Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Två Redovisningsansvariga till Dole

RedovisningsansvarigHelsingborg

Välkommen till ett snabbrörligt och trivsamt företag med stort fokus på hållbarhet!

Vi utökar nu redovisningsavdelningen och söker två kollegor som vill vara en del av Dole’s resa framåt. Som redovisningsansvarig kommer du att ingå i ett team av ekonomer som tillsammans ansvarar för redovisningen av koncernens bolag inom Dole Nordic. Du kommer att få helhetsansvaret för redovisningen för ett eller fler bolag beroende på storlek inom koncernen.

 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Övergripande redovisningsansvar för ett eller flera bolag inom koncernen
  • Löpande redovisningsarbete
  • Anläggningstillgångar
  • Avstämningar av BR
  • Reserveringar
  • Månads och årsbokslut
  • Rapportering enligt K3 och US GAAP
  • Upprättande av Årsredovisning
  • Deklaration av moms och arbetsgivaravgifter
  • Inkomstdeklaration

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har ett driv av att lära, förbättra och effektivisera. För att trivas i rollen ser vi att du arbetat som redovisningsekonom i ett par år och känner dig bekväm i rollen. Du har tidigare arbetat i en stor organisation och är van vid rapportering och deadlines. Vidare är du positiv och prestigelös och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden innefattande allt från ax till limpa. Du har god systemvana och det är meriterande om du har arbetat i M3, ASW eller Navision.

 

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Dole med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Wendela Tronje, tel. 0766 50 74 38 eller Kristina Bennet, tel. 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan

Sök jobbet
Två Redovisningsansvariga till Dole

Wendela Tronje

Helsingborg

Konsultchef, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 766 50 74 38

Om Dole Nordic

Dole Nordic är Nordens största frukt- och grönsaksföretag. Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring frukt, grönsaker och bär från hela världen.
Vi brinner för att få människor att äta mer frukt och grönsaker och använder kunskap och konsumentinsikter för att utveckla vårt erbjudande, inspirera och öka konsumtionen och försäljningen.
Dole Nordic är en del av Dole plc, global marknadsledare inom segmentet färska frukter och grönsaker. Med vårt breda kontaktnät av leverantörer runt om i världen kan vi förse nordiska och europeiska kunder inom detaljhandel, restaurang- och grossistsektorn samt offentlig verksamhet med färska frukter och grönsaker året runt.
Inom Dole Nordic-familjen ingår bland annat Everfresh och Interbanan i Sverige och Lembcke och Nordic Fruit i Danmark. Totalt är vi ca 900 medarbetare i Norden och omsätter ca 9 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Helsingborg

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv