Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Sr Redovisningsekonom med inriktning fastighet

Redovisnings­ekonomStockholm

Är du en senior redovisningsekonom som vill utvecklas inom fastighetsredovisning? Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om rollen
I rollen som Fastighetsekonom ingår du i ett centralt ekonomiteam om ca 8 personer. Du ansvarar för 9 fastighetsbolag varav 4 har mer löpande transaktioner. För dessa bolag kommer du att hantera allt från reskontra till bokslut och skattedeklarationer samt upprättande av ÅR. Du kommer även att bidra med finansiell analys och kvalitetssäkra data från fastighetsdatabasen samt utveckla och effektivisera processer och rutiner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Upprätta samt kvalitetssäkra månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Finansiell analys och rapportering
  • Upprätta årsredovisning
  • Vara länken mellan fastighetsavdelningen och ekonomi och kvalitetssäkra data
  • Stötta och agera back-up för dina kollegor

Du rapporterar till Group Finance Director. Humanas kontor ligger i Stadshagen i Stockholm.

Din Profil
Vi ser att du har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning där du har hanterat hela flödet. Du har god kunskap i regelverket K3 samt har erfarenhet av att upprätta årsredovisningar. Vidare har du erfarenhet av finansiell rapportering och analys samt ett intresse för system, du får gärna ha arbetat i Navision tidigare. Du har även en akademisk examen inom ekonomi eller likvärdig utbildning och du är flytande i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighets- eller projektredovisning. Har du dessutom arbetat med IFRS är det ett extra plus.

Du trivs i föränderlig miljö och då Humana är ett dynamiskt och växande bolag är du en person som triggas av utveckling. Att vara noggrann och strukturerad faller sig naturligt för dig och du har även en analytisk förmåga som gör att du snabbt kan sätta dig in i och förstå helheten. Du är prestigelös och fokuserar på lösningen på problem istället för eventuella hinder. Vi på Humana tycker att samarbete är viktigt, därför är det även betydande att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer.

Vårt erbjudande till dig
På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre och vi har roligt på jobbet!

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Humana med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Humana Holding AB

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humanas intäkter under 2020 uppgick till 7 797 MSEK. Humana är börsnoterat på Nasdaq. Mer information finns på www.humana.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv