Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Välkommen till varmare breddgrader – bli ekonomikonsult hos Mpya Finance

Redovisnings­ekonomMalmö

Ekonom och nyfiken på Mpya Finance?

Balans i livet och samtidigt utvecklande och varierade arbetsuppgifter?
Del av en kultur med fokus på dig och ditt välbefinnande?
Låter något av ovan lockande?
Har du dessutom ett antal års erfarenhet inom kvalificerad redovisning?
Då tycker jag att du ska höra av dig till oss, när vi nu söker vår kommande kollega!

 

I rollen…

som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra uppdragsgivare finns såväl i de stora internationella och börsnoterade koncernerna som i de medelstora och mindre ägarledda bolagen. Vi löser uppdrag inom alla branscher, från industri till tjänstebolag. Våra uppdrag är för kvalificerade ekonomer – redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, Business Controller, Financial Controller eller CFO – beroende på din kompetens och kundens behov. Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering. Variationen av uppdrag ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär!

 

Hela ekonomen hela människan

På Mpya Finance har du en trygg anställning med fast lön både på och mellan uppdrag, och vi är mycket måna om din vidare- och kompetensutveckling. Såklart. Dessutom har du alltid dina talangfulla konsultkollegor nära till hands för en intrikat jobbfråga, en lunchpromenad eller någon att dela din glädje och sorg med.

Som konsult hos oss är du en del i vårt lag! Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste funka både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen och du blir del i en unik gemenskap. Vår kultur ägs och skapas av oss alla – oavsett om du jobbar ute hos kund, engagerar dig i någon av våra sociala aktiviteter eller kommer in och fikar på Mpyakontoret i Malmö.

 

Du, vår nya kollega…

är förmodligen civilekonom eller motsvarande med inriktning inom redovisning och med några års erfarenhet som kvalificerad redovisningsekonom. Du har förstås förståelse för de olika redovisningsregelverken samt vana att ta dig fram i olika system och miljöer. Har du ett specifikt intresse eller kunskapsområde ser vi till att ge dig utrymme att dela med dig av det till dina konsultkollegor.

Genom att vara affärsmässig, relationsskapande och framåt motiveras du av varierande utmaningar hos våra med omsorg valda uppdragsgivare. Men allra mest stimuleras du av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden!

 

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Jannika Skoglund på Mpya Finance. Jannika nås på jannika.skoglund@mpya.se och 0733-60 74 57. 

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv