Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior redovisningsekonom till Acal BFi Nordic

Redovisnings­ekonomStockholm

Detta är drömtjänsten för dig som vill vara en del i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion. Är du en person gillar att arbeta brett med redovisning och samtidigt få vara delaktig i effektiviserings- och digitaliseringsarbete i en kommersiell och dynamisk miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Acal BFi Nordic AB är en ledande leverantör med egen specialistkompetens inom design, försäljning och marknadsföring av elektroniska tekniklösningar riktade mot marknader i Norden. Här erbjuds du en varm och trevlig arbetsplats där du får vara en del i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion. Acal sitter i sina lokaler i Rissne och erbjuder en hybridlösning. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen innefattas av brett arbete inom redovisning men med tonvikt på löpande redovisning, månads- kvartals- och årsbokslut inklusive rapportering. Du ansvarar för hanteringen av inkomst- och skattedeklarationer samt moms- och skattefrågor. Utöver det stöttar du verksamheten i olika redovisningsfrågor.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

  • Löpande redovisning, kontoavstämningar och kvalitetssäkring av bokföring
  • Upprätta bokslut (månads-, kvartals- och års-) och årsredovisningar
  • Delaktig i extern revision och kontakt med revisionsbyrå
  • Delaktig i att vidareutveckla och effektivisera arbetet inom redovisningen vad gäller upprättande av rutiner och policys samt optimering av processer
  • Delaktig i kreditkontroller

Du kommer ingå i ett team bestående av 3 personer där du rapporterar till Ekonomichefen.

Vem letar vi efter?
Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete inklusive bokslutsarbete. Du har en akademisk examen eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal såväl som skrift. Har du erfarenhet från ett försäljningsintensivt bolag samt erfarenhet från att upprätta och effektivisera rutiner och processer ses det som meriterande.

Som person är du lösningsorienterad och relationsskapande och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, struktur och prestigelöshet. Du har ett intresse för att effektivisera och utveckla processer och rutiner och du kan arbeta såväl självständigt som i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 22 maj 2022. I den här rekryteringen samarbetar Acal Bfi Nordic med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se, alternativt Maria Brisheim på 0708-42 13 77, maria.brisheim@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet
Senior redovisningsekonom till Acal BFi Nordic

Om Acal BFi Nordic AB

Acal BFi Nordic AB är en leverantör av avancerade elektroniska produkter och kundanpassade tjänster till industriella tillverkare i Norden. Acal BFi gruppen är verksam i 12 länder över hela Europa och den Nordiska organisationen har sin egen säljkår med tekniska experter och administration. Produktområden inkluderar världsledande system och komponenter för inbyggda datorsystem, Radiokommunikation och frekvenskontroll, strömförsörjning, kontakter och kablar, sensorer, bildbehandling och fotonik. För mer information besök www.acalbfi.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv