Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Supply Chain Controller till Midsona i Malmö

Business ControllerMalmö

”Jag tycker om att utveckla och hjälpa mina medarbetare och se dem växa, det är nästan det roligaste i min roll. ” Så säger Controlling Manager, Patricia Wallner. En positiv och omtänksam ledare med förståelse för livspusslet. Välkommen till en arbetsplats där man tycker om att gå till jobbet, skrattar tillsammans och hjälps åt. Du är efterlängtad!

I din roll som Supply Chain Controller kommer du att ansvara för den finansiella och operationella uppföljningen av Supply Chain samt produktkalkyler inom Midsona Norden. Du kommer att vara placerad på det nordiska huvudkontoret i centrala Malmö och du kommer även till viss del vara ute på produktionsenheterna. Du har även ett nära samarbete med dina controllingkollegor för de nordiska länderna. Resor förekommer, dock i begränsad omfattning.

Vad erbjuds du?
Du kommer att arbeta i en välkomnande miljö med härliga kollegor som brinner för hälsa och välbefinnande. Midsona, är ledande i Norden inom naturliga och ekologiska produkter, konsumenthälsa och hälsolivsmedel, med en mission om att skapa hälsosamma produkter för människa och planet. Här får du möjlighet att jobba i en internationell organisation där man är lyhörd för nya idéer och med möjlighet att utvecklas. Midsonas värderingar spelar en central roll i vardagen och det märker du så snart du kommer till det hemtrevliga kontoret i Dockan, Västra Hamnen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Ansvara för produktkalkylering
  • Budget, prognos, bokslut
  • Delaktig i pricingprocess för norden
  • Delaktig i business controlling inom transport och logistik
  • Ta fram underlag för projekt, rapporter, revisioner och beslutsstödprocesser
  • Utveckla och följa upp KPI:er med tillhörande rapportpaket (BI)
  • Aktivt bidra i utvecklingen av nya arbetsmetoder, processer och verktyg
  • Självständigt identifiera effektiviseringar och kostnadsbesparingar inom företaget

Vem söker vi?
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet av arbete som Supply Chain Controller eller Business Controller i ett tillverkande bolag eller bolag inom transport/logistik. Erfarenhet från livsmedelsföretag är en fördel. Du är en person som har ett stort affärsintresse och har lätt för att identifiera förbättringsområden. Vidare är du nytänkande och kommunikativ och trivs med att ha många kontaktytor i organisationen. Du är systemorienterad med god kunskap i Excel och BI-verktyg. Har du erfarenhet av M3 är detta meriterande. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift. Du är en positiv och prestigelös person med mycket energi som blickar framåt och arbetar proaktivt och lösningsorienterat. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är drivande, samt håller god kvalitet i det arbete som du utför.

Har vi fångat ditt intresse?
Såklart! I denna rekrytering samarbetar Midsona med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703-755075 eller Anna Gaetani Nordin på 0729-997347 Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

Sök jobbet

Om Midsona Sverige AB

Midsona är en av de ledande aktörerna i Norden inom en växande marknad för hälsa och välbefinnande. Midsona marknadsför välkända varumärken som Friggs, Kung Markatta, Urtekram, Naturdiet, Dalblads, Renässans och MyggA. Vi säljer även ett antal varumärken från uppdragsgivare, t.ex. Blutsaft och Esberitox. Våra kunder finns inom dagligvaruhandel, apotek och hälsofackhandeln. Läs gärna mer på www.midsona.se och www.midsona.com.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv