Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior Redovisningsekonom till VetFamily

Redovisnings­ekonomStockholm

Är du en nyfiken, engagerad och erfaren redovisningsekonom som älskar djur? Nu söker dynamiska och expansiva VetFamily en erfaren redovisningsekonom som vill utvecklas vidare tillsammans. 

Vad kan VetFamily erbjuda dig?

VetFamily är ett bolag i stark tillväxt, där du får möjlighet att vidareutvecklas i en dynamisk miljö. Här får du vara med på en häftig tillväxtresa och du har möjlighet till stor utveckling.  Vetfamily är etablerade i ett flertal länder och på kontoret i Stockholm om är beläget på Riddargatan i centrala Stockholm är man 15 medarbetare.

I rollen som Senior Redovisningsekonom kommer du att ha ett nära samarbete med Redovisningsansvarig, CFO och dina övriga kollegor. Du arbetar med löpande redovisning för bolagets tre svenska enheter, varav två holdingbolag. Du upprättar månadsbokslut och stöttar vid årsbokslut samt kvartalsrapportering. Då VetFamily är i stark tillväxt kommer man i rollen att arbeta med att skapa effektiva rutiner och processer på ekonomifunktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning för de tre svenska legala enheterna
  • Kund- och leverantörsreskontra, inklusive internfakturering
  • In-och utbetalningar
  • Månadsbokslut och avstämningar
  • Skatt- och momsdeklarationer (K3)
  • Bokföring av löner samt kontaktperson till extern partner (Kontek) för lönehantering (sammanställa underlag, granskning mm)
  • Påminnelser och administration av personalutläggssystem (Expense)
  • Ansvarig för månadsbokslut för koncernens svenska enheter
  • Delaktig i extern rapportering, årsbokslut och kvartalsrapportering för koncernens svenska enheter
  • Delaktig i att bygga dokumentation för processen kring bokslut och rapportering 

 

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och som har ett genuint intresse för redovisning och har god förståelse för redovisningsprocesser. Du har erfarenhet av kvalificerad redovisning och är systemintresserad. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel samt är flytande i såväl svenska som engelska.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och trygg i dig själv samt trivs i en miljö som genomsyras av målmedvetenhet och engagemang. För att lyckas i rollen är du nyfiken, service-minded och trivs med många kontaktytor. Vidare har ett bra sinne för struktur och kan arbeta både självständigt med rätt prioriteringar och i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar VetFamily med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se 070-842 13 77 eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se.

Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen att söka!

Sök jobbet

Om VetFamily

VetFamily är ett unikt samarbete mellan ägare till fristående djursjukhus och djurkliniker. Genom VetFamily får medlemmar tillgång till flera fördelar. En viktig fördel är bättre inköpsvillkor på utvalda produkter och tjänster, men medlemskapet innebär också att VetFamily kan underlätta administration, erbjuda affärsstöd och underlätta utveckling genom utbildning och kunskapsöverföring. Att vara en del av VetFamily möjliggör dessutom ett närmare samarbete med kollegor inom branschen.
VetFamily är sprunget ur branschen och är en partner som förstår många av de utmaningar som ägare till djursjukhus och djurkliniker har och står inför. Vi hjälper våra medlemmar att växa, utan att kompromissa med friheten av att vara fristående och bestämma själv.
VetFamily grundades år 2000 i Danmark och är idag ett svenskt bolag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike, Holland, Tyskland och Spanien. Under 2020 inledde koncernen sin expansion i Asien genom uppstart av verksamhet i Kina och 2021 expanderade bolaget vidare till Australien genom förvärvet av Independent Vets of Australia.  Bolaget  avknoppades februari 2019 från AniCura, ett av europas ledande leverantörer av högkvalitativ veterinärvård för sällskapsdjur, och är sedan juni 2021 noterat på Nasdaq First North som en del av den nya djurhälsokoncernen Vimian. VetFamily har haft en explosiv tillväxt under de senaste sex åren, från 40 medlemmar år 2014 till över 2800  medlemmar i 9 länder idag.  

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv