Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior Financial Controller Telenor

ControllerSolna

Vill du fortsätta utvecklas i rollen som Financial Controller i ett spännande och dynamiskt bolag där människan alltid kommer först? Och tekniken först därefter. Då kan tjänsten som Senior Financial Controller på Telenor vara helt rätt tjänst för just dig!

Telenor söker nu en engagerad, strukturerad och analytisk Senior Financial Controller till Financial Controller teamet. 

För Telenor kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar. 

Som Senior Financial Controller kommer du mötas av många spännande och utmanande redovisningsfrågor. Du kommer också arbeta i ett nära samarbete med kollegorna inom Telenors skandinaviska kluster, men även tvärfunktionellt över organisationens olika divisioner som tex IT och business samt andra avdelningar inom finance.

Gillar du dessutom högt tempo och en verksamhet i ständig förändring kommer du trivas hos oss! Du kommer tillhöra en grupp på tio personer som alla sitter i Stockholm. Som Financial Controller rapporterar du till Head of Financial Control.

Telenor är mitt i en pågående stark digital transformation och söker medarbetare som drivs av att tänka nytt och på eget sätt. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Månads, kvartals och årsbokslut
  • Rådgivande i komplicerande redovisningsfrågor
  • Deltar och driver både nationella och internationella ansvarsrelaterade projekt och initiativ.
  • Ansvarig mot outsourcingpartner gällande AP, underhålla, följa upp och utveckla samarbetet.
  • IFRS 16
  • Proaktiv och kontinuerlig utveckling och effektivisering av processer och rutiner    
  • Ansvara för processkontroller inom ansvarsområdet. 

Vem är du?

Vi ser att du har mångårig erfarenhet av kvalificerad redovisning från större bolag med komplex verksamhet och systemmiljö samt drivit förändringsarbeten och processutveckling. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och goda kunskaper inom IFRS och K3. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av att arbeta mot outsourcing byrå alternativt SSC är starkt meriterande liksom erfarenhet av systembyten och RPA.

Som person söker vi dig med vana att arbeta självständigt på ett strukturerat och noggrant sätt. Du tar ansvar för deadlines och gillar att arbeta i en föränderlig miljö och testa nya arbetssätt. Vi ser att du har ett högt engagemang i kombination med ett analytiskt mindset. Du är en person med hög integritet och värnar om dina kollegor genom att vara lyhörd. Tjänsten innebär många sociala kontaktytor och man bör därför gilla att samarbeta samt ha goda kommunikativa och sociala förmågor.

Vad kan Telenor erbjuda dig?
Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även: 

  • Ett flexibelt arbetssätt – träna på lunchen utan att stressa tillbaka till jobbet, att i lugn och ro kunna lämna/hämta upp barn från förskolan och jobba hemifrån de dagar du behöver? Så länge du kan leverera vad du ska så är friheten stor.
  • Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen.
  • Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-days, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer.

Har vi väckt ditt intresse?

Låter det intressant? Vill du höra mer? I denna rekrytering samarbetar Telenor med Mpya Finance. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se, 070-842 13 77. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Telenor

För Telenor kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar. 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv