Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Två Bolagsekonomer till Samhällsbyggnadsbolaget i Malmö

Redovisnings­ekonomMalmö

Är du redo för att ta ditt nästa steg i karriären! Jobbar du idag med redovisning och har erfarenhet av att självständigt upprätta månads- och årsbokslut så kan rollen som Bolagsekonom på Samhällsbyggnadsbolaget vara ett perfekt nästa steg för dig. Här händer det mycket och du får möjligheten att lära dig massor och utvecklas i din roll. Som bolagsekonom ansvarar du för redovisningen i någon av Samhällsbyggnadsbolagets regioner och samarbetar med en ekonomiassistent.

Kollegorna är måna om varandra och hjälps åt. Du ingår i ett trevligt team om 11 personer. Det fina kontoret ligger ett kort stenkast från centralstationen i Malmö.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Månads- och årsbokslut
  • Redovisning av transaktioner vid t.ex. förvärv eller försäljning
  • Medverka i att upprätta årsredovisningar, inkomstdeklarationer och fastighetsdeklarationer
  • Bidra till förbättring och utveckling av processer och rutiner

 

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har eftergymnasiala studier inom ekonomi och ett genuint intresse för, och erfarenhet av redovisningsarbete. Du kan självständigt upprätta månads- och årsbokslut. Du har en god förmåga att prioritera, som person är du noggrann och ansvarsfull och du trivs både med att arbeta självständigt och i team. Rollen erbjuder många kontaktytor och det är därför viktigt att du är positiv, hjälpsam och har lätt för att samarbeta. Du tycker att det är roligt att förbättra och effektivisera processer. Det är meriterande men inget krav att du har arbetat med fastighetsbolag tidigare.

 

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Samhällsbyggnadskontoret med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma 070–9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se alternativt Anna Gaetani Nordin 072–9997347 eller anna.nordin@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Sök jobbet

Om Samhällsbyggnadsbolaget

Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv