Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Treasury Controller till Heimstaden i Malmö

ControllerMalmö

Heimstaden fortsätter växa och en möjlighet att bli del av företagets Treasury grupp är för närvarande öppen . Till bolagets förstklassiga Treasury på huvudkontoret i Malmö söker vi nu en Treasury Controller med fokus på den dagliga hanteringen av lån, KYC-processer, bankrapportering och mycket mer.

Varmt välkommen till bolaget där du har goda utvecklingsmöjligheter inom ditt område och där du får vara med där det händer. Här är alla processer inte på plats och du blir en viktig del i att skapa dessa tillsammans med resten av gruppen.

Är du en nyfiken, noggrann och strukturerad person som är van vid att arbeta självständigt? Den här tjänsten passar dig som till exempel har arbetat inom back-office/middle-office på bank i några år alternativt har erfarenhet av en roll som revisor i ett par år och vill ta ditt nästa steg. Tjänsten rapporterar till Head of Group Bank. Heimstaden är en modern arbetsplats med flexibilitet för individen att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Daglig hantering av externa skulder och koncerninterna låneportföljer i Treasury Management System.
  • Ansvarig för Treasury relaterad rapportering till bokslut på månads-, kvartals- och årsbasis.
  • Se till att räntebetalningar sker i tid
  • Förberedelser av finansiell bankrapportering
  • Framtagning och administrering av KYC-dokumentation
  • Löpande kommunikation med bankmotparter och interna grupper såsom koncernredovisning och lokala Ekonomiteam

 Vem är du?
För att trivas i rollen är du en serviceinriktad och strukturerad lagspelare som lägger stor vikt vid att det blir rätt. Du är en kommunikativ person med god samarbetsförmåga som stimuleras av ett högt tempo. Tjänsten innebär interaktion med många delar inom bolaget såväl internt som externt. Det är därför viktigt att du trivs med att interagera och kommunicera med olika människor på olika funktioner och nivåer.  Du är flexibel och drivs av att förändra och förbättra. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

Vi ser gärna att du är civilekonom eller motsvarande och har åtminstone 3-5 års erfarenhet från bank/finansbolag eller från revision. Vidare är du systemintresserad med goda kunskaper i Excel. Du behärskar engelska väl, i såväl tal som skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet?
Kom förbi på en kopp kaffe så pratar vi mer. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Heimstaden med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jannika Skoglund på tel. 0733-607457,  jannika.skoglund@mpya.se eller Kristina Bennet  på tel. 0703-755075 , kristnina.bennet@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

Sök jobbet

Om Heimstaden

Heimstaden is a leading European residential real estate company with more than 120,000 homes across 10 European countries and a property value of SEK 203 billion. We acquire, develop, and manage properties with an evergreen perspective, and every day our 1,800 people create value for owners and Friendly Homes for customers, guided by our values – Dare, Care, Share.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv