Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior skatterådgivare till International Tax till KPMG i Malmö

SkattespecialistMalmö

KPMG Tax utsågs 2021 för sjätte året i följd till Sveriges bästa skatterådgivare av tidskriften International Tax Review (ITR). KPMG är en av världens ledande skatterådgivare och i deras globala nätverk ingår långt över 10 000 medarbetare med mer än 200 skattespecialister i Sverige. KPMG är rådgivare till stora internationella börsföretag såväl som till mindre familjeägda företag. Affärsmässighet, förståelse för de stora sammanhangen och djup specialistkompetens är alla starka kännetecken för KPMG.

Efterfrågan på KPMG:s tjänster ökar ständigt och man behöver förstärka teamet i Malmö med en erfaren skattespecialist inom internationell företagsbeskattning. Du är efterlängtad! Ta chansen att få vara en del av Tobias team i Malmö och utmanas ständigt i alla tänkbara frågor som rör frågor inom internationell beskattning. Hos KPMG får du arbeta med många av landets mest spännande företag och organisationer – såväl svenska som internationella. Tillsammans med 24 härliga, hjälpsamma kollegor utgör ni Malmös team av skattekonsulter. Du får här en möjlighet att utvecklas tillsammans med några av Sveriges vassaste skattespecialister i det dagliga arbetet och genom kunskapsmöten nationellt och internationellt. Du rapporterar till Tobias som är en positiv och närvarande ledare som är mån om att teamet mår bra och har roligt ihop.

Din bakgrund
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har ett stort intresse av internationell skatterätt, är analytisk, noggrann, ambitiös och tycker det är roligt att bidra till klienternas framgång. Du har flera års erfarenhet inom internationell skatterätt från revisionsbyrå, advokatbyrå, Skatteverket eller som Tax manager på bolag.

Att du är mycket duktig att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska är av vikt. KPMG värderar social kompetens högt eftersom arbetet involverar mycket kundkontakt och till stor del sker i team.

Vad erbjuds du?
Som medarbetare på KPMG får du möjlighet att arbeta i en spännande och föränderlig miljö där du är med och bidrar till innovativa lösningar för att bistå kunderna. Du blir som anställd hos KPMG tilldelad en Performance Manager som blir din egen karriärcoach. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan redan när du påbörjar din anställning. KPMG vill att deras medarbetares karriär ska präglas av tydlighet och möjlighet för individen att påverka, vilket man tillgodoser genom en karriärtrappa. En karriär på KPMG ger dig tidigt en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.

Hos KPMG får du ett omväxlande och ansvarsfullt arbete i en stimulerande arbetsmiljö med nära kundkontakter. KPMG lägger stort fokus på dig som individ, men du jobbar givetvis mycket i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Låt oss prata mer över en kopp kaffe. Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar KPMG med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Per Cato på tel. 070-3009729 per.cato@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om KPMG AB

KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag som skapar trygghet för våra kunder och hjälper dem att utvecklas i vår snabbrörliga omvärld. Vi förmedlar insikter och stöd. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vi är även experter inom analys, M&A, revision och skatterådgivning, för att nämna några av våra verksamhetsområden.
På KPMG strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning. Mångfald bidrar med fler perspektiv som berikar vår kultur samtidigt som det skapar mervärde för våra kunder och samhället vi verkar i. Det är viktigt för oss att ha en inkluderande kultur där våra medarbetare respekterar varandra. Detta är kärnan i våra värderingar och vad vi tror på. Därför välkomnar vi sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. I Sverige är vi ca 1600 kollegor och en del av KPMG:s globala kunskapsnätverk på dryga 200 000 kollegor över hela världen.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv