Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Sr Redovisningsekonom till Intertrust

Redovisnings­ekonomStockholm

Är du en driven och engagerad kvalificerad redovisningsekonom som ser möjligheter där andra ser hinder? Gillar du att arbeta brett med internationella kontaktytor?  Då ska du läsa vidare!

Intertrust söker dig som har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning och vill ta nästa steg i din karriär. Vi söker dig som drivs av att ingen dag är den andra lik och värderar ett arbete där teamet, leveransen och att få arbeta brett och internationellt ligger dig varmt om hjärtat.

Om rollen
I rollen som Financial Account Manager kommer du att ansvara för en egen klientportfölj på internationell nivå. Tillsammans med dina kollegor kommer du koordinera och leda den formella delen av våra klienters verksamhet och på så sätt fungera som deras lokala expert i frågor som rör redovisning och finansiell rapportering. Du kommer även vara delaktig i affärsområdets tillväxt genom att vara drivande i projekt och klientarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Löpande redovisning
  • Upprätta och kvalitetssäkra månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Finansiell rapportering
  • Upprätta årsredovisning
  • Löpande kommunikation med klienter, externa parter och kollegor
  • Samarbete med revisorer och koordinering av revision

Du arbetar inom affärsområdet Corporate Services med kollegor både i Stockholm och Malmö. Intertrust sitter centralt på Sveavägen i närheten av Centralen.  

Vem är du?
Vi ser att du har en naturlig fallenhet för service och du gillar att arbeta ut mot klient i ett dynamiskt bolag där du får vara med och utveckla bolaget framåt. Du har tidigare arbetat som kvalificerad redovisningsekonom eller redovisningskonsult och du har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av internationella koncerner, har kunskap om IFRS och/eller har arbetat med revison. Vidare har du en högskoleexamen i ekonomi och du är flytande inom engelska och svenska.

Som person är du driven och du har en vilja att påverka, utveckla och effektivisera samt en förmåga att skapa struktur och ordning. Du är en prestigelös lagspelare, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och du tar ansvar för dina uppgifter från start till slut.  Du strävar alltid efter att lära dig mer, dela med dig av din kunskap och med din kommunikativa förmåga skapar du lätt relationer med andra.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du en stark teamkänsla och lyxen att få ha övriga världen runt hörnet då våra klienter finns representerade över stora delar av världen. Vi är flexibla och värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med ditt liv – vare sig det handlar om att kunna ta en löptur på lunchen eller arbeta hemifrån. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

Vad gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Intertrust med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Intertrust

Intertrust Group är ett globalt ledande företag inom corporate, fund och capital markets services. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa tjänster inom juridik och ekonomi till företag, fonder och finansiella institutioner över hela världen. Idag har vi över 4000 specialister som arbetar från 30 länder, varav 140 av oss från de nordiska kontoren. Våra största kontor finns i Luxemburg och i Amsterdam men våra klienter finns representerade över hela världen.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv