Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior Accountant till Trelleborg

Sr RedovisningsekonomTrelleborg

Vill du arbeta i ett framgångsrikt börsnoterat internationellt bolag? På Trelleborg AB erbjuds du en positiv och dynamisk miljö med engagerade kollegor som brinner för bolaget och dess produkter. Varmt välkommen till ett fantastiskt bolag som är i ständig utveckling! 

Som Senior Accountant kommer du att ansvara för moderbolagets redovisning och i rollen ingår även inslag av controlling. Du kommer också att delta i projekt för att effektivisera de ekonomiska processerna och tillföra värde till organisationen. Tjänsten innebär även internationella kontakter.

Tillsammans med dina fyra kollegor ansvarar ni för att bolagens redovisning lever upp till såväl interna behov och riktlinjer som externa lagar och krav. Ni är placerade på det trevliga huvudkontoret i Trelleborg, med gångavstånd från Trelleborg tågstation. Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer att rapportera till Finance Manager som är en engagerad och empatisk ledare.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning, inklusive personalrelaterade poster
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Rapportering
  • Moms och skatt
  • Assistera vid upprättande av årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Delta i förbättringsprojekt kring redovisnings- och rapporteringsprocesser

 

Vem är du?

Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande med flera års arbetslivserfarenhet från en liknande roll och/eller motsvarande erfarenhet från en revisionsbyrå. Du är trygg i din redovisning, har erfarenhet av IFRS och det är välkommet om du har intresse och god förståelse för skattefrågor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har generellt goda systemkunskaper och har gärna erfarenhet från större affärssystem och ser system som ett viktigt stöd i det dagliga arbetet. Du är även en van användare av Excel.

För att lyckas och trivas i rollen är din personlighet av största vikt. Du är prestigelös, serviceinriktad och strukturerad och sätter laget före jaget. Vidare så är du är noggrann och ansvarstagande med en god samarbetsförmåga. Du arbetar självständigt, håller dina deadlines och stimuleras av ett högt tempo. Tjänsten innebär interaktion med många delar inom bolaget såväl internt som externt. Det är därför viktigt att du trivs med att interagera och kommunicera med olika människor.

Välkommen att gå in på bolagets karriärsida där du kan läsa mer om värderingar och hur det är att arbeta inom Trelleborgkoncernen, https://www.trelleborg.com/sv-se/karriar Trelleborgs B-aktie är sedan 1964 noterad på Nasdaq Stockholm och på börsens storbolagslista, Large Cap.

 

Har vi väckt ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Trelleborg AB med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Amelie Rijpma på tel. 0709-966176 eller amelie.rijpma@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

 

Sök jobbet
Senior Accountant till Trelleborg

Kristina Bennet

Helsingborg

Rekryteringschef Syd, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 375 50 75

Om Trelleborg AB

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter cirka 34 miljarder kronor och har verksamhet i ett 40-tal länder. Koncernen består av tre affärsområden: Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Medical Systems. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap. www.trelleborg.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv