Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Trivec i Nacka söker Redovisningschef Norden

Redovisnings­chefStockholm

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning och personalansvar? Då kan tjänsten som Redovisningschef hos Trivec vara rätt tjänst för dig.

Trivec söker nu en erfaren redovisningschef för Norden som vill vara med på bolagets fortsatta expansiva resa. Som Redovisningschef är du operativ och har övergripande ansvaret för att säkerställa redovisningen och utveckla funktionen. Du har personalansvar för två medarbetare och rapporterar till CFO. Du har en nyckelroll i bolaget med möjligheten att fortsätta utveckla system, processer och rutiner för ekonomifunktionen.  Du arbetar nära affärsverksamheten och ledningen och har ansvar för att bokslut och årsredovisning.  Vidare leder och driver du utredningsfrågor inom exempelvis moms, skatt, intern kontroll och redovisningsprinciper.

Trivec är en ledande leverantör av betalningslösningar till den europeiska marknaden för restaurang, bar, hotell och café och befinner sig just nu i en spännande tillväxtresa.

Tjänsten är placerad på Trivecs svenska huvudkontor beläget i Henriksdal, 5 minuter med buss från Slussen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Övergripande ansvar för redovisningen för Norden
 • Ansvar för månads- och årsbokslut
 • Ansvar för upprättande av årsredovisning
 • Huvudkontakt mot redovisningsbyrårena i Norge och Danmark
 • Ansvar för kassaflödesprognoser samt insyn i cash pool
 • Arbeta nära och stötta Country Managers
 • Delta och bidra i olika projekt/affärsutveckling
 • Implementera och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
 • Leda och driva utredningsfrågor inom ansvarsområdet (intern kontroll, moms, skatt, redovisningsprinciper m.m.)
 • Övergripande ansvar för rapportering av skatter och moms
 • Proaktivt identifiera, driva och utveckla samt implementera förändringsprojekt
 • Ansvara för och deltaga i olika större planerade projekt samt diverse ADHOC projekt

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och erfarenhet från likande roll. Du har gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning, erfarenhet av process och rutinförbättringar samt erfarenhet av personalledning. Då Trivec arbetar i en internationell miljö är det viktigt med goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person är du kommunikativ med ett proaktivt förhållningssätt. Du har lätt för att samarbeta med andra och är både lösningsorienterad och ansvarstagande med en positiv grundinställning. Du har förmåga att ta egna initiativ, skapa struktur och sätta processer. Du är även resultatorienterad och förstår värdet av att arbeta i team för att bäst nå gemensamma mål.

 

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Trivec med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se, 070-842 13 77 eller Malin Skotte på malin.skotte @mpya.se 073-143 61 55. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Sök jobbet

Om Trivec

Trivec bedriver försäljning av betallösningar till den europeiska hotell och restaurangbranschen. Våra lösningar hjälper till att optimera och underlätta driften för restauranger, caféer och hotell. Trivecs lösningar inkluderar kassasystem, dryckessystem och betalningstjänster med flexibla möjligheter att integrera dessa med system för bokföring, fakturering, personal och hotell.
Trivec grundades 1998 och har idag över 7000 kunder runt om i Sverige och Europa, från små caféer och barer till större restauranger och hotellkedjor. Under de senaste åren har bolaget vuxit kraftigt både genom förvärv och organiskt och finns idag i Sverige, Norge, Danmark, Belgien, Frankrike och Nederländerna. Vårt mål är att bli den ledande europeiska spelaren för kassasystem till restauranger, barer och caféer. För mer information, gå in på www.trivec.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv