Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Sr Redovisningsspecialist till Voi Technology

Financial ControllerStockholm

Har du ett stort intresse för kvalificerad redovisning och ett analytiskt sinne? Drivs du av att supporta andra och att vara specialist inom ditt område? På Voi trivs vi i en dynamisk och föränderlig miljö där vi driver på förändring och utveckling, vill du vara med?

På två år har Voi vuxit från en start-up till ett miljonföretag med dotterbolag på nio europeiska marknader. När vi fortsätter vår expansion över hela Europa är detta ett fantastiskt tillfälle för en entusiastisk ekonom som vill utvecklas i en snabb miljö. Vi ser en framtid med människan i centrum – med mindre luftföroreningar och trafikstockningar.

Om rollen
I rollen som Sr Redovisningsspecialist / Financial Controller för Sverige är ditt huvudansvar att kvalitetssäkra redovisningen för moderbolaget samt ansvara för den finansiella analysen. Du kommer även att vara rådgivande i komplicerade redovisningsfrågor.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Månads- och årsbokslut
  • Säkerställa kvaliteten på de finansiella posterna genom analys av RR och BR
  • Ansvar för bokföring och avstämning av anläggningstillgångar och lager
  • Ansvara för momsrapporteringen i  Sverige och Europa
  • Upprätta årsredovisningen enligt K3
  • Delta i upprättandet av skattedeklarationen
  • Delta i förbättringsinitiativ och samarbeta med interna intressenter för att utforma och implementera standardiserade och effektiva redovisningsprocesser och kontroller

Du ingår i ett team på 15 personer och rapporterar till Head of Finance Control.

Vem är du?
Vi ser att du har flera års kvalificerad erfarenhet inom redovisning, bokslut, finansiell analys, rapportering och upprättande av årsredovisning. Du har även erfarenhet av komplex momsredovisning och skattefrågor.  Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från bolag med försäljning av varor internationellt i en transaktionsintensiv verksamhet samt kunskap om IFRS. Vidare har du en högskoleexamen i ekonomi samt är flytande i svenska och engelska.  

Som person är du driven och utvecklingsorienterad och du har en förmåga att skapa struktur och ordning. Du är en prestigelös lagspelare, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och du tar ansvar för dina uppgifter från start till slut. Du är nyfiken och strävar alltid efter att lära dig mer och dela med dig av din kunskap. Vidare är du noggrann och har en analytisk förmåga. Du trivs i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar där du har möjlighet att påverka.

Vad kan vi erbjuda dig? 

På Voi jobbar du tillsammans med de mest talangfulla personerna inom tech, organisationsutveckling och marknadsföring i en internationell miljö med mer än 50 nationaliteter.  Här får du möjlighet att vara med på en spännande resa, där du kan påverka, skapa och utveckla. Vi jobbar hårt, och vi gör det tillsammans men vi ger dig friheten att bestämma var du bäst utför ditt jobb.  När du jobbar på Voi är du en del av ett lag och en familj!

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Voi Technology med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakt Elin Allskog på elin.allskog@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Sök jobbet

Om Voi Technology AB

Voi Technology startade i Sverige 2018 och erbjuder delning av elektriska skoter i samarbete med städer och lokala samhällen. Gå gärna in och läs mer på vår hemsida https://www.voiscooters.com/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv