Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Teamledare reskontra och kassa/bank till Bonava Sverige

AP/AR ManagerStockholm

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Då kan tjänsten som Teamledare reskontra och kassa/bank på Bonava Sverige vara rätt tjänst för just dig!

Bonava Sverige är nu i behov av att rekrytera en rutinerad medarbetare inom reskontra och kassa/bank, som också kan ta en roll som teamledare.

Huvudfokus i rollen ligger på leverantörsreskontran och tjänsten är operativ och innebär löpande arbetsuppgifter i form aktiviteter i leverantörsfakturaflödet och ärendehantering samt avstämningsarbete och analys i samband med bokslut.

Som teamledare har du en nyckelroll i att driva utvecklingsarbetet inom reskontran. Detta innefattar processer, samarbete med organisationen, leverantörer och systemadministratörer. Du stöttar, planerar och leder arbetet i gruppen. Du är kontaktperson för reskontraflödet mot organisationen och revisorer.

Rollen är placerad på Bonavas huvudkontor på Lindhagensgatan i Stockholm, och rapporterar till chefen för Redovisning och rapportering i Bonava Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Operativt ansvarig för reskontra och kassa/bank med huvudfokus på leverantörsfakturaflödet
  • Planera arbetet samt stötta och utveckla teamet
  • Löpande arbetsuppgifter i form av ärendehantering och andra aktiviteter i leverantörsfakturaflödet
  • Avstämningsarbete och analys i samband med bokslut
  • Initiera och driva processutveckling, effektivisering och förbättringsprojekt
  • Säkerställa kontinuerlig kvalitet i arbetsprocesserna inom funktionen
  • Säkerställa att administrativa ärenden hanteras effektivt, korrekt och professionellt
  • Genuint intresse och erfarenhet av att arbeta med system och automatisering
  • Samverka både inom och utanför företaget med intressenter, leverantörer, kunder och beställare  

Din profil

För att trivas och ha bästa förutsättningar att axla rollen som Teamledare har du flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom reskontra samt erfarenhet från transaktionsintensiv verksamhet med stora flöden. Ditt systemintresse är stort och du brinner för att utveckla, effektivisera och automatisera processer och arbetssätt. Har du erfarenhet som Teamledare, erfarenhet av affärssystemet Business World och/eller erfarenhet från bygg-, entreprenad- och/eller fastighetsbranschen är det meriterande.

Som person är du trygg, tydlig och kommunikativ. Du är van att arbeta med förbättringsprojekt och processutveckling och trivs som bäst i en flexibel och dynamisk miljö med många kontaktytor. Du har förmågan att lyfta blicken och se utvecklingsområden och hitta lösningar.

Genom ditt strukturerade, ansvarsfulla och affärsmässiga förhållningssätt sätt bidrar du till en högkvalitativ och effektiv hantering av reskontran inom Bonava Sverige. Du är noggrann med detaljer samtidigt som du har förmågan att se helheten. Du gillar ett högt tempo och är van att jobba mot deadlines.  I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Bonava Sverige med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se alternativt  070-842 13 77 eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Bonava Sverige AB

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 15,5 miljarder kronor år 2021. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv