Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior redovisningsekonom till Nobina

Sr RedovisningsekonomSolna

Är du en engagerad redovisningsekonom med flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning? Trivs du i en roll med helhetsansvar? Välkommen till oss på Nobina!

Vi är Nobina, Nordens största kollektivtrafikföretag.  Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Vi satsar mycket på hållbarhetsfrågor och har ett stort miljötänk.

Om rollen
Nu söker vi två seniora redovisningsekonomer till Nobinas shared service center. Tjänsten är bred och varierande och du kommer i rollen att arbeta med helhetsansvaret i några av Nobinas bolag men också få möjligheten att bidra med dina kunskaper och vara behjälplig i de större bolagen i koncernen. Vidare kommer du att vara delaktig i samt även leda projekt inom ditt ansvarsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Kontoavstämningar och analyser
  • Månads- och årsbokslut
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Upprätta årsredovisningar
  • Inkomstdeklaration och frågor rörande inkomstskatt
  • Aktivt driva förbättringar av rutiner och arbetssätt

 

Redovisningsteamet består av fem personer och du rapporterar till gruppchefen för redovisning och anläggning. Tjänsten är placerad på kontoret i Solna.

Vem är du?
Vi söker dig som är redovisningsekonom med flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning i större bolag med komplexa flöden. Du är bokslutssjälvständig och har tidigare erfarenhet av att upprätta årsredovisningar. Vi ser även att du har ett intresse för ett digitalt arbetssätt och vill driva utvecklingen framåt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav i tjänsten samt en akademisk examen inom ekonomi.

Som person är du noggrann och har förmågan att effektivt planera, prioritera och koordinera. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo. Självklart är du serviceinriktad och ser kontakt med människor som något naturligt och positivt.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Nobina med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Helene Werme, Helene.werme@mpya.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Nobina Europe AB

Vi är Nobina, Nordens största kollektivtrafikföretag. Hos oss jobbar 13 000 människor varje dag för att hitta lösningar på ditt vardagspussel och på samhällets stora utmaningar. Det är inte alltid enkla frågor att lösa, men vi är väldigt glada för att du har valt att följa med oss på resan. Tillsammans är vi stora nog att göra skillnad.
Läs mer på www.nobina.se   

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv