Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Specialist Accounts Payables till Linde

Redovisnings­ekonomSolna

På Linde är varje dag en möjlighet – en möjlighet att lära sig, att växa, att dela framgång och att bidra till ett av världens ledande industrigas- och verkstadsföretag!

Om rollen
I rollen som redovisningsekonom – Accounts Payables Specialist kommer du ansvara för hela flödet inom leverantörsreskontra och säkerställa att arbetet håller hög kvalitet. Majoriteten av det operativa arbetet utförs av extern part men viss kontering, validering av nya leverantörer, utredningar eller återbetalningar kommer även att ingå i denna roll. I rollen kommer du även att vara involverad i frågor kring systemstöd och förbättringsprocesser.

Redovisningsteamet består av 10 personer och du rapporterar till Senior Director Finance & Control. Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta på distans del av tiden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är redovisningsekonom och har arbetat med leverantörsreskontra.  Vi ser att du har erfarenhet från kvalificerad redovisning i större bolag med komplexa flöden. Flytande engelska och goda kunskaper i svenska är ett krav i tjänsten. Det är ett plus om du har kunskaper inom SAP eller erfarenhet från producerande bolag.

Som person är du noggrann och du har en god förmåga att prioritera. Vi ser även att du är prestigelös, flexibel och trivs i en föränderlig miljö med många kontaktytor.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Linde med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se  

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Linde Gas AB

Linde är ett ledande globalt industrigas- och ingenjörsföretag, verksamt i mer än 100 länder över hela världen. Vårt uppdrag att göra vår värld mer produktiv varje dag genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och hjälper till att upprätthålla och skydda vår planet. Företaget betjänar en mängd olika slutmarknader inklusive kemikalier & energi, mat & dryck, elektronik, hälsovård, tillverkning, metaller och gruvdrift.
Lindes industrigaser används i otaliga applikationer, från livräddande syre för sjukhus till högrenhets- och specialgaser för elektroniktillverkning, väte för rena bränslen och mycket mer. Linde levererar också toppmoderna gasbehandlingslösningar för att stödja kundexpansion, effektivitetsförbättringar och utsläppsminskningar.
För mer information besök www.linde.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv