Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Teamleader redovisning till Mekonomen Company i Malmö

Redovisnings­chefMalmö

Mekonomen Company söker nu en Teamleader Redovisning och du är efterlängtad!

I denna tjänst kommer du att ha personalansvar för ett team på 4 personer med fokus på Mekonomens verkstäder. Samtidigt är du operativ och redovisningsansvarig för en del av verkstäderna.

Du tycker att det är roligt att effektivisera processer och rutiner. På Mekonomen är den ena dagen inte den andra lik och du trivs i en föränderlig miljö där man strävar efter att bli lite bättre varje dag.

Du är en del av Mekonomens redovisningsteam på ca 20 personer, ett team som präglas av en familjär stämning med behagligt arbetsklimat. Det är en härlig och tillåtande atmosfär och medarbetarna uppmuntrar varandra till att prova och lära. Teamet tillhör SSC, som består av ca 50 medarbetare. Din placeringsort är Malmö, ett av Mekonomens två huvudkontor och man arbetar 3 dagar på kontoret och 2 dagar hemifrån eller på kontoret. Du rapporterar till redovisningschef Frida Perche. Frida är en rak, tydlig och engagerad ledare med en stor portion humor och empati.

Vill du arbeta i ett börsnoterat bolag med familjär känsla där fortsatt utveckling för såväl bolag som medarbetare alltid är lika viktigt? Välkommen till Mekonomen Company!

 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Teamleader och personalansvar för 4 personer 
  • Planering och fördelning av gruppens dagliga operativa arbete
  • Redovisningsansvarig för några verkstäder
  • Månads- och årsbokslut samt rapportering
  • Säkerställa den löpande redovisningen och dess kvalitet, både vad gäller interna rutiner och gällande regelverk
  • Betalningar, periodiseringar, kontoavstämningar
  • Stöd till controller och ledningsgrupp
  • Back-up funktion till ditt team
  • Förbättringsarbete av rutiner och processer

Här erbjuds du en fin möjlighet att ta dig an uppgifter i en framgångsrik och lönsam koncern. Som Teamleader kommer du jobba tätt med två andra teamleaders och med redovisningschefen. Du blir en viktig resurs i redovisningsteamet.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tycker att det är roligt att effektivisera och strukturera processer och rutiner. För att trivas i rollen ser vi att du jobbat som redovisningsekonom i ett par, tre år och känner dig trygg och bekväm i rollen. Du är noggrann och strukturerad och har ett öga för siffror. Vidare är du prestigelös och flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden. Det är viktigt med en god kommunikativ förmåga då rollen är verksamhetsnära. Vi ser gärna att du varit ledare, handledare, eller haft någon form av ledarroll tidigare.

 

Har vi väckt din nyfikenhet?

Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer! Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Mekonomen Company med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma 0709–966176 eller amelie.rijpma@mpya.se eller Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Mekonomen Company

Välkommen till oss på MekonomenCompany.
Mekonomen Company är en del av MEKO, norra Europas ledande aktör på fordonseftermarknaden. Vi på Mekonomen Company arbetar efter MEKOs vision: Vi möjliggör mobilitet – idag, imorgon och i framtiden.
Mekonomen Company är Sveriges ledande aktör på eftermarknaden för fordon. Vi tror på varje kunds frihet att själv välja service- eller reparationspartner. Vi erbjuder produkter och tjänster för bilkunder som vill röra sig tryggt och säkert på vägarna, för verkstadsägare som vill utveckla sin affärsverksamhet och för medarbetare som vill växa och nå nya, professionella höjder. Av Sveriges cirka 5 miljoner bilar, så tar vi hand om nära 1 miljon – årligen – oavsett motor.
Välkommen att lära känna, och utvecklas tillsammans med något av våra starka varumärken med totalt 200 butiker och expresslager samt nära 1000 anslutna verkstäder. Tillsammans är vi över 1700 kollegor som driver vår affär framåt. Vi förenas av höga ambitioner och värden som vi alltid har med oss i vardagen: respekt, engagemang och kunden i fokus.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv