Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Sr Group Controller Norden till Trivec i Nacka

Group ControllerStockholm

Trivec koncernen söker nu en erfaren och engagerad Group Controller med helhetssyn för hela Trivec koncernen. Som Group Controller ansvarar du för den övergripande legala och operativa rapporteringen, samt resultat- och lönsamhetsuppföljningen.  Du ansvarar för att månadsrapportering och konsolidering håller god kvalitet, likväl som du stöttar och utvecklar verksamheten i nära samarbete med företagets ledning och CFO.

Trivec är en ledande leverantör av betallösningar till den europeiska marknaden för restauranger, barer och hotell. Deras lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten. I Trivecs produkterbjudande ingår kassasystem, kortterminaler, mobila enheter och dryckessystem, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner.

Som Group Controller är du även involverad i och har en viktig roll i strategiska affärsbeslut och operativa verksamhetsbeslut samt i diverse system- och integrationsprojekt. Du är aktivt deltagande i budget- och prognosprocesser samt driver kontinuerliga förbättringsprojekt för att förbättra effektivitet och lönsamhet.

Tjänsten innebär även aktivt deltagande i utvecklingen av Trivec’s styrnings- och uppföljningsmodell kopplat till systemstöd. Rollen innebär många kontaktytor därför att det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer till stakeholders.

Tjänsten ingår i bolagets finansteam och rapporterar direkt till CFO.

Ansvarsområden:

  • Ansvar för konsolidering av månadsrapportering för koncernen
  • Ansvar för resultat- och lönsamhetsuppföljningen
  • Kostnadskontroll och produktpriskalkylering
  • Framtagning av Management rapporter
  • Självständigt driva och utveckla budget- och forecast processen
  • Agera affärsstöd och bollplank till olika stakeholders, driva och medverka i olika projekt för att utveckla och effektivisera affären liksom processer och rutiner. Därtill utveckla samt säkerställa kvalitén i KPI:er
  • Löpande analysera försäljning och marginaler
  • Driva IT-projekt inom ekonomi, vara med och driva och medverka i olika projekt för att utveckla och effektivisera affären liksom processer och rutiner
  • Diverse Ad-hoc analyser
  • Identifiera och föreslå aktiviteter och åtgärder som ökar företagets effektivitet och lönsamhet

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och som arbetat flertalet år med olika delar inom controlling. Du har erfarenhet av konsolidering och månadsrapportering samt är van vid att driva uppföljning och analys samt budget- och prognosprocessen. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. Vi ser att du har ett intresse för affärssystem och andra it-system.  Har du erfarenhet från SaaS/IT-bolag ser vi det som starkt meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är framåtlutad, proaktiv och affärsinriktad. Vidare är du analytisk, kommunikativ och pedagogisk och trivs i en föränderlig miljö. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Trivec med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se 070-842 13 77 eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se 

 Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Trivec

Trivec bedriver försäljning av betallösningar till den europeiska hotell och restaurangbranschen. Våra lösningar hjälper till att optimera och underlätta driften för restauranger, caféer och hotell. Trivecs lösningar inkluderar kassasystem, dryckessystem och betalningstjänster med flexibla möjligheter att integrera dessa med system för bokföring, fakturering, personal och hotell.
Trivec grundades 1998 och har idag över 7000 kunder runt om i Sverige och Europa, från små caféer och barer till större restauranger och hotellkedjor. Under de senaste åren har bolaget vuxit kraftigt både genom förvärv och organiskt och finns idag i Sverige, Norge, Danmark, Belgien, Frankrike och Nederländerna. Vårt mål är att bli den ledande europeiska spelaren för kassasystem till restauranger, barer och caféer. För mer information, gå in på www.trivec.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv