#Människornapåmpyafinance Anna Nilsson

Alla artiklar

#människornapåmpyafinance

Varför är jag ekonomikonsult?

Jag har alltid varit väldigt målmedveten och tycker om att driva projekt och samtidigt lära mig nya saker. För mig har det aldrig varit viktigt med en titel utan det har varit viktigt med innehållet i arbetet och människorna jag jobbar ihop med.

När jag tröttnade lite för snabbt på mitt nya jobb insåg jag att jag blir lätt rastlös när jobbet blir för rutinmässigt. Jag mår som bäst när jag är i ett sammanhang och får möjlighet att vara med att påverka. Konsultrollen tillåter mig att ständigt utvecklas som människa och när jag är färdig med ett projekt så finns det alltid nya som står på tur.

Varför MPYA Finance?

En vän tipsade mig om ett nytt bolag som hette MPYA Finance och när jag fick chansen att träffa kollegorna i Göteborg så klickade det på en gång. MPYA Finance stod för det som jag vill ha; tillhörighet, variation och balans.

Jag känner mig som en i gänget. Här är det vi som gör jobbet. Det spelar ingen roll vad du gör på dagarna; rekryterar nya medarbetare, gör en årsredovisning eller analyserar siffror, vi gör detta tillsammans. Alla är vi MPYA!

Tillsammans bestämmer vi vilka uppdrag som passar mig och min utveckling och jag kan även bidra med mina erfarenheter och mixen gör att jag får en variation som jag triggar igång på.

Livet på MPYA Finance

I min vardag som konsult får jag utmana mig själv i olika arbetsuppgifter och krav samtidigt får jag träffa nya härliga människor. För att hämta kraft får jag tid till att umgås med min familj och mina vänner. Jag tränar hårt för att få till serven på tennisbanan eller spelet på padelbanan.

När jag summerar ihop mitt första år och har träffat fler kollegor, både nyanställda och personer som varit med sedan starten, kan jag konstatera att det är inte bara tomma ord som någon sa vid en intervju. Vi har blivit många konsulter och vi bryr oss och hjälper varandra och jag har nära till att få stöd med frågor som dyker upp. Laget före jaget säger vi ofta!

// Anna Nilsson, Financial Controller - Mpya Finance Göteborg