålla mig aktiv och ständigt ha något göra. På fritiden älskar jag att ha ett projekt igång, som att bygga något, eller uppnå ett nytt träningsmål. Jag älskar teknik, och träningscyklingen blir extra rolig när man för data över träningen och ständigt tävlar med sig själv och försöker förbättras. Guldkornen i livet är en golfrunda en sommarkväll, eller att vara ute på havet.

Min roll

Financial controller

 

Mina kunskaper

Månadsrapportering (intern och extern), bokslut, processer, redovisning

 

Det du inte visste…

Jag älskar att prova på nya restauranger och har ett eget litet betygsystem i mina anteckningar i mobiltelefonen. Önskar att jag var lika bra på att laga mat som på att smaka på den!

Min roll

Controller och Financial Planner and Analysist (FP&A)

 

Mina kunskaper

Controlling inom både business- och financial controlling. Systemimplementering, intern och extern revision, månadsbokslut, budget och prognoser till momsavstämningar, årsredovisningar och produktkalkyler

 

Det du inte visste…

Jag är mycket sportintresserad, framförallt handboll men vilken sport det är spelar egentligen ingen roll. Tycker även om att resa, bästa resan så här långt är Chile men drömresan går till alla delar av världen

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Budgetering & Prognostisering, Resultatuppföljning, Analys, BI-system mm

 

Det du inte visste…

Jag tycker det är väldigt roligt att dansa, det håller både kropp och knopp i trim. Adrenalinkickar är fantastiskt och adderar lite krydda i livet, men en lång strandpromenad är balsam för själen. Hade jag vunnit på lotto i morgon hade jag mer än gärna åkt på voluntärresa och jobbat djur som t.ex. elefanter och lejon. Kanske hade jag t.o.m. vågat mig på att ta helikoptercertificat….

Min roll

Senior ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Års- och kvartalsbokslut, årsredovisning, koncernredovisning, analyser, utveckla system och bygga rutiner

 

Det du inte visste…

Träning och idrott har alltid varit en del av mitt liv och det är där jag hämtar energi och laddar batterierna. Fotbollen var mitt stora intresse under många år. Efter avslutad egen karriär var jag engagerad som tränare under några år. För några år sedan genomförde jag ett antal triathlon och Malmöklassikern. Numera är det lite lugnare träning som gäller och gärna promenader i naturen. Jag har även gett ut en egen bok. 

Min roll

Senior Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Bokslut, Årsredovisning, Koncernredovisning, Byte av Affärssystem, NAV, VismaBusiness, Orcle, Excel

 

Det du inte visste…

Jag samlar på elefanter, helst av trä, keramik eller porslin. Visste du att elefanter kan både skratta, gråta och sörja precis som vi människor. Skulle du komma och hälsa på hos mej, tag gärna med en elefant.

Min Roll

Systemekonom

 

Mina Kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckling av rapporteringsmoduler i Excel, Systemimplementation

 

Det du inte visste...

Jag mår som bäst när jag har en variation i det jag gör, utvecklas och lär mig nya saker. Såväl i mitt jobb som privat. För att få balans och ladda energi tar jag gärna en löprunda i skogen, en vandrings- eller skidhelg i fjällen tillsammans med vänner och familj.

Min roll

Redovisningsansvarig

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsbokslut, rapporteringar, analyser både internt och externt, årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer

 

Det du inte visste…

På fritiden är det naturen som lockar. Att gå långa promenader med hunden längs havet eller i skogen är mumma för själen. Likaså ett gott skratt med familj och vänner – gärna på golfbanan eller i skidbacken.

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Års- och månadsbokslut, resultatuppföljning, budget & prognos, kassaflödesanalys, intern kontroll och treasury.

 

Det du inte visste...

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Tycker om att träna och åka skidor. Får jag välja resmål väljer jag alltid snö framför sol!

Min Roll

Redovisningschef

 

Mina Kunskaper

Ekonomisk rapportering, utredning, analys, Praktisk tillämpning K2/K3, processer & rutiner

 

Det du inte visste… 

Jag har för många fritidsintressen men tycker alla är så roliga. Ridning, löpning, simning, matlagning, resor, bakning, stickning... Dessutom är jag för nyfiken för att inte testa nya vilket gör att listan bara växer…

Min Roll

Financial controller

 

Mina Kunskaper

Löpande redovisning, månadsbokslut, projektuppföljning, kassaflödeshantering, KPI rapportering

 

Det du inte visste...

Intensiva arbetsdagar balanserar jag helst med ett yogapass där kroppen får utmanas och huvudet stillas. Jag älskar också att resa och upptäcka nya saker. Årets favoritresa gick till Portugal där jag provade surfing för första gången. Så kul!

Min roll

Redovisning - Controlling

 

Mina kunskaper

Finansiell rapportering och intern kontroll, bokslut och bokslut, resultatanalys och uppföljning av finansiella nyckeltal. Projektledning och processeffektivisering. Implementering system

 

Det du inte visste…

Jag är en stor ”allätare”. Det menar jag både bokstavligt och figurativt. Älskar mat i alla dess former och aktiviteter i alla dess former. Ta med en engångsgrill ner till den lokala sjön, fiska och grilla korv eller gå ut i trädgården och lägga sig platt i sin nyklippta gräsmatta med skön musik i högtalarna. Umgås mycket med familj och har gärna vänner på besök för diverse tokiga, spontana aktiviteter. 

Min roll

Senior business controller

 

Mina kunskaper

Forecasting, budget, månadsbokslut, year-end , Business Case. Har även erfarenhet av systembyten, systemuppdateringar , processer, rapportdesign, samt flera stora CRM-system och utbildning av användare. 

 

Det du inte visste…

Gillar att idrotta och spela tennis och tillbringa tid med barnen. Mitt stora intresse är vin där det hela tiden finns massor att upptäcka och lära. Älskar att resa runt i Europa och prova viner och uppleva miljön direkt hos vinbönderna.

Min roll

Business Controller 

 

Mina kunskaper

Financial och Business Controlling, likviditetsanalyser, rapportering, BI-system, processutveckling, effektivisering, löpande bokslut

 

Det du inte visste…

Jag är hobbylös! Det handlar dock inte om att jag inte gillar att göra något, snarare om att jag inte kan välja hobby. Jag vill gärna testa på allt för det finns ju så mycket som är roligt! Mat, vin, träning i dess alla olika former, vänner, resor, ja allt livet har att erbjuda!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsavstämningar, månads- och årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration

 

Det du inte visste…

Min lediga tid spenderar jag med familjen och vänner. Jag älskar att ta långa promenader, träna, baka, pyssla i trädgården och att resa, och då gärna skidsemester.

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Månads- och årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration, budget, SAP, Cognos, Excel, Oracle och Agda

 

Det du inte visste…

Bland de roligaste och häftigaste saker jag upplevt är att åka rally. Tre gånger har jag fått möjligheten och hoppas innerligt att få göra det igen. Det är en obeskrivlig känsla att susa fram på grusvägarna i skogen med riktigt hög fart. Jag drömmer också om att en gång få ett eget litet hönshus med fina tofsbeklädda hönor. Vilken vardagslyx att kunna gå ut och plocka sitt frukostägg direkt på morgonen.  

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer 

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling 

 

Det du inte visste...

Jag trivs som bäst i en aktiv vardag med människor omkring mig och där jag får intryck från många olika håll. För avkoppling och balans springer jag gärna en runda eller går en långpromenad med min vovve. Nyfikenhet, energi och inspiration är viktiga ingredienser i livet för mig och jag trivs som bäst när jag får lära mig nya saker, skratta, umgås med nära och kära eller bara avnjuta en cappuccino på ett charmigt ställe - gärna i favoritlandet Italien.

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, bokslut, deklaration, lön, system-/ processförbättring

 

Det du inte visste…

Jag gillar träning och motion i olika former och det absolut bästa jag vet är att åka skidor, gärna i Alperna. Mat och vin är också något jag tycker om och testar gärna nya restauranger. Annars umgås jag helst med familj och vänner.

Min roll

Senior redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning, deklarationer, intern kontroll, processer och rutiner

 

Det du inte visste…

Jag har alltid tyckt mycket om att dansa, framförallt jazzbalett och det är något jag fortsatt med sedan ungdomen. Idag får man acceptera att hoppen inte blir lika höga och snurrarna inte lika många, men det är kul ändå!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Bokföring, bokslut, koncernredovisning, moms, löneadministration

 

Det du inte visste…

Sol, värme och den där sköna vinden på sommaren är min absoluta favorittid på året. Att avsluta en sommarkväll med ett glas rödvin och en god bit mat inspirerat från Italien tillsammans med vänner och familj får 11 poäng av 10 möjliga. 

Min roll

Chief Accountant

 

Mina kunskaper

Redovisning, controlling, rapportering, årsbokslut, budget, prognos, projekt, start-ups och intern kontroll.

 

Det du inte visste…

Jag gillar när det händer mycket kring mig, tycker om att umgås med familj o vänner. Jag reser gärna, helst till något varmt land då jag gillar när det är riktigt varmt och jag samlar energi av solens strålar. Om jag skulle likna mig själv vid ett djur, skulle det definit vara någon form av kattdjur. 

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

Det är mycket roligare att säga ”ja” än att säga ”nej”. För mig är det viktigaste att försöka och att inte vara rädd för att misslyckas, vare sig det gäller nya situationer i arbetslivet, utanför komfortzonen eller tuffa fysiska utmaningar. Jag vet att man klarar mycket mer än vad man tror och jag mår som allra bäst när jag får chansen att ge mig på något nytt med bibehållen balans mellan arbete, familj och vänner

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Leverantörsreskontra, bokföring, redovisning, rapportering, bokslut, deklaration, årsredovisning

 

Det du inte visste…

Jag är rätt duktig på att vara i rörelse och att fylla min kalender med olika aktiviteter på min lediga tid, men jag har alltid tid för att träffa vänner och familj. Sport utövar jag gärna om det inte involverar en boll, då är jag bättre på att vara en åskådare på läktaren. Samtidigt som jag älskar att hålla igång kan jag uppskatta att dyka ner i en bok och försvinna in i en annan värld, och helst läser jag under ett parasoll på varmare breddgrader.

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling, fastighetsekonomi

 

Det du inte visste...

Att omge mig med härliga människor både i arbetslivet och privat är det som ger mig energi. Utanför jobbet laddar jag gärna batterierna med min familj och vänner - gärna på vårt lantställe vid Vänern eller nära en skidbacke.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Finansiell rapportering och analys, budget och prognos, lagervärdering, produktionsuppföljning, försäljningsanalys, BI-system

 

Det du inte visste…

En ledig dag tillbringar jag gärna i stallet och i skogen. Att vara ute i skogen, helst i sällskap av en häst är svårslaget!

Min roll

Redovisningsekonom 

 

Mina kunskaper

Redovisning, bokslut, deklaration, reskontra, uppföljning och processförbättring.

 

Det du inte visste…

Jag ville bli prima ballerina när jag var yngre och hade en intensiv danskarriär i 9 år där jag bland annat blev antagen till kungliga svenska balettskolan i Stockholm. Ett minne som ligger mig varmt om hjärtat. 

Min roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina kunskaper

Anpassade konsult- och rekryteringslösningar. Karriärutveckling

 

Det du inte visste…

Förutom att umgås med familjen så gillar jag att motionera  i olika former så som golf, löpning, crossfit,  längd- och utförsåkning och under sommaren Stand-Up-Paddel även kallad, SUP. Under ledighet tillbringar jag gärna tid i Dalarna på vårt landställe. 

Min roll

Senior Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, månads-och årsbokslut, budget, likviditetsprognos, processutveckling, internutbildning, SAP, Visma, Garp

 

Det du inte visste…

Under min uppväxt i Lund så var inte utförsåkning den självklara aktiviteten på loven och det är kanske därför jag nu tar mig an denna sport med skräckblandad förtjusning tillsammans med familjen. Men att få dela upplevelsen att lära oss något tillsammans – oslagbart!”

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Revision, redovisning, reskontra, månadsbokslut

 

Det du inte visste…

Jag tänker konstant på mat, jag tänker på mat när jag äter mat, jag kan planerar vad jag ska äta en månad fram. Så ja, jag älskar mat. Äter väldigt ofta ute, testar nya ställen och äter det mesta. Så behöver du tips på restauranger är det mig ni ska kontakta. Förutom mat, umgås jag väldigt mycket med familjen och vänner. Jag tycker även om att resa och såklart DANSA 😊 

Hej jag heter Marianne Burlin och har många års erfarenhet från både att driva en ekonomiavdelning samt att arbeta som business controller i ett globalt företag. Jag ser nu fram emot spännande utmaningar.

Min roll

Business controller/ekonomiansvarig

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, analyser, finansiell rapportering, budget, redovisning, bokslut, processförbättringar, SAP

 

Det du inte visste…

Jag spenderar stor del av fritiden med att åka runt på barnens olika seglingstävlingar. Det är fantastiskt att få tillbringa så mycket tid tillsammans och få se så många nya platser. Däremellan åker jag skidor, spelar volleyboll och padel, kollar på film eller grejar i trädgården. Hoppas vi ses!

Hej, Hanna heter jag! Jag har min bakgrund inom revision, vilket gett mig en inblick i många olika typer av verksamheter. Som konsult ser jag fram emot att samla erfarenheter från såväl nya människor och bolag.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Årsbokslut, årsredovisning, analys, intern kontroll, revision

 

Det du inte visste…

Jag älskar verkligen sommaren! Att sitta nere vid vattnet och äta och dricka något gott i den varma kvällsluften är svårslaget. Jag spenderar gärna en del av sommaren i min vackra hemstad, Kalmar.

Hej, jag heter Cristina! Arbetar just nu som redovisningsekonom och uppdraget innebär att jag lär mig mycket nytt vilket känns spännande och utvecklande. Något som jag bär med mig till nästa uppdrag… 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Löpande redovisning, månadsbokslut, värdepappersredovisning, redovisning och administration av stiftelser

 

Det du inte visste…

Jag tillbringar mycket av min lediga tid i ishallar och ser mina barn spela ishockey. Annars lagar jag gärna mat och älskar att resa. När tid finns så går jag gärna på något pass på gymmet eller tar en löprunda. 

Hej, mitt namn är Alexandra Pettersson. Med mitt starka driv, min vilja att ständigt utvecklas och min höga arbetsmoral hoppas jag kunna bidra till MPYA’s kunders företag. Hoppas vi ses. 

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Månads, Kvartal och Årsbokslut, Budget & Analys, Utveckla och implementera affärssystem, Tull & Skattefrågor, KPI utveckling och analys

 

Det du inte visste…

Som person är jag positiv, ambitiös och engagerar mig starkt i allt jag tar mig för. För att finna en work/life balance så laddar jag gärna om genom att träna, gå ut och gå med min franska bulldog Joy och umgås med familj och vänner. 

Hej! Philip heter jag. Som controller får jag dagligen möjligheten att göra bilden av ekonomin förenklad och mer greppbar - det är det som driver mig!

Min roll

Projektcontroller

 

Mina kunskaper

Business Control, Bokslut, Analys, Resultatuppföljning, Budget och prognos

 

Det du inte visste…

Jag älskar att resa till Kina och försöker så ofta jag bara kan! Det bästa jag vet är att ta en långsam promenad genom några av Pekings underbara Hutonger en härlig höstdag, då vädret är som bäst!

Linda Eklöf här.  Som ekonom brinner jag för att utveckla och modernisera arbetet på ekonomiavdelningen. Det är viktigt att hålla sig till lagar och regler men jag tror även att det samtidigt går att skapa mervärde.

Min roll

Senior Controller

 

Mina kunskaper

Budgetering, rapportering, uppföljning, utveckling av processer, bokslut

 

Det du inte visste…

Vid sidan om jobbet så spenderar jag just nu helst min tid med min lilla familj och hund. Vi gillar att ge oss ut på resor tillsammans, allt från New York och Paris till en lugn solsemester på Mallorca.

Frida heter jag och jag har erfarenhet av löpande bokföring och redovisningsarbete inom storbolag såväl som mindre organisationer i olika branscher. Rollen som ekonomikonsult erbjuder ständig utveckling, vilket är toppen.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Bokföring, bokslut, kund- och leverantörsreskontra, processförbättring

 

Det du inte visste…

Jag har bott i Trollhättan, Lund, Frankfurt, Lincoln och Bridgetown men huserar nu i Öresundsregionen. Jag älskar spel och tävlingar av alla sorter. Har dock en tendens att intressera mig för alltför många saker för att faktiskt hinna bli riktigt bra på endera… för tillfället är det fotografering som hägrar (det kan sälarna på Måkläppen intyga)!

Hej, Magnus heter jag! I min roll som Ekonomikonsult trivs jag allra mest när jag kan hjälpa till att effektivisera rutiner. Enkelhet är ett ledord för mig och jag gillar att arbeta verksamhetsnära.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, Bokslut, Business Control, Rapportering, Budget & prognos, Analys, Excel

 

Det du inte visste…

På fritiden tränar jag i mitt hemmagym, spelar bordtennis, eller tar en tur på min motorcykel. Hugga ved till den egna kaminen har blivit en passion på senare tid. Skog och natur är också viktiga för mig. Minst ett par övernattningar i tält vill jag hinna med varje år, gärna under en vandring i fjällen!

Hejsan! Sandra heter jag. Jag har bakgrund som revisor och financial controller och är på uppdrag i en stor koncern som verkar inom flera olika branscher. Hoppas vi ses!

Min roll

Senior redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Månads- och årsbokslut, finansiell rapportering, skatteberäkning, årsredovisning, analys, resultatuppföljning, hållbarhetsrapportering

 

Det du inte visste…

Jag är intresserad av vad olika typer av kost gör med hälsan och miljön. Jag vill alltid lära mig mer om detta och strävar efter att göra så bra val som möjligt. Men så älskar jag också lakrits i alla former... Ett annat stort intresse är att plantera och odla sådant som går att äta och jag drömmer om att en dag få ha mitt eget växthus!

Hej! Josefin här. Jag ansvarar för Helsingborgsregionen och om du vill prata om din ekonomifunktion, behöver anlita en konsult eller är en ekonom som är nyfiken på konsultrollen så finns jag här till ditt förfogande.

Min roll

Konsultchef & rekryteringskonsullt

 

Mina kunskaper

Konsulttillsättning med stor erfarenhet av ekonomi och ledarskap.

 

Det du inte visste…

Yogan är viktig för mig och ger närvaro och fokus, samt är ett bra sätt att stanna upp i en snabbt snurrande värld! Jag rensar huvudet bäst upp och ner, men väl upprätt igen fyller jag gärna fritiden med alla möjliga aktiviteter; truppgymnastik, padel, tennis, segling, dans, klättring, ridning, såväl som en höstpromenad med familjen i skogen bland färgglade lövhögar och en förhoppning om en och annan kantarell. Utmaningen är att tvingas välja!

Hejsan! Jag heter Neeli och jag jobbar som redovisningsekonom. För mig är det  otroligt spännande att få erfarenheter från olika arbetsplatser som jag tar med mig till nästa uppdrag. Vi ses!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete, arbetsgivaravgifter/skatter

 

Det du inte visste…

Jag har en förkärlek till Bollywoodfilmer då jag är uppväxt med det och gillar även att dansa Bollywooddans, man får en sådan energi och glädje! På min fritid tycker jag också om att ta det lugnt och umgås med mina nära och kära. Jag har även ett stort intresse för fotografering

Hej, Thor Banke här! Min roll som controller i en stor energikoncern ger mig en fantastisk inblick och ny förståelse i hur energivärlden fungerar. Att anta nya utmaningar och möjligheter sporrar mig i  vardagen.

Min roll

Functional controller

 

Mina kunskaper

Finansiell analys, finansiell rapportering, Budget & Prognos, Excelutveckling, Processutveckling

 

Det du inte visste…

Det finns få saker som ger mig så mycket njutning och energi som att slå upp ett vindskydd i skogen, tända en brasa och spendera en natt med lite mat och täljning. Den primitiva upplevelsen av naturen ger mig ett fantastiskt perspektiv på tillvaron.  

Hej, Ulrika Andersson heter jag. Efter många år som redovisningschef ser jag verkligen fram emot att knyta nya kontakter och samtidigt få jobba med spännande frågeställningar inom olika branscher.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning, deklarationer, intern kontroll, processer och rutiner

 

Det du inte visste…

På fritiden ger jag mig gärna ut på resor för att upptäcka nya intressanta platser, helst tillsammans med min familj och vänner. Glädje i mitt liv får jag också via musiken och dansen. Nuförtiden är dansen oftast i form av Zumba.

Hallå Hallå! Per Cato heter jag, Pelle säger andra! Har hela Skåne som arbetsfält så hör av dig på 070-300 97 29 om du vill träffas för att prata ekonomer och framtidsmöjligheter.

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, redovisning

 

Det du inte visste...

Det är inget fel på att njuta av en fin havsutsikt men när du får se vad som händer under vattenytan- finns bara ett ord, WOW! Att andas under vattnet är ett av de mest fascinerande och märkliga sinnesintryck jag vet. Lägg därtill tyngdlösheten och möjligheten att röra sig i alla riktningar. Dykning är frihet.

Charlotte Warén här. Jag har många års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete i stora och medelstora företag. Jag brinner för redovisning. Ordning & reda, struktur & organisation beskriver mig som person.

Min roll

Ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, controller

 

Mina kunskaper

Redovisning, månads- och årsbokslut, finansiell rapportering, årsredovisning, deklaration, analys, resultatuppföljning, intern kontroll, processer och rutiner, personalledning

 

Det du inte visste…

Jag älskar sol och värme, så jag spenderar gärna min lediga tid i vårt hus i södra Frankrike. Förutom sol och värme, bjuder Frankrike även på magiska viner i härliga miljöer. Energi får jag också av att umgås med min familj och mina vänner, gärna över en bit mat och ett glas vitt.

Hej hej! Heather Hampshire heter jag! Jag motiveras av utmaningar och tycker det är jätteroligt att både får lära mig nya saker samtidigt som jag får vara med och påverka och bidra! Hoppas vi ses!

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, analys, löpande redovisning, löneadministration, budget och prognos, effektivisering, KPI rapportering och modellering i Excel

 

Det du inte visste…

Jag gillar att alltid ha något på gång och spenderar mycket av min fritid med familj och vänner eller att planera min nästa resa. Har ett stort intresse för antika möbler och tycker det blir extra kul när jag kan klä om eller renovera dem. När jag behöver lite egen tid eller samla energi gör jag det bäst på en löprunda i stan! 

Hej, hej. Cathrine Wiberg heter jag. Tveka inte att höra av dig till mig om du är i behov av en duktig ekonom eller om du är ekonom som letar efter nya utmaningar. 

Min roll

Konsultchef

 

Mina kunskaper

Jag har själv jobbat med redovisning och revision i 10 år på en stor revisionsfirma men nu fokuserar jag på tillsättning av duktiga ekonomikonsulter.

 

Det du inte visste...

Jag har spenderat många timmar på fotbollsplanen, varav 5 år i Malmö FF, och jag gillar alla typer av lagsporter. Fritiden spenderar jag helst med min familj och nära vänner. Jag tycker om att resa och åker gärna på skidsemester.

Hej, det är jag som är Jessica Ahlgren! Jag har erfarenhet från flera ekonomroller och som konsult får jag omväxling och möjlighet till ny kunskap, samtidigt som jag bidrar till ett gemensamt mål. Det uppskattar jag!

Min roll

Konsult inom Redovisning och/eller Business Controlling

 

Mina kunskaper

Processförbättring, bokslut, rapportering, konsolidering, IFRS & legala redovisningsregler, skatt, prognos & budget, personalansvar mm

 

Det du inte visste…

Jag har bott på många platser; Norrköping, Stockholm, Frankfurt och Düsseldorf, men huserar nu i Malmöområdet. Även här går alltså ord som variation och tillfällen till nya erfarenheter igen! Stillsammare blir det när jag får chans att hänga i trädgården och ägna mig åt lite meditativt ogräsplockande! 

Tjena Tjena , Rikard Ivert heter jag! Vill du prata möjligheternas möjligheter med konsulter eller om rekryteringslösningar inom ekonomi får du gärna ringa på 073-243 89 28. 

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, revision

 

Det du inte visste...

Jag tycker om när jag får uppleva friheten som naturen ger mig – känslan av att stå på kanten av ett berg och se den orörda snön breda ut sig gör att skidåkning med familj och vänner är något av det roligaste jag vet.

Hej, jag heter Sean Saighani! Som ekonomikonsult arbetar man i olika branscher, mångfaldiga kulturer med olika tempo, det är spännande! Ett uppdrag hos er? Jag är redo!

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, årsbokslut, finansiell rapportering och analyser

 

Det du inte visste…

Jag älskar att sitta ute och titta på stjärnor och läsa om konstiga saker - astronomi och fysik är min största passion. När lugnet är förbi så åker jag gärna ut i skogen för att jaga för att få upp adrenalinet.

Ciao! Peter Cucarano heter jag. En stor del av min vardag handlar om att nätverka och prata med människor. Hör av dig på 070-498 28 36 så bollar vi utmaningar och möjligheter inom ekonomi.

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

Fotboll är en viktig del av min fritid, både att själv spela men också få förmånen att coacha ett gäng ungdomar och uppleva deras glädje och lagkänsla.

Hej där! Lana heter jag. Med bred erfarenhet av internationella koncerner har jag fått en fantastisk möjlighet att slipa på många olika erfarenheter som jag hoppas att få ta med mig till just Ert bolag!

Min roll

Business Controller 

 

Mina kunskaper

Erfarenhet inom business- och financial controlling inklusive budget- och prognosarbete, bokslut, rapportering, sammanställning av stora datamängder, beslutsfattande och projektmedverkan.

 

Det du inte visste…

Så många intressen, så lite tid… Som tur är måste man sova så några sidor ur en bra bok innan läggdags är oftast garanterat. Jag klarar mig inte utan positiv energi från vänner, familj och nya upplevelser liksom att vara aktiv. 

Hej,  Charlotta här! Jag har alltid ett leende på läpparna och bred erfarenhet inom ekonomi. Min roll som controller gör att jag får ett varierande arbete med många kontaktytor - det utvecklar mig!

Min roll

Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckla rapporter i både Excel och BI-system, processförbättringar, redovisning 

 

Det du inte visste…

Jag älskar att resa och har en förkärlek för äventyrsresor. Jag har bland annat hunnit med att vandra Inkaleden, cykla utmed dödens väg och åkt i en rutschkana gjord av glas 300m upp i luften. Även om jag uppskattar äventyr finns det inget bättre sätt att spendera fritiden på än att umgås med vänner och familj, dansa, läsa en bok, laga mat eller pyssla. 

Hej, Björn heter jag! Gillar ett högt tempo och att utmanas varje dag. Jag har främst arbetat med redovisning och hoppas att jag i framtiden får tillfälle att hjälpa till med era utmaningar!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Bokslut, årsredovisningar, finansiell rapportering, skatt & moms

 

Det du inte visste…

När jag är ledig blir det allra helst utförsåkning! Jag har tävlat mycket i unga år men talangen är tyvärr något som försvinner mer och mer med åren. Det börjar med andra ord bli dags att revidera favorituttrycket ”Åk före du så väntar jag där nere.”

Hallå Hallå! Carl Friberg heter jag men säg gärna Calle. Slå mig en signal på 073-073 36 71 om du vill prata ekonomer. Mitt specialområde är ekonomer i Göteborg. Kul tycker jag!

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, Business Control

 

Det du inte visste...

Jobbet ger mig mycket energi men för mig är det viktig att kunna tanka energi även utanför jobbet. Träning, familj och vänner prioriterar jag högt – aktiva familjesemestrar eller anta en utmaning i ett idrottsligt sammanhang är därför något av det roligaste jag vet.

Hejsan, mitt namn är Charlotte. Jag har en bakgrund som ekonomichef och revisor.  Att ta med sig sina egna erfarenheter in i nya roller känns kul och spännande! 

Min roll

CFO, ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, controller

 

Mina kunskaper

Redovisning, rapportering/bokslut, prognos/budget, intern kontroll, processer, personalledning

 

Det visste du inte om mig...

Har norrländska rötter och tycker om att tillbringa tid i skog och natur. Jag älskar att resa med familj och vänner och att upptäcka nya platser. Jag kopplar gärna av med en bra film eller bok. 

Hejsan! Sofia heter jag! Jag gillar att konsultrollen ger mig erfarenheter från både olika bolag och branscher samt möjlighet till ett ständigt lärande.

Min roll

Redovisningsekonom och Financial controller

 

Mina kunskaper

Redovisning, månads- och årsbokslut, deklaration, budget, uppföljning, rapportering.

 

Det du inte visste…

Jag älskar resor och språk, gärna till Frankrike där jag tidigare har bott. Uppskattar även att åka skidor med familjen och springa, vara ute i naturen och hålla igång. 

Hej hej, Stine heter jag! Att varva mellan mindre och större företag har gett mig mycket i form av erfarenhet. Övertygad om att man kan lära sig mycket i båda lägren som man kan ta med sig i sin kunskapsbank.

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Bokslutsanalyser, kvartalsbokslut, budet, affärsplanering, kassaflödesanalys, implementering av nya affärssystem, processförändringar, styrelseunderlag, organisationsförändringar

 

Det du inte visste…

Jag är norsk, ca 120% vintertid. Annars är jag en tjej som är övertygad om att balansen mellan jobb och fritid är uppskriften till framgång. Samt, et liv utan musik vore väl skikkelig tråkig! 

Hej där, det är jag som är Magnus! Jag älskar att se att mitt jobb som redovisningsekonom gör det möjligt för många andra att leverera sina förpliktelser till de människor vi servar. 

Min roll

Redovisningsekonom med erfarenhet från flera branscher och system, och bred interkulturell kompetens.

 

Mina kunskaper

Lean, Excel, Oracle, SAP, Visma, IFS

 

Det du inte visste…

Jag gillar både vandring, cykling, löpning och skidåkning. Undantaget ett par turer till Kanarieöarna i tonåren har jag aldrig lämnat Europa. Däremot har jag bott i flera olika länder inom världsdelen, och känner mig rik på upplevelser om än inte på flygmil. Gillar för den delen tåg bättre än flyg, och cykel bättre än tåg; men är för pragmatisk för att bråka om saken.

Hej, Hanna heter jag. Jag tycker konsultrollen är fantastisk, den ger mig den utveckling jag vill ha och jag får möjlighet att arbeta i många intressanta branscher och bygga ett stort kontaktnät.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Shared Service Center, SAP, redovisning, processutveckling, reskontra, månadsbokslut, systemförvaltning

 

Det du inte visste…

Jag älskar choklad, i alla dess former. Mörk, ljus, med mint, frukt och mandel, till och med körsbär i likör från Aladdinasken. Förutom att äta choklad spenderar jag gärna tid på att åka skidor, umgås med vänner och familj, testa restauranger, baka och träna.

Hej, hej Ulrika Kärrman här. Jag har många års erfarenhet som ekonomichef, redovisning, business control och ekonomisk planering samt av ledarskap och förändringsarbete. Vi ses på ditt bolag!

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Ledarskap inom ekonomi, analyser, bokslut-, budget- och prognosarbete

 

Det du inte visste…

Jag leder spinning- och skivstångspass på Friskis & Svettis, älskar att laga mat och baka bröd. Jag bor på landet och är mycket ute i naturen och letar både svamp och fina fototillfällen.

Hej, Ramnpreet här! Konsultrollen passar mig utmärkt. Jag får ta del av nya branscher, träffa nya människor samt utvecklas både på ett personligt och affärsmässigt. 

Min roll

Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckla rapporter i både Excel och BI-system, processförbättringar, redovisning

 

Det du inte visste…

Jag är väldigt kreativ som person och tycker om att göra saker där jag får uttrycka mig konstnärligt. Största passionen just nu är att dansa salsa och bachata. 

Hej, Philip Högsten här! Jag är en nyfiken person som tycker om att utmana mig själv. Som konsult kommer jag ofta till nya arbetsgivare och ställs inför nya uppdrag och utmaningar. Detta gör att jag ständigt utvecklas!

Min Roll

Redovisningsekonom 

 

Mina Kunskaper

Bokföring, bokslut, deklarationer, kalkylering, löneadministration 

 

Det du inte visste...

Jag tycker om att hålla mig aktiv och ständigt ha något göra. På fritiden älskar jag att ha ett projekt igång, som att bygga något, eller uppnå ett nytt träningsmål. Jag älskar teknik, och träningscyklingen blir extra rolig när man för data över träningen och ständigt tävlar med sig själv och försöker förbättras. Guldkornen i livet är en golfrunda en sommarkväll, eller att vara ute på havet.

Hej hej, Sara Paulsson heter jag! Något som jag bär med mig till nya uppdrag är att se möjligheterna i att forma rutiner och material till rapportering där allt inte redan finns på plats. 

Min roll

Financial controller

 

Mina kunskaper

Månadsrapportering (intern och extern), bokslut, processer, redovisning

 

Det du inte visste…

Jag älskar att prova på nya restauranger och har ett eget litet betygsystem i mina anteckningar i mobiltelefonen. Önskar att jag var lika bra på att laga mat som på att smaka på den!

Hej, Kristina här! Min roll som FP&A/controller på många olika internationella bolag har gett mig gedigen erfarenhet controlling och redovisning. Ser fram emot att bidra med min erfarenheter hos er.

Min roll

Controller och Financial Planner and Analysist (FP&A)

 

Mina kunskaper

Controlling inom både business- och financial controlling. Systemimplementering, intern och extern revision, månadsbokslut, budget och prognoser till momsavstämningar, årsredovisningar och produktkalkyler

 

Det du inte visste…

Jag är mycket sportintresserad, framförallt handboll men vilken sport det är spelar egentligen ingen roll. Tycker även om att resa, bästa resan så här långt är Chile men drömresan går till alla delar av världen

Tjenixen. Jag heter Therese Dahl. Siffror är skoj, men det bästa med controlling är att man får ta del av vad de egentligen betyder och vill berätta. Vi ses!

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Budgetering & Prognostisering, Resultatuppföljning, Analys, BI-system mm

 

Det du inte visste…

Jag tycker det är väldigt roligt att dansa, det håller både kropp och knopp i trim. Adrenalinkickar är fantastiskt och adderar lite krydda i livet, men en lång strandpromenad är balsam för själen. Hade jag vunnit på lotto i morgon hade jag mer än gärna åkt på voluntärresa och jobbat djur som t.ex. elefanter och lejon. Kanske hade jag t.o.m. vågat mig på att ta helikoptercertificat….

Hej! Madelaine heter jag. Efter ett antal anställningar, i små och stora bolag, både privata och publika, ser jag nu fram emot den varierande rollen som konsult. 

Min roll

Senior ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Års- och kvartalsbokslut, årsredovisning, koncernredovisning, analyser, utveckla system och bygga rutiner

 

Det du inte visste…

Träning och idrott har alltid varit en del av mitt liv och det är där jag hämtar energi och laddar batterierna. Fotbollen var mitt stora intresse under många år. Efter avslutad egen karriär var jag engagerad som tränare under några år. För några år sedan genomförde jag ett antal triathlon och Malmöklassikern. Numera är det lite lugnare träning som gäller och gärna promenader i naturen. Jag har även gett ut en egen bok. 

Ritva heter jag. Som konsult samlar jag på mig erfarenhet av företagskulturer, nya affärssystem och redovisningsutmaningar. Detta tar jag med till nästa uppdrag - kanske hos dig!

Min roll

Senior Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Bokslut, Årsredovisning, Koncernredovisning, Byte av Affärssystem, NAV, VismaBusiness, Orcle, Excel

 

Det du inte visste…

Jag samlar på elefanter, helst av trä, keramik eller porslin. Visste du att elefanter kan både skratta, gråta och sörja precis som vi människor. Skulle du komma och hälsa på hos mej, tag gärna med en elefant.

Hej, mitt namn är Lisa Niklasson. Jag har bakgrund som controller men jobbar idag med ett superspännande projekt som systemekonom. Vi ses kanske på framtida uppdrag!?

Min Roll

Systemekonom

 

Mina Kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckling av rapporteringsmoduler i Excel, Systemimplementation

 

Det du inte visste...

Jag mår som bäst när jag har en variation i det jag gör, utvecklas och lär mig nya saker. Såväl i mitt jobb som privat. För att få balans och ladda energi tar jag gärna en löprunda i skogen, en vandrings- eller skidhelg i fjällen tillsammans med vänner och familj.

Hej, Annelie Löfgren här. Jag jobbar med redovisning och är en nyfiken och ansvarskännande person som har erfarenhet av det mesta på en ekonomiavdelning. Ses framöver!

Min roll

Redovisningsansvarig

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsbokslut, rapporteringar, analyser både internt och externt, årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer

 

Det du inte visste…

På fritiden är det naturen som lockar. Att gå långa promenader med hunden längs havet eller i skogen är mumma för själen. Likaså ett gott skratt med familj och vänner – gärna på golfbanan eller i skidbacken.

Hej! Mitt namn är Emelie Eriksson. Jag har flera års erfarenhet av ekonomiarbete. Rollen som konsult ger mig stor variation i min vardag och jag drivs av att ständigt ställas inför nya utmaningar.

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Års- och månadsbokslut, resultatuppföljning, budget & prognos, kassaflödesanalys, intern kontroll och treasury.

 

Det du inte visste...

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Tycker om att träna och åka skidor. Får jag välja resmål väljer jag alltid snö framför sol!

Hejsan! Anna Nord heter jag. På Mpya Finance har jag rollen som redovisningschef. Kanske dyker jag upp på ditt företag som redovisningschef?!

Min Roll

Redovisningschef

 

Mina Kunskaper

Ekonomisk rapportering, utredning, analys, Praktisk tillämpning K2/K3, processer & rutiner

 

Det du inte visste… 

Jag har för många fritidsintressen men tycker alla är så roliga. Ridning, löpning, simning, matlagning, resor, bakning, stickning... Dessutom är jag för nyfiken för att inte testa nya vilket gör att listan bara växer…

Hej hej, Nathalie Stråle Johansson heter jag! Min roll som redovisningsekonom på ett stort energibolag ger mig en fantastisk utveckling. Något som jag bär med mig till nästa uppdrag… 

Min Roll

Financial controller

 

Mina Kunskaper

Löpande redovisning, månadsbokslut, projektuppföljning, kassaflödeshantering, KPI rapportering

 

Det du inte visste...

Intensiva arbetsdagar balanserar jag helst med ett yogapass där kroppen får utmanas och huvudet stillas. Jag älskar också att resa och upptäcka nya saker. Årets favoritresa gick till Portugal där jag provade surfing för första gången. Så kul!

Hej hej! Mitt namn är Avni Kalaja och jag brinner något alldeles extra för utmaningar utanför min comfort-zone. Ser det som en unik möjlighet att få växa tillsammans med mina uppdragsgivare.

Min roll

Redovisning - Controlling

 

Mina kunskaper

Finansiell rapportering och intern kontroll, bokslut och bokslut, resultatanalys och uppföljning av finansiella nyckeltal. Projektledning och processeffektivisering. Implementering system

 

Det du inte visste…

Jag är en stor ”allätare”. Det menar jag både bokstavligt och figurativt. Älskar mat i alla dess former och aktiviteter i alla dess former. Ta med en engångsgrill ner till den lokala sjön, fiska och grilla korv eller gå ut i trädgården och lägga sig platt i sin nyklippta gräsmatta med skön musik i högtalarna. Umgås mycket med familj och har gärna vänner på besök för diverse tokiga, spontana aktiviteter. 

Hej, Sven Gunnarsson heter jag och är senior business controller på ett stort energibolag.  Att få vara med och bygga upp organisationen och rapporteringen kommer att bli en stor men spännande utmaning.

Min roll

Senior business controller

 

Mina kunskaper

Forecasting, budget, månadsbokslut, year-end , Business Case. Har även erfarenhet av systembyten, systemuppdateringar , processer, rapportdesign, samt flera stora CRM-system och utbildning av användare. 

 

Det du inte visste…

Gillar att idrotta och spela tennis och tillbringa tid med barnen. Mitt stora intresse är vin där det hela tiden finns massor att upptäcka och lära. Älskar att resa runt i Europa och prova viner och uppleva miljön direkt hos vinbönderna.

Hej, Hanna heter jag. Jag började som ekonomikonsult på Mpya i början av juni 2018 och stormtrivs. Just nu jobbar jag i ett uppdrag på en av Sveriges största mediahus som Head of Business Control. Jag hoppas vi ses!

Min roll

Business Controller 

 

Mina kunskaper

Financial och Business Controlling, likviditetsanalyser, rapportering, BI-system, processutveckling, effektivisering, löpande bokslut

 

Det du inte visste…

Jag är hobbylös! Det handlar dock inte om att jag inte gillar att göra något, snarare om att jag inte kan välja hobby. Jag vill gärna testa på allt för det finns ju så mycket som är roligt! Mat, vin, träning i dess alla olika former, vänner, resor, ja allt livet har att erbjuda!

Hej, Cecilia heter jag! Jag tycker om att lära mig nya saker och trivs därför bra i konsultrollen där jag får utmana mig själv och ständigt utvecklas. Vi ses!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsavstämningar, månads- och årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration

 

Det du inte visste…

Min lediga tid spenderar jag med familjen och vänner. Jag älskar att ta långa promenader, träna, baka, pyssla i trädgården och att resa, och då gärna skidsemester.

Hej, Lotta Valfridsson här. Som ett resultat av många år på stort internationellt bolag har jag gedigen kunskap av redovisning. Det kan jag nu nyttja i nya spännande miljöer, kanske ses vi på ditt bolag? 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Månads- och årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration, budget, SAP, Cognos, Excel, Oracle och Agda

 

Det du inte visste…

Bland de roligaste och häftigaste saker jag upplevt är att åka rally. Tre gånger har jag fått möjligheten och hoppas innerligt att få göra det igen. Det är en obeskrivlig känsla att susa fram på grusvägarna i skogen med riktigt hög fart. Jag drömmer också om att en gång få ett eget litet hönshus med fina tofsbeklädda hönor. Vilken vardagslyx att kunna gå ut och plocka sitt frukostägg direkt på morgonen.  

Hej! Jannika Skoglund här…om du vill testa nya arbetsuppgifter på spännande bolag och vill vara en del av en stor gemenskap? Då är det mig du kan höra av dig till på 073-360 74 57.

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer 

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling 

 

Det du inte visste...

Jag trivs som bäst i en aktiv vardag med människor omkring mig och där jag får intryck från många olika håll. För avkoppling och balans springer jag gärna en runda eller går en långpromenad med min vovve. Nyfikenhet, energi och inspiration är viktiga ingredienser i livet för mig och jag trivs som bäst när jag får lära mig nya saker, skratta, umgås med nära och kära eller bara avnjuta en cappuccino på ett charmigt ställe - gärna i favoritlandet Italien.

Hej! Matilda heter jag. Jag tycker att min roll som konsult ger variation och en möjlighet att skapa mig värdefull erfarenhet som jag hoppas jag får dela med dig framöver. Vi ses!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, bokslut, deklaration, lön, system-/ processförbättring

 

Det du inte visste…

Jag gillar träning och motion i olika former och det absolut bästa jag vet är att åka skidor, gärna i Alperna. Mat och vin är också något jag tycker om och testar gärna nya restauranger. Annars umgås jag helst med familj och vänner.

Hej! Maria heter jag, kallas för Mia. Som ekonomikonsult får jag användning av mina bästa egenskaper som är att vara social, driven och flexibel. 

Min roll

Senior redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning, deklarationer, intern kontroll, processer och rutiner

 

Det du inte visste…

Jag har alltid tyckt mycket om att dansa, framförallt jazzbalett och det är något jag fortsatt med sedan ungdomen. Idag får man acceptera att hoppen inte blir lika höga och snurrarna inte lika många, men det är kul ändå!

Mitt namn är Simon Rosenqvist. Jag drivs av kunskapsutveckling och är därmed inte rädd för att anta mig utmaningar. Mitt motto är att man ska kunna allt om något och något om allt. Hoppas vi hörs

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Bokföring, bokslut, koncernredovisning, moms, löneadministration

 

Det du inte visste…

Sol, värme och den där sköna vinden på sommaren är min absoluta favorittid på året. Att avsluta en sommarkväll med ett glas rödvin och en god bit mat inspirerat från Italien tillsammans med vänner och familj får 11 poäng av 10 möjliga. 

