Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior Accountant till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

Redovisnings­ekonomMalmö

Totalansvaret för redovisningen i ditt bolag samtidigt som du ingår i ett av Skånes trevligaste redovisningsteam, där alla hjälps åt och lyfter varandra. Visst låter det toppen!

Nu söker vi efter en senior Accounting Manager till ett av Skånemejeriers största bolag – Malmö Mejeri. Tjänsten är belägen i nyrenoverade lokaler i Malmö och du rapporterar till Head of Accounting & Tax Camilla Holmstrand. En engagerad och erfaren ledare som beskriver Skånemejerier som en jättefin arbetsplats. ”Jag mår så bra varje dag jag kommer hit.”

Detta är rollen för dig som trivs med att jobba med helheten, i en internationell och mångkulturell organisation, där utrymme ges att vara den man är. Där det finns en stolthet för varumärket, bolagets hållbarhetsfokus och det närproducerade.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvarig för månads – och årsbokslut samt årsredovisning för Malmö Mejeri AB
  • Månads- och årsrapportering i Hyperion till Lactalis Group
  • Löpande bokföring, avstämningar, skatt, moms och intrastat
  • Se över och vara delaktig i att uppdatera processer kring intern kontroll
  • Ansvarig för revision, samt att lokala lagar och regler efterföljs
  • Accountingavdelningens första kontaktperson internt för ditt bolag

 

Vem söker vi?

Du har minst 3-5 års erfarenhet som redovisningsekonom alternativt redovisningskonsult och trivs i en bred roll. Som person är du prestigelös och positiv och din flexibilitet gör att du trivs med förändringar. Du har bra förståelse för bokslutsprocessen och tycker om att ha totalansvaret för ditt bolag. En teamplayer som drivs av att föra arbetet framåt. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och det är meriterande om du jobbat i M3. Har du erfarenhet från producerande bolag är även det meriterande. Du bör ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

 

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Skånemejerier med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester.

 

Sök jobbet

Om Skånemejerier

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. Vi har fyra anläggningar i södra Sverige och på vår största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror. Här finns hela kedjan under ett och samma tak, från råvarumottagning till leverans ut till kund.
Hållbarhet är kärnan i Skånemejeriers verksamhet och visionen är att bli Sveriges mest hållbara mejeri.
Skånemejerier är en del av Lactalis Group, världens största mejerikoncern, som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv