masma mpya

Anlita en ekonomikonsult

När du anlitar en av våra konsulter anlitar du en av oss. Vi är alla Mpya. Vi är alltid ett lag, oavsett om några av oss jobbar hos våra kunder. Det är viktigt. Och det gör att du som kund kan vara säker på du får en person som är kompetent, trygg och passionerad. Det blir tryggast så!

Varför ekonomikonsulter med Mpya Finance?

Det är ganska enkelt. Vi har själva arbetslivserfarenhet från ekonomiyrket, dels har vi ett brett nätverk och vi rör oss alltid där ekonomerna rör sig – med andra ord kan vi presentera en kollega snabbt och dessutom förstår vi våra kollegors bakgrund & drivkrafter. Det tillsammans med ett av marknadens vassaste system för search och kandidathantering blir vi oslagbara. Du ska helt enkelt känna att du får den perfekta konsulten för dina behov, och att processen är snabb, enkel, trevlig och transparent. (Det sista är inte minst viktigt).

Så går det till

Steg 1

Hur ser behovet ut?

Detaljerad information om uppdraget för att säkerställa rätt matchning.

Steg 2

Konsultpresentation

Ni träffar vår konsult/er och väljer därefter vem/vilka ni vill träffa.

Steg 3

Uppdragsbekräftelse/signerat avtal

Vid överenskommelse skickas en uppdragsbekräftelse som reglerar konsultuppdraget – en självklar trygghet!

Steg 4

Uppföljning

Enligt fastställd process sker löpande uppföljningar av uppdraget.

Vi hjälper dig...

Vi hjälper dig...

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, Bokslut, Business Control, Rapportering, Budget & prognos, Analys, Excel

 

Det du inte visste…

På fritiden tränar jag i mitt hemmagym, spelar bordtennis, eller tar en tur på min motorcykel. Hugga ved till den egna kaminen har blivit en passion på senare tid. Skog och natur är också viktiga för mig. Minst ett par övernattningar i tält vill jag hinna med varje år, gärna under en vandring i fjällen!

Min roll

CFO, ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, controller

 

Mina kunskaper

Redovisning, rapportering/bokslut, prognos/budget, intern kontroll, processer, personalledning

 

Det visste du inte om mig...

Har norrländska rötter och tycker om att tillbringa tid i skog och natur. Jag älskar att resa med familj och vänner och att upptäcka nya platser. Jag kopplar gärna av med en bra film eller bok. 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Bokföring, bokslut, deklarationer, koncernmellanhavanden, årsredovisning, inkomstdeklarationer.

 

Det du inte visste…

Jag tycker om när det händer saker, vilket det allt som oftast gör på innebandyplanen. Där har jag spenderat mycket av min tid genom åren, numera på läktaren istället för som spelare eller coach. Försöker resa iväg så mycket som det går, solen är definitivt en favorit men ett besök i en storstad eller på en alptopp är inte fel det heller. 

Min Roll

Business Controller

 

Mina Kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckling av rapporteringsmoduler i Excel, BI-system

 

Det du inte visste…

Jag är mycket sportintresserad och spelar mer än gärna tennis och golf regelbundet. Sen har mat och att utforska världen alltid varit ett stort intresse - något som med fördel kan göras i kombination.

Min Roll

Business Controller

 

Mina Kunskaper

Kund & Leverantöreskontra, koncernmellanhavanden, lageravstämning

 

Det du inte visste…

För mig är det viktigt att hålla igång. Här skulle jag kunna skriva löpning, gymet eller crossfit. Men det jag tycker är absolut roligast och som ger mig mest energi är att utöva Thaiboxning.

Min roll

Senior ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Års- och kvartalsbokslut, årsredovisning, koncernredovisning, analyser, utveckla system och bygga rutiner

 

Det du inte visste…

Träning och idrott har alltid varit en del av mitt liv och det är där jag hämtar energi och laddar batterierna. Fotbollen var mitt stora intresse under många år. Efter avslutad egen karriär var jag engagerad som tränare under några år. För några år sedan genomförde jag ett antal triathlon och Malmöklassikern. Numera är det lite lugnare träning som gäller och gärna promenader i naturen. Jag har även gett ut en egen bok. 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, moms/skattedeklaration, års- och delårsbokslut, kassaflödesanalys, kontoanalys

 

Det du inte visste…

På min fritid tillbringar jag en del tid på tennisbanan och gymmet. Under helgerna unnar jag mig gärna med ett eller två glas rött tillsammans med vänner och familj. 

Min roll

Senior Controller

 

Mina kunskaper

Budgetering, rapportering, uppföljning, utveckling av processer, bokslut

 

Det du inte visste…

Vid sidan om jobbet så spenderar jag just nu helst min tid med min lilla familj och hund. Vi gillar att ge oss ut på resor tillsammans, allt från New York och Paris till en lugn solsemester på Mallorca.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Finansiell rapportering och analys, budget och prognos, lagervärdering, produktionsuppföljning, försäljningsanalys, BI-system

 

Det du inte visste…

En ledig dag tillbringar jag gärna i stallet och i skogen. Att vara ute i skogen, helst i sällskap av en häst är svårslaget!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Löpande redovisning, månads- kvartals- och årsbokslut, cash management, rapportering, utredning, analys, effektivisering, processförbättring och projekt

 

Det du inte visste…

På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Tycker om att fotografera, laga mat och älskar att resa. Bilar gärna i Europa för att njuta av sol och värme på sommaren men också för att åka alpint under vinterhalvåret.  

Min roll

Financial controller

 

Mina kunskaper

Månadsrapportering (intern och extern), bokslut, processer, redovisning

 

Det du inte visste…

Jag älskar att prova på nya restauranger och har ett eget litet betygsystem i mina anteckningar i mobiltelefonen. Önskar att jag var lika bra på att laga mat som på att smaka på den!

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Ledarskap inom ekonomi, analyser, bokslut-, budget- och prognosarbete

 

Det du inte visste…

Jag leder spinning- och skivstångspass på Friskis & Svettis, älskar att laga mat och baka bröd. Jag bor på landet och är mycket ute i naturen och letar både svamp och fina fototillfällen.

Min roll

Controller

 

Mina kunskaper

Budget & prognos, finansiell rapportering, bokslut och BI-verktyg.

 

Det du inte visste…

Jag reser gärna på min lediga tid för att både upptäcka nya platser men även återbesöka sommarhuset utomlands tillsammans med familj och vänner. Senaste äventyret ägde rum i fotbollens huvudstad, Barcelona. Detta ger mig energi och balans i vardagen utöver mina träningsaktiviteter.  

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Leverantörsreskontra, bokföring, redovisning, rapportering, bokslut, deklaration, årsredovisning

 

Det du inte visste…

Jag är rätt duktig på att vara i rörelse och att fylla min kalender med olika aktiviteter på min lediga tid, men jag har alltid tid för att träffa vänner och familj. Sport utövar jag gärna om det inte involverar en boll, då är jag bättre på att vara en åskådare på läktaren. Samtidigt som jag älskar att hålla igång kan jag uppskatta att dyka ner i en bok och försvinna in i en annan värld, och helst läser jag under ett parasoll på varmare breddgrader.

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Analys, budget och prognoser, uppföljning, rapportering, kassaflöde, koncernredovisning, processutveckling

 

Det du inte visste…

Jag älskar att spendera min tid bland blommor och växter av olika slag. Min kolonilott är ett andra hem och min balkong min egen lilla oas. När växterna vilar spenderar jag gärna tid med vänner och familj, men en bok eller på resor till världens alla hörn.  

Min roll

Financial Controller

 

Mina kunskaper

Rapportering, analys och uppföljning, bokslut, löpande bokföring och årsredovisning

 

Det du inte visste…

Jag gillar att odla, därför har jag varje sommar ett tiotal tomatplantor trängandes på balkongen, vilket gör den till en liten trevlig grön oas (om man får plats!). 

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

Fotboll är en viktig del av min fritid, både att själv spela men också få förmånen att coacha ett gäng ungdomar och uppleva deras glädje och lagkänsla.

Min roll

Konsult inom Redovisning och/eller Business Controlling

 

Mina kunskaper

Processförbättring, bokslut, rapportering, konsolidering, IFRS & legala redovisningsregler, skatt, prognos & budget, personalansvar mm

 

Det du inte visste…

Jag har bott på många platser; Norrköping, Stockholm, Frankfurt och Düsseldorf, men huserar nu i Malmöområdet. Även här går alltså ord som variation och tillfällen till nya erfarenheter igen! Stillsammare blir det när jag får chans att hänga i trädgården och ägna mig åt lite meditativt ogräsplockande! 

Min roll

Redovisningsansvarig/Redovisningschef

 

Mina kunskaper

Projektledning, Finansiell rapportering, Intern kontroll, Bokslut, Årsredovisning, Resultatuppföljning, Skatteberäkning, Lagervärdering, Rutin- och processutveckling, Revision

 

Det du inte visste…

Så väl som på jobbet trivs jag även på fritiden med att testa nya aktiviteter. Den senaste tiden har det blivit klättring, boxning och ziplining. De blandade känslorna av pulserande adrenalin och stillsamt lugn ger mig hög tillfredsställelse. Får se vad jag testar på härnäst! 

Min roll

Senior business controller

 

Mina kunskaper

Forecasting, budget, månadsbokslut, year-end , Business Case. Har även erfarenhet av systembyten, systemuppdateringar , processer, rapportdesign, samt flera stora CRM-system och utbildning av användare. 

 

Det du inte visste…

Gillar att idrotta och spela tennis och tillbringa tid med barnen. Mitt stora intresse är vin där det hela tiden finns massor att upptäcka och lära. Älskar att resa runt i Europa och prova viner och uppleva miljön direkt hos vinbönderna.

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Uppföljning, analys samt kommunikation av resultat, men även projekt-, förändrings-, budget- och prognosarbete. 

 

Det du inte visste…

Jag spenderar inte många timmar i TV soffan, utan desto fler i diverse idrottshallar, både med mina barns träningar men också med min egen. Det ger mig energi och skapar balans i vardagen. Jag tycker dessutom om att resa och upptäcka nya länder och platser. Varje år besöker jag och mina barn en ny stad i Europa.

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling, fastighetsekonomi

 

Det du inte visste...

Att omge mig med härliga människor både i arbetslivet och privat är det som ger mig energi. Utanför jobbet laddar jag gärna batterierna med min familj och vänner - gärna på vårt lantställe vid Vänern eller nära en skidbacke.

Min roll

Functional controller

 

Mina kunskaper

Finansiell analys, finansiell rapportering, Budget & Prognos, Excelutveckling, Processutveckling

 

Det du inte visste…

Det finns få saker som ger mig så mycket njutning och energi som att slå upp ett vindskydd i skogen, tända en brasa och spendera en natt med lite mat och täljning. Den primitiva upplevelsen av naturen ger mig ett fantastiskt perspektiv på tillvaron.  

Min roll

Financial Controller

 

Mina kunskaper

Redovisning, Månads-och Årsbokslut, Budget, Likviditetsprognos, Analyser, Finansiell rapportering, Resultatuppföljning

 

Det du inte visste…

Sport är något jag tycker väldigt mycket om. Om jag inte står och tittar på en fotbollsmatch hittar man mig nog på en tennisbana där jag antingen utövar tennis eller padeltennis. Energin får jag framförallt från min familj och mina vänner som jag gärna tar med mig på resor eller bara tar en fika med.

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, månads- och årsbokslut, finansiell rapportering, skatteberäkning.

 

Det du inte visste…

Tycker om att resa och göra olika friluftsäventyr med familjen. Ägnar också mycket tid åt att titta på fotboll och följa med på barnens aktiviteter.

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, redovisning

 

Det du inte visste...

Det är inget fel på att njuta av en fin havsutsikt men när du får se vad som händer under vattenytan- finns bara ett ord, WOW! Att andas under vattnet är ett av de mest fascinerande och märkliga sinnesintryck jag vet. Lägg därtill tyngdlösheten och möjligheten att röra sig i alla riktningar. Dykning är frihet.

Min roll

Business Controller 

 

Mina kunskaper

Financial och Business Controlling, likviditetsanalyser, rapportering, BI-system, processutveckling, effektivisering, löpande bokslut

 

Det du inte visste…

Jag är hobbylös! Det handlar dock inte om att jag inte gillar att göra något, snarare om att jag inte kan välja hobby. Jag vill gärna testa på allt för det finns ju så mycket som är roligt! Mat, vin, träning i dess alla olika former, vänner, resor, ja allt livet har att erbjuda!

Min roll

Business Controller 

 

Mina kunskaper

Erfarenhet inom business- och financial controlling inklusive budget- och prognosarbete, bokslut, rapportering, sammanställning av stora datamängder, beslutsfattande och projektmedverkan.

 

Det du inte visste…

Så många intressen, så lite tid… Som tur är måste man sova så några sidor ur en bra bok innan läggdags är oftast garanterat. Jag klarar mig inte utan positiv energi från vänner, familj och nya upplevelser liksom att vara aktiv. 

Min Roll

Systemekonom

 

Mina Kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckling av rapporteringsmoduler i Excel, Systemimplementation

 

Det du inte visste...

Jag mår som bäst när jag har en variation i det jag gör, utvecklas och lär mig nya saker. Såväl i mitt jobb som privat. För att få balans och ladda energi tar jag gärna en löprunda i skogen, en vandrings- eller skidhelg i fjällen tillsammans med vänner och familj.

Min roll

Senior redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Månads- och årsbokslut, finansiell rapportering, skatteberäkning, årsredovisning, analys, resultatuppföljning, hållbarhetsrapportering

 

Det du inte visste…

Jag är intresserad av vad olika typer av kost gör med hälsan och miljön. Jag vill alltid lära mig mer om detta och strävar efter att göra så bra val som möjligt. Men så älskar jag också lakrits i alla former... Ett annat stort intresse är att plantera och odla sådant som går att äta och jag drömmer om att en dag få ha mitt eget växthus!

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, Business Control

 

Det du inte visste...

Jobbet ger mig mycket energi men för mig är det viktig att kunna tanka energi även utanför jobbet. Träning, familj och vänner prioriterar jag högt – aktiva familjesemestrar eller anta en utmaning i ett idrottsligt sammanhang är därför något av det roligaste jag vet.

Min Roll

Junior ekonomikonsult

 

Mina Kunskaper

Shared Service Center, Kund- & leverantörsreskontra, rutin- och processförbättring

 

Det du inte visste…

Jag har svårt att hålla mig från att äta godis varje dag, men lyckas okej – tror jag… Semester spenderas alltid utomlands i solen på stranden. Semester i all ära, jag trivs allra bäst när det är fullt upp både på jobbet och när jag är ledig.

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Bokslutsanalyser, kvartalsbokslut, budet, affärsplanering, kassaflödesanalys, implementering av nya affärssystem, processförändringar, styrelseunderlag, organisationsförändringar

 

Det du inte visste…

Jag är norsk, ca 120% vintertid. Annars är jag en tjej som är övertygad om att balansen mellan jobb och fritid är uppskriften till framgång. Samt, et liv utan musik vore väl skikkelig tråkig! 

Min roll

Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckla rapporter i både Excel och BI-system, processförbättringar, redovisning 

 

Det du inte visste…

Jag älskar att resa och har en förkärlek för äventyrsresor. Jag har bland annat hunnit med att vandra Inkaleden, cykla utmed dödens väg och åkt i en rutschkana gjord av glas 300m upp i luften. Även om jag uppskattar äventyr finns det inget bättre sätt att spendera fritiden på än att umgås med vänner och familj, dansa, läsa en bok, laga mat eller pyssla. 

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer 

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling 

 

Det du inte visste...

Jag trivs som bäst i en aktiv vardag med människor omkring mig och där jag får intryck från många olika håll. För avkoppling och balans springer jag gärna en runda eller går en långpromenad med min vovve. Nyfikenhet, energi och inspiration är viktiga ingredienser i livet för mig och jag trivs som bäst när jag får lära mig nya saker, skratta, umgås med nära och kära eller bara avnjuta en cappuccino på ett charmigt ställe - gärna i favoritlandet Italien.

Min roll

Konsultchef

 

Mina kunskaper

Jag har själv jobbat med redovisning och revision i 10 år på en stor revisionsfirma men nu fokuserar jag på tillsättning av duktiga ekonomikonsulter.

 

Det du inte visste...

Jag har spenderat många timmar på fotbollsplanen, varav 5 år i Malmö FF, och jag gillar alla typer av lagsporter. Fritiden spenderar jag helst med min familj och nära vänner. Jag tycker om att resa och åker gärna på skidsemester.

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Revision, redovisning, reskontra, månadsbokslut

 

Det du inte visste…

Jag tänker konstant på mat, jag tänker på mat när jag äter mat, jag kan planerar vad jag ska äta en månad fram. Så ja, jag älskar mat. Äter väldigt ofta ute, testar nya ställen och äter det mesta. Så behöver du tips på restauranger är det mig ni ska kontakta. Förutom mat, umgås jag väldigt mycket med familjen och vänner. Jag tycker även om att resa och såklart DANSA 😊 

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

Det är mycket roligare att säga ”ja” än att säga ”nej”. För mig är det viktigaste att försöka och att inte vara rädd för att misslyckas, vare sig det gäller nya situationer i arbetslivet, utanför komfortzonen eller tuffa fysiska utmaningar. Jag vet att man klarar mycket mer än vad man tror och jag mår som allra bäst när jag får chansen att ge mig på något nytt med bibehållen balans mellan arbete, familj och vänner

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, analys, löpande redovisning, löneadministration, budget och prognos, effektivisering, KPI rapportering och modellering i Excel

 

Det du inte visste…

Jag gillar att alltid ha något på gång och spenderar mycket av min fritid med familj och vänner eller att planera min nästa resa. Har ett stort intresse för antika möbler och tycker det blir extra kul när jag kan klä om eller renovera dem. När jag behöver lite egen tid eller samla energi gör jag det bäst på en löprunda i stan! 

Min roll

Redovisningsekonom, Controller

 

Mina kunskaper

Projektledning, Finansiell rapportering, Bokslut, Årsredovisning, Resultatuppföljning, Skatteberäkning.

 

Det du inte visste…

Jag älskar mitt arbete, men lever fortfarande på den osannolika drömmen att en dag bli golfproffs. Utöver golf, så aktiverar jag mig med padel och tennis. 

Min roll

Controller och Financial Planner and Analysist (FP&A)

 

Mina kunskaper

Controlling inom både business- och financial controlling. Systemimplementering, intern och extern revision, månadsbokslut, budget och prognoser till momsavstämningar, årsredovisningar och produktkalkyler

 

Det du inte visste…

Jag är mycket sportintresserad, framförallt handboll men vilken sport det är spelar egentligen ingen roll. Tycker även om att resa, bästa resan så här långt är Chile men drömresan går till alla delar av världen

Min roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina kunskaper

Anpassade konsult- och rekryteringslösningar. Karriärutveckling

 

Det du inte visste…

Förutom att umgås med familjen så gillar jag att motionera  i olika former så som golf, löpning, crossfit,  längd- och utförsåkning och under sommaren Stand-Up-Paddel även kallad, SUP. Under ledighet tillbringar jag gärna tid i Dalarna på vårt landställe. 

Min roll

Business Navigator

 

Mina kunskaper

Konsolidering, års- och månadsbokslut, lagervärdering, resultatuppföljning, budget och likviditetsprognoser, utveckling av rapporter i Excel och BI.

 

Det du inte visste…

Jag gillar att utmana mig själv och lära mig nya saker både i arbete och privat. För att få balans i vardagen gillar jag att ägna mig åt bakning - experimentera med smakkombinationer, skapa eleganta och spännande bakverk som sen kan avnjutas med familjer och vänner. 

Min roll

Senior Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, månads-och årsbokslut, budget, likviditetsprognos, processutveckling, internutbildning, SAP, Visma, Garp

 

Det du inte visste…

Under min uppväxt i Lund så var inte utförsåkning den självklara aktiviteten på loven och det är kanske därför jag nu tar mig an denna sport med skräckblandad förtjusning tillsammans med familjen. Men att få dela upplevelsen att lära oss något tillsammans – oslagbart!”

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Månads- och årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration, budget, SAP, Cognos, Excel, Oracle och Agda

 

Det du inte visste…

Bland de roligaste och häftigaste saker jag upplevt är att åka rally. Tre gånger har jag fått möjligheten och hoppas innerligt att få göra det igen. Det är en obeskrivlig känsla att susa fram på grusvägarna i skogen med riktigt hög fart. Jag drömmer också om att en gång få ett eget litet hönshus med fina tofsbeklädda hönor. Vilken vardagslyx att kunna gå ut och plocka sitt frukostägg direkt på morgonen.  

Min roll

Redovisningsekonom med erfarenhet från flera branscher och system, och bred interkulturell kompetens.

 

Mina kunskaper

Lean, Excel, Oracle, SAP, Visma, IFS

 

Det du inte visste…

Jag gillar både vandring, cykling, löpning och skidåkning. Undantaget ett par turer till Kanarieöarna i tonåren har jag aldrig lämnat Europa. Däremot har jag bott i flera olika länder inom världsdelen, och känner mig rik på upplevelser om än inte på flygmil. Gillar för den delen tåg bättre än flyg, och cykel bättre än tåg; men är för pragmatisk för att bråka om saken.

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Shared Service Center, Kund- & Leverantörsreskontra, Redovisning, Månadsbokslut

 

Det du inte visste…

Jag älskar sol och värme så resor till värmare breddgrader ligger mig varmt om hjärtat, då gärna till Spanien.

 

Som fotbollsmamma tycker jag att det är jättekul att heja och se min dotter spela- därför blir det en hel del timmar som spenderas vid olika fotbollsplaner.

Min roll

Chief Accountant

 

Mina kunskaper

Redovisning, controlling, rapportering, årsbokslut, budget, prognos, projekt, start-ups och intern kontroll.

 

Det du inte visste…

Jag gillar när det händer mycket kring mig, tycker om att umgås med familj o vänner. Jag reser gärna, helst till något varmt land då jag gillar när det är riktigt varmt och jag samlar energi av solens strålar. Om jag skulle likna mig själv vid ett djur, skulle det definit vara någon form av kattdjur. 

Min roll

GL Accountant/Senior Accountant

 

Mina kunskaper

SAP, IFRS, årsbokslut, interna mellanhavanden, månadsrapportering, anläggningsregister, konto-/löneavstämning, skattedeklarationer, Intrastat, Cash flow analys.

 

Det du inte visste…

Jag gillar att skriva och har tävlat i Poetry Slam - en form av estradpoesi. Jag är tidigare Sjuhäradsmästare, och min första text i sammanhanget är publicerad i en slamantologi. 

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Bokföring, bokslut, kund- och leverantörsreskontra, processförbättring

 

Det du inte visste…

Jag har bott i Trollhättan, Lund, Frankfurt, Lincoln och Bridgetown men huserar nu i Öresundsregionen. Jag älskar spel och tävlingar av alla sorter. Har dock en tendens att intressera mig för alltför många saker för att faktiskt hinna bli riktigt bra på endera… för tillfället är det fotografering som hägrar (det kan sälarna på Måkläppen intyga)!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Löpande redovisning, månadsbokslut, värdepappersredovisning, redovisning och administration av stiftelser

 

Det du inte visste…

Jag tillbringar mycket av min lediga tid i ishallar och ser mina barn spela ishockey. Annars lagar jag gärna mat och älskar att resa. När tid finns så går jag gärna på något pass på gymmet eller tar en löprunda. 

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, årsbokslut, finansiell rapportering och analyser

 

Det du inte visste…

Jag älskar att sitta ute och titta på stjärnor och läsa om konstiga saker - astronomi och fysik är min största passion. När lugnet är förbi så åker jag gärna ut i skogen för att jaga för att få upp adrenalinet.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Månads, Kvartal och Årsbokslut, Budget & Analys, Utveckla och implementera affärssystem, Tull & Skattefrågor, KPI utveckling och analys

 

Det du inte visste…

Som person är jag positiv, ambitiös och engagerar mig starkt i allt jag tar mig för. För att finna en work/life balance så laddar jag gärna om genom att träna, gå ut och gå med min franska bulldog Joy och umgås med familj och vänner. 

Min roll

Senior Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Bokslut, Årsredovisning, Koncernredovisning, Byte av Affärssystem, NAV, VismaBusiness, Orcle, Excel

 

Det du inte visste…

Jag samlar på elefanter, helst av trä, keramik eller porslin. Visste du att elefanter kan både skratta, gråta och sörja precis som vi människor. Skulle du komma och hälsa på hos mej, tag gärna med en elefant.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, bokslut, uppföljning och analys, rapportering, processförbättringar, intern kontroll

 

Det du inte visste…

Alperna är något alldeles särskilt enligt mig! På vintern älskar jag att åka skidor och beskåda de vackra snötäckta bergen och på sommaren vandrar jag gärna genom grönskan. Sedan är det såklart ett plus att Frankrike och Italien erbjuder fantastisk mat och vin som smakar extra bra efter en dag i rörelse. 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Shared Service Center, Månads- och Årsbokslut, Analyser, Budget och Prognos, Redovisning, Finansiell Rapportering, Resultatuppföljning, Skattedeklarationer

 

Det du inte visste…

En dalkulla som älskar att resa och umgås med människor från olika delar av världen. Jag har bott i flera olika länder så som Irland, Australien, Storbritannien och Spanien och har därefter lärt mig prata engelska och spanska flytande. På fritiden tycker jag om att umgås med min familj och vänner, dansa, läsa böcker och åka slalom. 

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Års- och månadsbokslut, resultatuppföljning, budget & prognos, kassaflödesanalys, intern kontroll och treasury.

 

Det du inte visste...

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Tycker om att träna och åka skidor. Får jag välja resmål väljer jag alltid snö framför sol!

Min Roll

Financial Controller

 

Mina Kunskaper

Löpande bokföring, intercompany, rapportering, systemadministratör, resultatanalys

 

Det du inte visste…

Jag är en glad och sprallig tjej som alltid ställer upp för nära och kära, vänner och kollegor. När jag inte jobbar inom Ekonomi ägnar jag tid med klättring (bouldering). Mat och resande ligger mig även nära.

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, bokslut, deklaration, lön, system-/ processförbättring

 

Det du inte visste…

Jag gillar träning och motion i olika former och det absolut bästa jag vet är att åka skidor, gärna i Alperna. Mat och vin är också något jag tycker om och testar gärna nya restauranger. Annars umgås jag helst med familj och vänner.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning, deklarationer, intern kontroll, processer och rutiner

 

Det du inte visste…

På fritiden ger jag mig gärna ut på resor för att upptäcka nya intressanta platser, helst tillsammans med min familj och vänner. Glädje i mitt liv får jag också via musiken och dansen. Nuförtiden är dansen oftast i form av Zumba.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Shared Service Center, SAP, redovisning, processutveckling, reskontra, månadsbokslut, systemförvaltning

 

Det du inte visste…

Jag älskar choklad, i alla dess former. Mörk, ljus, med mint, frukt och mandel, till och med körsbär i likör från Aladdinasken. Förutom att äta choklad spenderar jag gärna tid på att åka skidor, umgås med vänner och familj, testa restauranger, baka och träna.

Min roll

Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckla rapporter i både Excel och BI-system, processförbättringar, redovisning

 

Det du inte visste…

Jag är väldigt kreativ som person och tycker om att göra saker där jag får uttrycka mig konstnärligt. Största passionen just nu är att dansa salsa och bachata. 

Min Roll

Financial controller

 

Mina Kunskaper

Löpande redovisning, månadsbokslut, projektuppföljning, kassaflödeshantering, KPI rapportering

 

Det du inte visste...

Intensiva arbetsdagar balanserar jag helst med ett yogapass där kroppen får utmanas och huvudet stillas. Jag älskar också att resa och upptäcka nya saker. Årets favoritresa gick till Portugal där jag provade surfing för första gången. Så kul!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete, arbetsgivaravgifter/skatter

 

Det du inte visste…

Jag har en förkärlek till Bollywoodfilmer då jag är uppväxt med det och gillar även att dansa Bollywooddans, man får en sådan energi och glädje! På min fritid tycker jag också om att ta det lugnt och umgås med mina nära och kära. Jag har även ett stort intresse för fotografering

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Budgetering & Prognostisering, Resultatuppföljning, Analys, BI-system mm

 

Det du inte visste…

Jag tycker det är väldigt roligt att dansa, det håller både kropp och knopp i trim. Adrenalinkickar är fantastiskt och adderar lite krydda i livet, men en lång strandpromenad är balsam för själen. Hade jag vunnit på lotto i morgon hade jag mer än gärna åkt på voluntärresa och jobbat djur som t.ex. elefanter och lejon. Kanske hade jag t.o.m. vågat mig på att ta helikoptercertificat….

Min roll

Redovisningsansvarig

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsbokslut, rapporteringar, analyser både internt och externt, årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer

 

Det du inte visste…

På fritiden är det naturen som lockar. Att gå långa promenader med hunden längs havet eller i skogen är mumma för själen. Likaså ett gott skratt med familj och vänner – gärna på golfbanan eller i skidbacken.

Min Roll

Redovisningschef

 

Mina Kunskaper

Ekonomisk rapportering, utredning, analys, Praktisk tillämpning K2/K3, processer & rutiner

 

Det du inte visste… 

Jag har för många fritidsintressen men tycker alla är så roliga. Ridning, löpning, simning, matlagning, resor, bakning, stickning... Dessutom är jag för nyfiken för att inte testa nya vilket gör att listan bara växer…

Min Roll

Redovisningsekonom 

 

Mina Kunskaper

Bokföring, bokslut, deklarationer, kalkylering, löneadministration 

 

Det du inte visste...

Jag tycker om att hålla mig aktiv och ständigt ha något göra. På fritiden älskar jag att ha ett projekt igång, som att bygga något, eller uppnå ett nytt träningsmål. Jag älskar teknik, och träningscyklingen blir extra rolig när man för data över träningen och ständigt tävlar med sig själv och försöker förbättras. Guldkornen i livet är en golfrunda en sommarkväll, eller att vara ute på havet.

Hej, Magnus heter jag! I min roll som Ekonomikonsult trivs jag allra mest när jag kan hjälpa till att effektivisera rutiner. Enkelhet är ett ledord för mig och jag gillar att arbeta verksamhetsnära.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, Bokslut, Business Control, Rapportering, Budget & prognos, Analys, Excel

 

Det du inte visste…

På fritiden tränar jag i mitt hemmagym, spelar bordtennis, eller tar en tur på min motorcykel. Hugga ved till den egna kaminen har blivit en passion på senare tid. Skog och natur är också viktiga för mig. Minst ett par övernattningar i tält vill jag hinna med varje år, gärna under en vandring i fjällen!

Hejsan, mitt namn är Charlotte. Jag har en bakgrund som ekonomichef och revisor.  Att ta med sig sina egna erfarenheter in i nya roller känns kul och spännande! 

Min roll

CFO, ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, controller

 

Mina kunskaper

Redovisning, rapportering/bokslut, prognos/budget, intern kontroll, processer, personalledning

 

Det visste du inte om mig...

Har norrländska rötter och tycker om att tillbringa tid i skog och natur. Jag älskar att resa med familj och vänner och att upptäcka nya platser. Jag kopplar gärna av med en bra film eller bok. 

Hej, Jessica heter jag! Att vara ekonomikonsult är ett perfekt sätt för mig att utvecklas och utmana mig själv. Vill ni ha en hungrig konsult inom redovisning är det kanske vi som ses på mitt nästa uppdrag!? 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Bokföring, bokslut, deklarationer, koncernmellanhavanden, årsredovisning, inkomstdeklarationer.

 

Det du inte visste…

Jag tycker om när det händer saker, vilket det allt som oftast gör på innebandyplanen. Där har jag spenderat mycket av min tid genom åren, numera på läktaren istället för som spelare eller coach. Försöker resa iväg så mycket som det går, solen är definitivt en favorit men ett besök i en storstad eller på en alptopp är inte fel det heller. 

Hallå! Stefan Petersson här. Sitter idag som Business Controller på ett större bank/försäkringsbolag. Kul tycker jag! Får se vad som blir nästa spännande uppdrag…

Min Roll

Business Controller

 

Mina Kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckling av rapporteringsmoduler i Excel, BI-system

 

Det du inte visste…

Jag är mycket sportintresserad och spelar mer än gärna tennis och golf regelbundet. Sen har mat och att utforska världen alltid varit ett stort intresse - något som med fördel kan göras i kombination.

Tjena, Anton Heikenström här! Jag jobbar nu som junior ekonomikonsult på ett större kredithanteringsföretag. Superspännande att bredda sig som ekonom i en för mig ny bransch…

Min Roll

Business Controller

 

Mina Kunskaper

Kund & Leverantöreskontra, koncernmellanhavanden, lageravstämning

 

Det du inte visste…

För mig är det viktigt att hålla igång. Här skulle jag kunna skriva löpning, gymet eller crossfit. Men det jag tycker är absolut roligast och som ger mig mest energi är att utöva Thaiboxning.

Hej! Madelaine heter jag. Efter ett antal anställningar, i små och stora bolag, både privata och publika, ser jag nu fram emot den varierande rollen som konsult. 

Min roll

Senior ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Års- och kvartalsbokslut, årsredovisning, koncernredovisning, analyser, utveckla system och bygga rutiner

 

Det du inte visste…

Träning och idrott har alltid varit en del av mitt liv och det är där jag hämtar energi och laddar batterierna. Fotbollen var mitt stora intresse under många år. Efter avslutad egen karriär var jag engagerad som tränare under några år. För några år sedan genomförde jag ett antal triathlon och Malmöklassikern. Numera är det lite lugnare träning som gäller och gärna promenader i naturen. Jag har även gett ut en egen bok. 

Hej Cristian här! Jag trivs med omväxling och utmaningar, därför passar rollen mig som ekonomikonsult bra då jag får chans att komma ut på olika uppdrag, lära mig olika ekonomisystem och utöka mitt kontaktnätverk.

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, moms/skattedeklaration, års- och delårsbokslut, kassaflödesanalys, kontoanalys

 

Det du inte visste…

På min fritid tillbringar jag en del tid på tennisbanan och gymmet. Under helgerna unnar jag mig gärna med ett eller två glas rött tillsammans med vänner och familj. 

Linda Eklöf här.  Som ekonom brinner jag för att utveckla och modernisera arbetet på ekonomiavdelningen. Det är viktigt att hålla sig till lagar och regler men jag tror även att det samtidigt går att skapa mervärde.

Min roll

Senior Controller

 

Mina kunskaper

Budgetering, rapportering, uppföljning, utveckling av processer, bokslut

 

Det du inte visste…

Vid sidan om jobbet så spenderar jag just nu helst min tid med min lilla familj och hund. Vi gillar att ge oss ut på resor tillsammans, allt från New York och Paris till en lugn solsemester på Mallorca.

Hej, jag heter Pernilla. Med bakgrund som controller drivs jag av nya utmaningar och att ständigt utvecklas, vilket jag får möjlighet till som konsult.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Finansiell rapportering och analys, budget och prognos, lagervärdering, produktionsuppföljning, försäljningsanalys, BI-system

 

Det du inte visste…

En ledig dag tillbringar jag gärna i stallet och i skogen. Att vara ute i skogen, helst i sällskap av en häst är svårslaget!

Hej, Jenny Delring heter jag. Jobbet som ekonomikonsult är spännande då jag träffar många nya människor, lär känna olika branscher och utmanas i nya system. 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Löpande redovisning, månads- kvartals- och årsbokslut, cash management, rapportering, utredning, analys, effektivisering, processförbättring och projekt

 

Det du inte visste…

På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Tycker om att fotografera, laga mat och älskar att resa. Bilar gärna i Europa för att njuta av sol och värme på sommaren men också för att åka alpint under vinterhalvåret.  

Hej hej, Sara Paulsson heter jag! Något som jag bär med mig till nya uppdrag är att se möjligheterna i att forma rutiner och material till rapportering där allt inte redan finns på plats. 

Min roll

Financial controller

 

Mina kunskaper

Månadsrapportering (intern och extern), bokslut, processer, redovisning

 

Det du inte visste…

Jag älskar att prova på nya restauranger och har ett eget litet betygsystem i mina anteckningar i mobiltelefonen. Önskar att jag var lika bra på att laga mat som på att smaka på den!

Hej, hej Ulrika Kärrman här. Jag har många års erfarenhet som ekonomichef, redovisning, business control och ekonomisk planering samt av ledarskap och förändringsarbete. Vi ses på ditt bolag!

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Ledarskap inom ekonomi, analyser, bokslut-, budget- och prognosarbete

 

Det du inte visste…

Jag leder spinning- och skivstångspass på Friskis & Svettis, älskar att laga mat och baka bröd. Jag bor på landet och är mycket ute i naturen och letar både svamp och fina fototillfällen.

Tjena! Jeton Alku heter jag. Jobbar som controller med erfarenhet av stora koncerner. Jag motiveras av utveckling och nya utmaningar vilket arbetet som konsult bidrar till varje dag. 

Min roll

Controller

 

Mina kunskaper

Budget & prognos, finansiell rapportering, bokslut och BI-verktyg.

 

Det du inte visste…

Jag reser gärna på min lediga tid för att både upptäcka nya platser men även återbesöka sommarhuset utomlands tillsammans med familj och vänner. Senaste äventyret ägde rum i fotbollens huvudstad, Barcelona. Detta ger mig energi och balans i vardagen utöver mina träningsaktiviteter.  

Hej, Johanna heter jag! Som konsult får man möjlighet att bygga erfarenhet från olika företag, anta nya utmaningar och ständigt utvecklas. Det är något jag uppskattar och tycker är otroligt spännande!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Leverantörsreskontra, bokföring, redovisning, rapportering, bokslut, deklaration, årsredovisning

 

Det du inte visste…

Jag är rätt duktig på att vara i rörelse och att fylla min kalender med olika aktiviteter på min lediga tid, men jag har alltid tid för att träffa vänner och familj. Sport utövar jag gärna om det inte involverar en boll, då är jag bättre på att vara en åskådare på läktaren. Samtidigt som jag älskar att hålla igång kan jag uppskatta att dyka ner i en bok och försvinna in i en annan värld, och helst läser jag under ett parasoll på varmare breddgrader.

Hej, jag heter Sofia. Konsultrollen stimulerar min drivkraft att få utvecklas och lära mig nya saker. Nya erfarenheter från människor, miljöer och arbetsuppgifter gör att jag trivs.  

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Analys, budget och prognoser, uppföljning, rapportering, kassaflöde, koncernredovisning, processutveckling

 

Det du inte visste…

Jag älskar att spendera min tid bland blommor och växter av olika slag. Min kolonilott är ett andra hem och min balkong min egen lilla oas. När växterna vilar spenderar jag gärna tid med vänner och familj, men en bok eller på resor till världens alla hörn.  

Hej, Malin heter jag! Jag är konsulten som gillar att möta nya utmaningar hos olika kunder. Jag har väldigt lätt för att lära och att se möjligheter, vilket kommer väl till pass i rollen som konsult.

Min roll

Financial Controller

 

Mina kunskaper

Rapportering, analys och uppföljning, bokslut, löpande bokföring och årsredovisning

 

Det du inte visste…

Jag gillar att odla, därför har jag varje sommar ett tiotal tomatplantor trängandes på balkongen, vilket gör den till en liten trevlig grön oas (om man får plats!). 

Ciao! Peter Cucarano heter jag. En stor del av min vardag handlar om att nätverka och prata med människor. Hör av dig på 070-498 28 36 så bollar vi utmaningar och möjligheter inom ekonomi.

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

Fotboll är en viktig del av min fritid, både att själv spela men också få förmånen att coacha ett gäng ungdomar och uppleva deras glädje och lagkänsla.

Hej, det är jag som är Jessica Ahlgren! Jag har erfarenhet från flera ekonomroller och som konsult får jag omväxling och möjlighet till ny kunskap, samtidigt som jag bidrar till ett gemensamt mål. Det uppskattar jag!

Min roll

Konsult inom Redovisning och/eller Business Controlling

 

Mina kunskaper

Processförbättring, bokslut, rapportering, konsolidering, IFRS & legala redovisningsregler, skatt, prognos & budget, personalansvar mm

 

Det du inte visste…

Jag har bott på många platser; Norrköping, Stockholm, Frankfurt och Düsseldorf, men huserar nu i Malmöområdet. Även här går alltså ord som variation och tillfällen till nya erfarenheter igen! Stillsammare blir det när jag får chans att hänga i trädgården och ägna mig åt lite meditativt ogräsplockande! 

Tjena! Fredrik heter jag och arbetar som ekonomikonsult. Som person drivs jag av ständig utveckling där nya utmaningar ibland kräver att man ”kavlar upp ärmarna”. Hoppas vi ses!

Min roll

Redovisningsansvarig/Redovisningschef

 

Mina kunskaper

Projektledning, Finansiell rapportering, Intern kontroll, Bokslut, Årsredovisning, Resultatuppföljning, Skatteberäkning, Lagervärdering, Rutin- och processutveckling, Revision

 

Det du inte visste…

Så väl som på jobbet trivs jag även på fritiden med att testa nya aktiviteter. Den senaste tiden har det blivit klättring, boxning och ziplining. De blandade känslorna av pulserande adrenalin och stillsamt lugn ger mig hög tillfredsställelse. Får se vad jag testar på härnäst! 

Hej, Sven Gunnarsson heter jag och är senior business controller på ett stort energibolag.  Att få vara med och bygga upp organisationen och rapporteringen kommer att bli en stor men spännande utmaning.

Min roll

Senior business controller

 

Mina kunskaper

Forecasting, budget, månadsbokslut, year-end , Business Case. Har även erfarenhet av systembyten, systemuppdateringar , processer, rapportdesign, samt flera stora CRM-system och utbildning av användare. 

 

Det du inte visste…

Gillar att idrotta och spela tennis och tillbringa tid med barnen. Mitt stora intresse är vin där det hela tiden finns massor att upptäcka och lära. Älskar att resa runt i Europa och prova viner och uppleva miljön direkt hos vinbönderna.

Hej, jag heter Linda. Det bästa med rollen som Business Controller är att jag alltid befinner mig i händelsernas centrum och att man får möjlighet att möta många människor i en organisation. Vi ses!

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Uppföljning, analys samt kommunikation av resultat, men även projekt-, förändrings-, budget- och prognosarbete. 

 

Det du inte visste…

Jag spenderar inte många timmar i TV soffan, utan desto fler i diverse idrottshallar, både med mina barns träningar men också med min egen. Det ger mig energi och skapar balans i vardagen. Jag tycker dessutom om att resa och upptäcka nya länder och platser. Varje år besöker jag och mina barn en ny stad i Europa.

Hej hej! Pernilla Linge Bergdahl här. Kul att du tittar in. Jag jobbar i Stockholm och vill gärna ha fler ekonomer i mitt nätverk. Vill du kontakta mig gör du det på 070-851 01 81.

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling, fastighetsekonomi

 

Det du inte visste...

Att omge mig med härliga människor både i arbetslivet och privat är det som ger mig energi. Utanför jobbet laddar jag gärna batterierna med min familj och vänner - gärna på vårt lantställe vid Vänern eller nära en skidbacke.

Hej, Thor Banke här! Min roll som controller i en stor energikoncern ger mig en fantastisk inblick och ny förståelse i hur energivärlden fungerar. Att anta nya utmaningar och möjligheter sporrar mig i  vardagen.

Min roll

Functional controller

 

Mina kunskaper

Finansiell analys, finansiell rapportering, Budget & Prognos, Excelutveckling, Processutveckling

 

Det du inte visste…

Det finns få saker som ger mig så mycket njutning och energi som att slå upp ett vindskydd i skogen, tända en brasa och spendera en natt med lite mat och täljning. Den primitiva upplevelsen av naturen ger mig ett fantastiskt perspektiv på tillvaron.  

Hej, jag heter Anna Nilsson och älskar att jobba med människor. Siffror är väldigt kul om man förstår dem och jag bidrar gärna med att öka förståelsen till att se sammanhangen.

Min roll

Financial Controller

 

Mina kunskaper

Redovisning, Månads-och Årsbokslut, Budget, Likviditetsprognos, Analyser, Finansiell rapportering, Resultatuppföljning

 

Det du inte visste…

Sport är något jag tycker väldigt mycket om. Om jag inte står och tittar på en fotbollsmatch hittar man mig nog på en tennisbana där jag antingen utövar tennis eller padeltennis. Energin får jag framförallt från min familj och mina vänner som jag gärna tar med mig på resor eller bara tar en fika med.

Hej! Jag heter Anna-Malin Moldin och är en redovisningsekonom med erfarenhet från flera branscher och olika ekonomroller. Ser fram emot spännande konsultuppdrag på företag där jag får vara med att bidra.

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, månads- och årsbokslut, finansiell rapportering, skatteberäkning.

 

Det du inte visste…

Tycker om att resa och göra olika friluftsäventyr med familjen. Ägnar också mycket tid åt att titta på fotboll och följa med på barnens aktiviteter.

Hallå Hallå! Per Cato heter jag, Pelle säger andra! Har hela Skåne som arbetsfält så hör av dig på 070-300 97 29 om du vill träffas för att prata ekonomer och framtidsmöjligheter.

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, redovisning

 

Det du inte visste...

Det är inget fel på att njuta av en fin havsutsikt men när du får se vad som händer under vattenytan- finns bara ett ord, WOW! Att andas under vattnet är ett av de mest fascinerande och märkliga sinnesintryck jag vet. Lägg därtill tyngdlösheten och möjligheten att röra sig i alla riktningar. Dykning är frihet.

Hej, Hanna heter jag. Jag började som ekonomikonsult på Mpya i början av juni 2018 och stormtrivs. Just nu jobbar jag i ett uppdrag på en av Sveriges största mediahus som Head of Business Control. Jag hoppas vi ses!

Min roll

Business Controller 

 

Mina kunskaper

Financial och Business Controlling, likviditetsanalyser, rapportering, BI-system, processutveckling, effektivisering, löpande bokslut

 

Det du inte visste…

Jag är hobbylös! Det handlar dock inte om att jag inte gillar att göra något, snarare om att jag inte kan välja hobby. Jag vill gärna testa på allt för det finns ju så mycket som är roligt! Mat, vin, träning i dess alla olika former, vänner, resor, ja allt livet har att erbjuda!

Hej där! Lana heter jag. Med bred erfarenhet av internationella koncerner har jag fått en fantastisk möjlighet att slipa på många olika erfarenheter som jag hoppas att få ta med mig till just Ert bolag!

Min roll

Business Controller 

 

Mina kunskaper

Erfarenhet inom business- och financial controlling inklusive budget- och prognosarbete, bokslut, rapportering, sammanställning av stora datamängder, beslutsfattande och projektmedverkan.

 

Det du inte visste…

Så många intressen, så lite tid… Som tur är måste man sova så några sidor ur en bra bok innan läggdags är oftast garanterat. Jag klarar mig inte utan positiv energi från vänner, familj och nya upplevelser liksom att vara aktiv. 

Hej, mitt namn är Lisa Niklasson. Jag har bakgrund som controller men jobbar idag med ett superspännande projekt som systemekonom. Vi ses kanske på framtida uppdrag!?

Min Roll

Systemekonom

 

Mina Kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckling av rapporteringsmoduler i Excel, Systemimplementation

 

Det du inte visste...

Jag mår som bäst när jag har en variation i det jag gör, utvecklas och lär mig nya saker. Såväl i mitt jobb som privat. För att få balans och ladda energi tar jag gärna en löprunda i skogen, en vandrings- eller skidhelg i fjällen tillsammans med vänner och familj.

Hejsan! Sandra heter jag. Jag har bakgrund som revisor och financial controller och är på uppdrag i en stor koncern som verkar inom flera olika branscher. Hoppas vi ses!

Min roll

Senior redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Månads- och årsbokslut, finansiell rapportering, skatteberäkning, årsredovisning, analys, resultatuppföljning, hållbarhetsrapportering

 

Det du inte visste…

Jag är intresserad av vad olika typer av kost gör med hälsan och miljön. Jag vill alltid lära mig mer om detta och strävar efter att göra så bra val som möjligt. Men så älskar jag också lakrits i alla former... Ett annat stort intresse är att plantera och odla sådant som går att äta och jag drömmer om att en dag få ha mitt eget växthus!

Hallå Hallå! Carl Friberg heter jag men säg gärna Calle. Slå mig en signal på 073-073 36 71 om du vill prata ekonomer. Mitt specialområde är ekonomer i Göteborg. Kul tycker jag!

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling, Business Control

 

Det du inte visste...

Jobbet ger mig mycket energi men för mig är det viktig att kunna tanka energi även utanför jobbet. Träning, familj och vänner prioriterar jag högt – aktiva familjesemestrar eller anta en utmaning i ett idrottsligt sammanhang är därför något av det roligaste jag vet.

Tjena, Fanny Pasini heter jag! Gillar stora utmaningar både i livet och på jobbet. Rollen som junior ekonomikonsult på olika uppdrag på olika kunder passar mig perfekt. Jag vill ha omväxling!

Min Roll

Junior ekonomikonsult

 

Mina Kunskaper

Shared Service Center, Kund- & leverantörsreskontra, rutin- och processförbättring

 

Det du inte visste…

Jag har svårt att hålla mig från att äta godis varje dag, men lyckas okej – tror jag… Semester spenderas alltid utomlands i solen på stranden. Semester i all ära, jag trivs allra bäst när det är fullt upp både på jobbet och när jag är ledig.

Hej hej, Stine heter jag! Att varva mellan mindre och större företag har gett mig mycket i form av erfarenhet. Övertygad om att man kan lära sig mycket i båda lägren som man kan ta med sig i sin kunskapsbank.

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Bokslutsanalyser, kvartalsbokslut, budet, affärsplanering, kassaflödesanalys, implementering av nya affärssystem, processförändringar, styrelseunderlag, organisationsförändringar

 

Det du inte visste…

Jag är norsk, ca 120% vintertid. Annars är jag en tjej som är övertygad om att balansen mellan jobb och fritid är uppskriften till framgång. Samt, et liv utan musik vore väl skikkelig tråkig! 

Hej,  Charlotta här! Jag har alltid ett leende på läpparna och bred erfarenhet inom ekonomi. Min roll som controller gör att jag får ett varierande arbete med många kontaktytor - det utvecklar mig!

Min roll

Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckla rapporter i både Excel och BI-system, processförbättringar, redovisning 

 

Det du inte visste…

Jag älskar att resa och har en förkärlek för äventyrsresor. Jag har bland annat hunnit med att vandra Inkaleden, cykla utmed dödens väg och åkt i en rutschkana gjord av glas 300m upp i luften. Även om jag uppskattar äventyr finns det inget bättre sätt att spendera fritiden på än att umgås med vänner och familj, dansa, läsa en bok, laga mat eller pyssla. 

Hej! Jannika Skoglund här…om du vill testa nya arbetsuppgifter på spännande bolag och vill vara en del av en stor gemenskap? Då är det mig du kan höra av dig till på 073-360 74 57.

Min Roll

Konsulttillsättning av ekonomer 

 

Mina Kunskaper

Konsulttillsättning, karriärutveckling 

 

Det du inte visste...

Jag trivs som bäst i en aktiv vardag med människor omkring mig och där jag får intryck från många olika håll. För avkoppling och balans springer jag gärna en runda eller går en långpromenad med min vovve. Nyfikenhet, energi och inspiration är viktiga ingredienser i livet för mig och jag trivs som bäst när jag får lära mig nya saker, skratta, umgås med nära och kära eller bara avnjuta en cappuccino på ett charmigt ställe - gärna i favoritlandet Italien.

Hej, hej. Cathrine Wiberg heter jag. Tveka inte att höra av dig till mig om du är i behov av en duktig ekonom eller om du är ekonom som letar efter nya utmaningar. 

Min roll

Konsultchef

 

Mina kunskaper

Jag har själv jobbat med redovisning och revision i 10 år på en stor revisionsfirma men nu fokuserar jag på tillsättning av duktiga ekonomikonsulter.

 

Det du inte visste...

Jag har spenderat många timmar på fotbollsplanen, varav 5 år i Malmö FF, och jag gillar alla typer av lagsporter. Fritiden spenderar jag helst med min familj och nära vänner. Jag tycker om att resa och åker gärna på skidsemester.

Hej, jag heter Ruhat. Jag har en bakgrund som redovisningsekonom och har erfarenhet från både den offentliga samt privata sektorn. Ser fram emot att bidra med min erfarenhet hos just dig.

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Revision, redovisning, reskontra, månadsbokslut

 

Det du inte visste…

Jag tänker konstant på mat, jag tänker på mat när jag äter mat, jag kan planerar vad jag ska äta en månad fram. Så ja, jag älskar mat. Äter väldigt ofta ute, testar nya ställen och äter det mesta. Så behöver du tips på restauranger är det mig ni ska kontakta. Förutom mat, umgås jag väldigt mycket med familjen och vänner. Jag tycker även om att resa och såklart DANSA 😊 

Tjena! Martin Forssell här. Träffar dagligen ekonomer så svarar gärna på 073-381 36 33 om du har funderingar som ekonom eller vill anlita/ rekrytera en duktig ekonom.

Min Roll

Rekrytering- och konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina Kunskaper

Rekrytering, konsulttillsättning, karriärutveckling

 

Det du inte visste...

Det är mycket roligare att säga ”ja” än att säga ”nej”. För mig är det viktigaste att försöka och att inte vara rädd för att misslyckas, vare sig det gäller nya situationer i arbetslivet, utanför komfortzonen eller tuffa fysiska utmaningar. Jag vet att man klarar mycket mer än vad man tror och jag mår som allra bäst när jag får chansen att ge mig på något nytt med bibehållen balans mellan arbete, familj och vänner

Hej hej! Heather Hampshire heter jag! Jag motiveras av utmaningar och tycker det är jätteroligt att både får lära mig nya saker samtidigt som jag får vara med och påverka och bidra! Hoppas vi ses!

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, analys, löpande redovisning, löneadministration, budget och prognos, effektivisering, KPI rapportering och modellering i Excel

 

Det du inte visste…

Jag gillar att alltid ha något på gång och spenderar mycket av min fritid med familj och vänner eller att planera min nästa resa. Har ett stort intresse för antika möbler och tycker det blir extra kul när jag kan klä om eller renovera dem. När jag behöver lite egen tid eller samla energi gör jag det bäst på en löprunda i stan! 

Hej,  Carl här! Jag är en person som drivs av utmaningar och konstant utvecklande. Känner du likadant, eller är i behov av en driven medarbetare? Då hoppas jag våra vägar möts i framtiden. 

Min roll

Redovisningsekonom, Controller

 

Mina kunskaper

Projektledning, Finansiell rapportering, Bokslut, Årsredovisning, Resultatuppföljning, Skatteberäkning.

 

Det du inte visste…

Jag älskar mitt arbete, men lever fortfarande på den osannolika drömmen att en dag bli golfproffs. Utöver golf, så aktiverar jag mig med padel och tennis. 

Hej, Kristina här! Min roll som FP&A/controller på många olika internationella bolag har gett mig gedigen erfarenhet controlling och redovisning. Ser fram emot att bidra med min erfarenheter hos er.

Min roll

Controller och Financial Planner and Analysist (FP&A)

 

Mina kunskaper

Controlling inom både business- och financial controlling. Systemimplementering, intern och extern revision, månadsbokslut, budget och prognoser till momsavstämningar, årsredovisningar och produktkalkyler

 

Det du inte visste…

Jag är mycket sportintresserad, framförallt handboll men vilken sport det är spelar egentligen ingen roll. Tycker även om att resa, bästa resan så här långt är Chile men drömresan går till alla delar av världen

Jocke heter jag. Jag tycker det är fantastiskt att få möjligheten att diskutera och följa individer, företag och organisationer i dess utveckling och förändring. Hör av dig så börjar vi dialogen!

Min roll

Konsulttillsättning av ekonomer

 

Mina kunskaper

Anpassade konsult- och rekryteringslösningar. Karriärutveckling

 

Det du inte visste…

Förutom att umgås med familjen så gillar jag att motionera  i olika former så som golf, löpning, crossfit,  längd- och utförsåkning och under sommaren Stand-Up-Paddel även kallad, SUP. Under ledighet tillbringar jag gärna tid i Dalarna på vårt landställe. 

Hej! Mitt namn är Anna Vikström. Jag har flera års erfarenhet inom finansiell-/ business controlling. Som person drivs jag av utmaningar och gillar arbete där man behöver ”kavla upp ärmarna”. 

Min roll

Business Navigator

 

Mina kunskaper

Konsolidering, års- och månadsbokslut, lagervärdering, resultatuppföljning, budget och likviditetsprognoser, utveckling av rapporter i Excel och BI.

 

Det du inte visste…

Jag gillar att utmana mig själv och lära mig nya saker både i arbete och privat. För att få balans i vardagen gillar jag att ägna mig åt bakning - experimentera med smakkombinationer, skapa eleganta och spännande bakverk som sen kan avnjutas med familjer och vänner. 

Hej! Jag heter Emmha. Eftersom jag är en lagspelare så uppskattar jag redovisningsuppdrag som är operativa och uppmuntrar till samarbeten mellan olika avdelningar #lagetförejaget

Min roll

Senior Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, månads-och årsbokslut, budget, likviditetsprognos, processutveckling, internutbildning, SAP, Visma, Garp

 

Det du inte visste…

Under min uppväxt i Lund så var inte utförsåkning den självklara aktiviteten på loven och det är kanske därför jag nu tar mig an denna sport med skräckblandad förtjusning tillsammans med familjen. Men att få dela upplevelsen att lära oss något tillsammans – oslagbart!”

Hej, Lotta Valfridsson här. Som ett resultat av många år på stort internationellt bolag har jag gedigen kunskap av redovisning. Det kan jag nu nyttja i nya spännande miljöer, kanske ses vi på ditt bolag? 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Månads- och årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration, budget, SAP, Cognos, Excel, Oracle och Agda

 

Det du inte visste…

Bland de roligaste och häftigaste saker jag upplevt är att åka rally. Tre gånger har jag fått möjligheten och hoppas innerligt att få göra det igen. Det är en obeskrivlig känsla att susa fram på grusvägarna i skogen med riktigt hög fart. Jag drömmer också om att en gång få ett eget litet hönshus med fina tofsbeklädda hönor. Vilken vardagslyx att kunna gå ut och plocka sitt frukostägg direkt på morgonen.  

Hej där, det är jag som är Magnus! Jag älskar att se att mitt jobb som redovisningsekonom gör det möjligt för många andra att leverera sina förpliktelser till de människor vi servar. 

Min roll

Redovisningsekonom med erfarenhet från flera branscher och system, och bred interkulturell kompetens.

 

Mina kunskaper

Lean, Excel, Oracle, SAP, Visma, IFS

 

Det du inte visste…

Jag gillar både vandring, cykling, löpning och skidåkning. Undantaget ett par turer till Kanarieöarna i tonåren har jag aldrig lämnat Europa. Däremot har jag bott i flera olika länder inom världsdelen, och känner mig rik på upplevelser om än inte på flygmil. Gillar för den delen tåg bättre än flyg, och cykel bättre än tåg; men är för pragmatisk för att bråka om saken.

Hej, Helen Jonsson heter jag, det som tilltalar mig som Redovisningsekonom i en konsultroll är att jag får utmana mig själv och ständigt utvecklas. Detta är för mig ett perfekt sätt att arbeta på. 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Shared Service Center, Kund- & Leverantörsreskontra, Redovisning, Månadsbokslut

 

Det du inte visste…

Jag älskar sol och värme så resor till värmare breddgrader ligger mig varmt om hjärtat, då gärna till Spanien.

 

Som fotbollsmamma tycker jag att det är jättekul att heja och se min dotter spela- därför blir det en hel del timmar som spenderas vid olika fotbollsplaner.

Hej, Jenny Svensson här. Jag har erfarenhet inom både redovisning och controlling. Jag gillar arbetet som ekonomikonsult då det ger möjlighet till stor variation, det är inte många andra tjänster som har sådan bredd.

Min roll

Chief Accountant

 

Mina kunskaper

Redovisning, controlling, rapportering, årsbokslut, budget, prognos, projekt, start-ups och intern kontroll.

 

Det du inte visste…

Jag gillar när det händer mycket kring mig, tycker om att umgås med familj o vänner. Jag reser gärna, helst till något varmt land då jag gillar när det är riktigt varmt och jag samlar energi av solens strålar. Om jag skulle likna mig själv vid ett djur, skulle det definit vara någon form av kattdjur. 

Hej, Anne-Lie heter jag! I rollen som GL Accountant inom en internationell verkstadskoncern har jag värdefulla erfarenheter att ta med mig till nästa uppdrag. 

Min roll

GL Accountant/Senior Accountant

 

Mina kunskaper

SAP, IFRS, årsbokslut, interna mellanhavanden, månadsrapportering, anläggningsregister, konto-/löneavstämning, skattedeklarationer, Intrastat, Cash flow analys.

 

Det du inte visste…

Jag gillar att skriva och har tävlat i Poetry Slam - en form av estradpoesi. Jag är tidigare Sjuhäradsmästare, och min första text i sammanhanget är publicerad i en slamantologi. 

Frida heter jag och jag har erfarenhet av löpande bokföring och redovisningsarbete inom storbolag såväl som mindre organisationer i olika branscher. Rollen som ekonomikonsult erbjuder ständig utveckling, vilket är toppen.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Bokföring, bokslut, kund- och leverantörsreskontra, processförbättring

 

Det du inte visste…

Jag har bott i Trollhättan, Lund, Frankfurt, Lincoln och Bridgetown men huserar nu i Öresundsregionen. Jag älskar spel och tävlingar av alla sorter. Har dock en tendens att intressera mig för alltför många saker för att faktiskt hinna bli riktigt bra på endera… för tillfället är det fotografering som hägrar (det kan sälarna på Måkläppen intyga)!

Hej, jag heter Cristina! Arbetar just nu som redovisningsekonom och uppdraget innebär att jag lär mig mycket nytt vilket känns spännande och utvecklande. Något som jag bär med mig till nästa uppdrag… 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Löpande redovisning, månadsbokslut, värdepappersredovisning, redovisning och administration av stiftelser

 

Det du inte visste…

Jag tillbringar mycket av min lediga tid i ishallar och ser mina barn spela ishockey. Annars lagar jag gärna mat och älskar att resa. När tid finns så går jag gärna på något pass på gymmet eller tar en löprunda. 

Hej, jag heter Sean Saighani! Som ekonomikonsult arbetar man i olika branscher, mångfaldiga kulturer med olika tempo, det är spännande! Ett uppdrag hos er? Jag är redo!

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, årsbokslut, finansiell rapportering och analyser

 

Det du inte visste…

Jag älskar att sitta ute och titta på stjärnor och läsa om konstiga saker - astronomi och fysik är min största passion. När lugnet är förbi så åker jag gärna ut i skogen för att jaga för att få upp adrenalinet.

Hej, mitt namn är Alexandra Pettersson. Med mitt starka driv, min vilja att ständigt utvecklas och min höga arbetsmoral hoppas jag kunna bidra till MPYA’s kunders företag. Hoppas vi ses. 

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Månads, Kvartal och Årsbokslut, Budget & Analys, Utveckla och implementera affärssystem, Tull & Skattefrågor, KPI utveckling och analys

 

Det du inte visste…

Som person är jag positiv, ambitiös och engagerar mig starkt i allt jag tar mig för. För att finna en work/life balance så laddar jag gärna om genom att träna, gå ut och gå med min franska bulldog Joy och umgås med familj och vänner. 

Ritva heter jag. Som konsult samlar jag på mig erfarenhet av företagskulturer, nya affärssystem och redovisningsutmaningar. Detta tar jag med till nästa uppdrag - kanske hos dig!

Min roll

Senior Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Bokslut, Årsredovisning, Koncernredovisning, Byte av Affärssystem, NAV, VismaBusiness, Orcle, Excel

 

Det du inte visste…

Jag samlar på elefanter, helst av trä, keramik eller porslin. Visste du att elefanter kan både skratta, gråta och sörja precis som vi människor. Skulle du komma och hälsa på hos mej, tag gärna med en elefant.

Hej, Aldijana här. Jag tycker om att arbeta med människor, utveckla processer och lära mig nya saker. Som ekonomikonsult får jag allt detta, och det bästa är att jag kan bidra med erfarenheten till mina uppdrag!

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, bokslut, uppföljning och analys, rapportering, processförbättringar, intern kontroll

 

Det du inte visste…

Alperna är något alldeles särskilt enligt mig! På vintern älskar jag att åka skidor och beskåda de vackra snötäckta bergen och på sommaren vandrar jag gärna genom grönskan. Sedan är det såklart ett plus att Frankrike och Italien erbjuder fantastisk mat och vin som smakar extra bra efter en dag i rörelse. 

 Hola! Alexandra Göstas Escobar heter jag! Jag har erfarenhet från olika ekonomiroller både utomlands och hemma i Sverige. Jag älskar utmaningar, högt tempo och omväxling. Jag hoppas vi ses på ditt bolag!? 

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Shared Service Center, Månads- och Årsbokslut, Analyser, Budget och Prognos, Redovisning, Finansiell Rapportering, Resultatuppföljning, Skattedeklarationer

 

Det du inte visste…

En dalkulla som älskar att resa och umgås med människor från olika delar av världen. Jag har bott i flera olika länder så som Irland, Australien, Storbritannien och Spanien och har därefter lärt mig prata engelska och spanska flytande. På fritiden tycker jag om att umgås med min familj och vänner, dansa, läsa böcker och åka slalom. 

Hej! Mitt namn är Emelie Eriksson. Jag har flera års erfarenhet av ekonomiarbete. Rollen som konsult ger mig stor variation i min vardag och jag drivs av att ständigt ställas inför nya utmaningar.

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Års- och månadsbokslut, resultatuppföljning, budget & prognos, kassaflödesanalys, intern kontroll och treasury.

 

Det du inte visste...

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Tycker om att träna och åka skidor. Får jag välja resmål väljer jag alltid snö framför sol!

Hej, mitt namn är Tuyet Tu Tran. Jobbar som Financial Controller på spännande uppdrag på olika kunder. Hoppas vi träffar på varandra i framtiden.

Min Roll

Financial Controller

 

Mina Kunskaper

Löpande bokföring, intercompany, rapportering, systemadministratör, resultatanalys

 

Det du inte visste…

Jag är en glad och sprallig tjej som alltid ställer upp för nära och kära, vänner och kollegor. När jag inte jobbar inom Ekonomi ägnar jag tid med klättring (bouldering). Mat och resande ligger mig även nära.

Hej! Matilda heter jag. Jag tycker att min roll som konsult ger variation och en möjlighet att skapa mig värdefull erfarenhet som jag hoppas jag får dela med dig framöver. Vi ses!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Redovisning, bokslut, deklaration, lön, system-/ processförbättring

 

Det du inte visste…

Jag gillar träning och motion i olika former och det absolut bästa jag vet är att åka skidor, gärna i Alperna. Mat och vin är också något jag tycker om och testar gärna nya restauranger. Annars umgås jag helst med familj och vänner.

Hej, Ulrika Andersson heter jag. Efter många år som redovisningschef ser jag verkligen fram emot att knyta nya kontakter och samtidigt få jobba med spännande frågeställningar inom olika branscher.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning, deklarationer, intern kontroll, processer och rutiner

 

Det du inte visste…

På fritiden ger jag mig gärna ut på resor för att upptäcka nya intressanta platser, helst tillsammans med min familj och vänner. Glädje i mitt liv får jag också via musiken och dansen. Nuförtiden är dansen oftast i form av Zumba.

Hej, Hanna heter jag. Jag tycker konsultrollen är fantastisk, den ger mig den utveckling jag vill ha och jag får möjlighet att arbeta i många intressanta branscher och bygga ett stort kontaktnät.

Min roll

Ekonomikonsult

 

Mina kunskaper

Shared Service Center, SAP, redovisning, processutveckling, reskontra, månadsbokslut, systemförvaltning

 

Det du inte visste…

Jag älskar choklad, i alla dess former. Mörk, ljus, med mint, frukt och mandel, till och med körsbär i likör från Aladdinasken. Förutom att äta choklad spenderar jag gärna tid på att åka skidor, umgås med vänner och familj, testa restauranger, baka och träna.

Hej, Ramnpreet här! Konsultrollen passar mig utmärkt. Jag får ta del av nya branscher, träffa nya människor samt utvecklas både på ett personligt och affärsmässigt. 

Min roll

Controller

 

Mina kunskaper

Resultatuppföljning, budget & prognos, utveckla rapporter i både Excel och BI-system, processförbättringar, redovisning

 

Det du inte visste…

Jag är väldigt kreativ som person och tycker om att göra saker där jag får uttrycka mig konstnärligt. Största passionen just nu är att dansa salsa och bachata. 

Hej hej, Nathalie Stråle Johansson heter jag! Min roll som redovisningsekonom på ett stort energibolag ger mig en fantastisk utveckling. Något som jag bär med mig till nästa uppdrag… 

Min Roll

Financial controller

 

Mina Kunskaper

Löpande redovisning, månadsbokslut, projektuppföljning, kassaflödeshantering, KPI rapportering

 

Det du inte visste...

Intensiva arbetsdagar balanserar jag helst med ett yogapass där kroppen får utmanas och huvudet stillas. Jag älskar också att resa och upptäcka nya saker. Årets favoritresa gick till Portugal där jag provade surfing för första gången. Så kul!

Hejsan! Jag heter Neeli och jag jobbar som redovisningsekonom. För mig är det  otroligt spännande att få erfarenheter från olika arbetsplatser som jag tar med mig till nästa uppdrag. Vi ses!

Min roll

Redovisningsekonom

 

Mina kunskaper

Löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete, arbetsgivaravgifter/skatter

 

Det du inte visste…

Jag har en förkärlek till Bollywoodfilmer då jag är uppväxt med det och gillar även att dansa Bollywooddans, man får en sådan energi och glädje! På min fritid tycker jag också om att ta det lugnt och umgås med mina nära och kära. Jag har även ett stort intresse för fotografering

Tjenixen. Jag heter Therese Dahl. Siffror är skoj, men det bästa med controlling är att man får ta del av vad de egentligen betyder och vill berätta. Vi ses!

Min roll

Business Controller

 

Mina kunskaper

Budgetering & Prognostisering, Resultatuppföljning, Analys, BI-system mm

 

Det du inte visste…

Jag tycker det är väldigt roligt att dansa, det håller både kropp och knopp i trim. Adrenalinkickar är fantastiskt och adderar lite krydda i livet, men en lång strandpromenad är balsam för själen. Hade jag vunnit på lotto i morgon hade jag mer än gärna åkt på voluntärresa och jobbat djur som t.ex. elefanter och lejon. Kanske hade jag t.o.m. vågat mig på att ta helikoptercertificat….

Hej, Annelie Löfgren här. Jag jobbar med redovisning och är en nyfiken och ansvarskännande person som har erfarenhet av det mesta på en ekonomiavdelning. Ses framöver!

Min roll

Redovisningsansvarig

 

Mina kunskaper

Redovisning, månadsbokslut, rapporteringar, analyser både internt och externt, årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer

 

Det du inte visste…

På fritiden är det naturen som lockar. Att gå långa promenader med hunden längs havet eller i skogen är mumma för själen. Likaså ett gott skratt med familj och vänner – gärna på golfbanan eller i skidbacken.

Hejsan! Anna Nord heter jag. På Mpya Finance har jag rollen som redovisningschef. Kanske dyker jag upp på ditt företag som redovisningschef?!

Min Roll

Redovisningschef

 

Mina Kunskaper

Ekonomisk rapportering, utredning, analys, Praktisk tillämpning K2/K3, processer & rutiner

 

Det du inte visste… 

Jag har för många fritidsintressen men tycker alla är så roliga. Ridning, löpning, simning, matlagning, resor, bakning, stickning... Dessutom är jag för nyfiken för att inte testa nya vilket gör att listan bara växer…

Hej, Philip Högsten här! Jag är en nyfiken person som tycker om att utmana mig själv. Som konsult kommer jag ofta till nya arbetsgivare och ställs inför nya uppdrag och utmaningar. Detta gör att jag ständigt utvecklas!

Min Roll

Redovisningsekonom 

 

Mina Kunskaper

Bokföring, bokslut, deklarationer, kalkylering, löneadministration 

 

Det du inte visste...

Jag tycker om att hålla mig aktiv och ständigt ha något göra. På fritiden älskar jag att ha ett projekt igång, som att bygga något, eller uppnå ett nytt träningsmål. Jag älskar teknik, och träningscyklingen blir extra rolig när man för data över träningen och ständigt tävlar med sig själv och försöker förbättras. Guldkornen i livet är en golfrunda en sommarkväll, eller att vara ute på havet.

Se fler

Kunder vi samarbetar med...

 • Interim Business Controller
 • Interim Redovisningsekonom
 • Interim Financial Control
 • Interim Ekonom
 • Interim Business Controller
 • Interim Redovisningsekonom
 • Interim P2P Specialist
 • Interim Senior Accountant
 • Interim Controller
 • Rekrytering Redovisningsekonom
 • Interim Finance Manager
 • Interim Ekonom
 • Interim Redovisningschef
 • Interim Controller
 • Interim Redovisningsekonom
 • Interim Business Controller

Vill du anlita en av oss?

Eller vill du ha hjälp diskutera vägvalen för att hitta en framtida medarbetare inom ekonomi? Kontakta oss!

Tack!

Kul att du hör av dig. Eftersom vi är snabba och enkla så hör vi av oss väldigt snart!

Tekniskt fel!