Hej, Jenny Svensson här. Jag har erfarenhet inom både redovisning och controlling. Jag gillar arbetet som ekonomikonsult då det ger möjlighet till stor variation, det är inte många andra tjänster som har sådan bredd.

Min roll

Chief Accountant

 

Mina kunskaper

Redovisning, controlling, rapportering, årsbokslut, budget, prognos, projekt, start-ups och intern kontroll.

 

Det du inte visste…

Jag gillar när det händer mycket kring mig, tycker om att umgås med familj o vänner. Jag reser gärna, helst till något varmt land då jag gillar när det är riktigt varmt och jag samlar energi av solens strålar. Om jag skulle likna mig själv vid ett djur, skulle det definit vara någon form av kattdjur. 

Tjena! Martin Forssell här. Träffar dagligen ekonomer så svarar gärna på 073-381 36 33 om du har funderingar som ekonom eller vill anlita/ rekrytera en duktig ekonom.

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

Det är mycket roligare att säga ”ja” än att säga ”nej”. För mig är det viktigaste att försöka och att inte vara rädd för att misslyckas, vare sig det gäller nya situationer i arbetslivet, utanför komfortzonen eller tuffa fysiska utmaningar. Jag vet att man klarar mycket mer än vad man tror och jag mår som allra bäst när jag får chansen att ge mig på något nytt med bibehållen balans mellan arbete, familj och vänner

Hej, Johanna heter jag! Som konsult får man möjlighet att bygga erfarenhet från olika företag, anta nya utmaningar och ständigt utvecklas. Det är något jag uppskattar och tycker är otroligt spännande!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Leverantörsreskontra, bokföring, redovisning, rapportering, bokslut, deklaration, årsredovisning

 

Det du inte visste…

Jag är rätt duktig på att vara i rörelse och att fylla min kalender med olika aktiviteter på min lediga tid, men jag har alltid tid för att träffa vänner och familj. Sport utövar jag gärna om det inte involverar en boll, då är jag bättre på att vara en åskådare på läktaren. Samtidigt som jag älskar att hålla igång kan jag uppskatta att dyka ner i en bok och försvinna in i en annan värld, och helst läser jag under ett parasoll på varmare breddgrader.

Hej hej! Pernilla Linge Bergdahl här. Kul att du tittar in. Jag jobbar i Stockholm och vill gärna ha fler ekonomer i mitt nätverk. Vill du kontakta mig gör du det på 070-851 01 81.

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling, fastighetsekonomi

 

Det du inte visste...

Att omge mig med härliga människor både i arbetslivet och privat är det som ger mig energi. Utanför jobbet laddar jag gärna batterierna med min familj och vänner - gärna på vårt lantställe vid Vänern eller nära en skidbacke.

Hej, jag heter Pernilla. Med bakgrund som controller drivs jag av nya utmaningar och att ständigt utvecklas, vilket jag får möjlighet till som konsult.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Finansiell rapportering och analys, budget och prognos, lagervärdering, produktionsuppföljning, försäljningsanalys, BI-system

 

Det du inte visste…

En ledig dag tillbringar jag gärna i stallet och i skogen. Att vara ute i skogen, helst i sällskap av en häst är svårslaget!

Hej Lotta här! Min roll som redovisningsekonom erbjuder mig både struktur men även stunder där jag får sätta min kunskap på prov.  Hoppas vi ses på ett uppdrag!

Min roll

Redovisningsekonom 

 

Mina kunskaper

Redovisning, bokslut, deklaration, reskontra, uppföljning och processförbättring.

 

Det du inte visste…

Jag ville bli prima ballerina när jag var yngre och hade en intensiv danskarriär i 9 år där jag bland annat blev antagen till kungliga svenska balettskolan i Stockholm. Ett minne som ligger mig varmt om hjärtat. 

Jocke heter jag. Jag tycker det är fantastiskt att få möjligheten att diskutera och följa individer, företag och organisationer i dess utveckling och förändring. Hör av dig så börjar vi dialogen!

Min roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina kunskaper

Anpassade konsult- och rekryteringslösningar. Karriärutveckling

 

Det du inte visste…

Förutom att umgås med familjen så gillar jag att motionera  i olika former så som golf, löpning, crossfit,  längd- och utförsåkning och under sommaren Stand-Up-Paddel även kallad, SUP. Under ledighet tillbringar jag gärna tid i Dalarna på vårt landställe. 

Hej! Jag heter Emmha. Eftersom jag är en lagspelare så uppskattar jag redovisningsuppdrag som är operativa och uppmuntrar till samarbeten mellan olika avdelningar #lagetförejaget

Min roll

Senior Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, månads-och årsbokslut, budget, likviditetsprognos, processutveckling, internutbildning, SAP, Visma, Garp

 

Det du inte visste…

Under min uppväxt i Lund så var inte utförsåkning den självklara aktiviteten på loven och det är kanske därför jag nu tar mig an denna sport med skräckblandad förtjusning tillsammans med familjen. Men att få dela upplevelsen att lära oss något tillsammans – oslagbart!”

Hej, jag heter Ruhat. Jag har en bakgrund som redovisningsekonom och har erfarenhet från både den offentliga samt privata sektorn. Ser fram emot att bidra med min erfarenhet hos just dig.

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Revision, redovisning, reskontra, månadsbokslut

 

Det du inte visste…

Jag tänker konstant på mat, jag tänker på mat när jag äter mat, jag kan planerar vad jag ska äta en månad fram. Så ja, jag älskar mat. Äter väldigt ofta ute, testar nya ställen och äter det mesta. Så behöver du tips på restauranger är det mig ni ska kontakta. Förutom mat, umgås jag väldigt mycket med familjen och vänner. Jag tycker även om att resa och såklart DANSA 😊 

Se fler

Kunder vi samarbetar med...

 • Interim Business Controller
 • Interim Redovisningsekonom
 • Interim Financial Control
 • Interim Ekonom
 • Interim Business Controller
 • Interim Redovisningsekonom
 • Interim P2P Specialist
 • Interim Senior Accountant
 • Interim Controller
 • Rekrytering Redovisningsekonom
 • Interim Finance Manager
 • Interim Ekonom
 • Interim Redovisningschef
 • Interim Controller
 • Interim Redovisningsekonom
 • Interim Business Controller

Vill du anlita en av oss?

Eller vill du ha hjälp diskutera vägvalen för att hitta en framtida medarbetare inom ekonomi? Kontakta oss!

Tack!

Kul att du hör av dig. Eftersom vi är snabba och enkla så hör vi av oss väldigt snart!

Tekniskt fel!