Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Treasury Controller till Heimstaden i Malmö

Malmö

Söker du ett odukat bord? Att få vara där det händer? Till Heimstadens förstklassiga Treasuryavdelning söker vi nu en Treasury Controller med fokus på den dagliga hanteringen av lån, bankrapportering, uppföljning av resultat mm. Tjänsten är belägen på kontoret i Malmö och du rapporterar till Head of Group Bank and Cash Management Christer Malmgren. Christer är en närvarande och inkluderande chef som alltid har en öppen dörr, ett stort fokus på dig som individ och att du ska ha möjlighet att utvecklas.

Varmt välkommen till bolaget där du har möjlighet att lära dig massor och utvecklas inom just ditt område. Teamet består i dagsläget av tre personer. Detta är en ny roll och du är efterlängtad! Här är inte alla processer på plats och du blir en viktig del i att skapa dessa tillsammans med resten av gruppen, där du jobbar i tätt samarbete med Björn Svensson, Treasury Controller.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Daglig hantering av externa skulder och koncerninterna låneportföljer i Treasury Management System
  • Uppföljning av mandat, limiter, lånevillkor och räntenivåer
  • Ansvarig för Treasuryrelaterad rapportering till bokslut på månads-, kvartals- och årsbasis
  • Kontrollera finansiella transaktioner så som lån och derivat
  • Ansvar för covenantrapportering
  • Löpande kommunikation med bankmotparter och interna grupper såsom koncernredovisning och lokala ekonomiteam
  • Delaktig i implementeringen av ett nytt Treasury Management System
  • Utföra finansiella betalningar
  • Administrera och delta i räntesättningen av koncerninterna lån

 

Vem är du?
Är du en nyfiken, noggrann och strukturerad person som är van vid att arbeta självständigt? Den här tjänsten passar dig som har en liknande tjänst alternativt jobbar som revisor och vill ta ditt nästa steg.

För att trivas i rollen är du en serviceinriktad lagspelare som lägger stor vikt vid att det blir rätt. Du är en kommunikativ person med god samarbetsförmåga som stimuleras av ett högt tempo. Tjänsten innebär interaktion med människor såväl internt inom bolaget som externt. Du är flexibel och drivs av att förändra och förbättra.

Vi ser att du är civilekonom eller motsvarande och har några års relevant arbetslivserfarenhet. Vidare är du systemintresserad med goda kunskaper i Excel. Du behärskar engelska väl, i såväl tal som skrift.

 

Har vi väckt din nyfikenhet?
Kom förbi på en kopp kaffe så pratar vi mer. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Heimstaden med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 0706555730, johanna.andersson@mpya.se  eller Kristina Bennet på tel. 0703-755075 , kristnina.bennet@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

 

Sök jobbet

Om Heimstaden AB

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag som äger ca. 160.000 lägenheter i 10 länder med ett värde om 335 miljarder SEK. Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar bostäder med ett långsiktigt perspektiv. Vägledda av vårt skandinaviska arv och våra värderingar Care, Dare och Share uppfyller vi målet om att erbjuda omtänksamma boenden som förenklar och förgyller livet för våra kunder. Heimstadens preferensaktie är listad på Nasdaq First North Growth Market. För mer information besök www.heimstaden.com.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv