Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior Accountant till Espresso House i Malmö

Redovisnings­ekonomMalmö

Varmt välkommen till ett fantastiskt och roligt bolag som är i ständig utveckling!  

Här händer det mycket och ingen dag är den andra lik. Är du en social och hjälpsam person som uppskattar ett familjärt bolag där man har kul tillsammans? Då har du kommit rätt!

Espresso House söker en Senior Financial Accountant. Espresso House finns idag i både Sverige, Danmark, Norge, Finland samt Tyskland. Du kommer ingå i Finance teamet som supporterar alla marknader. Din primära roll är att ansvara för den kvalificerade redovisningen för ett av bolagets länder.   

Här rapporterar du till Maria, en stöttande, tillgänglig och hjälpsam ledare vars dörr alltid står öppen. Tjänsten är placerad i hjärtat av Malmö på Södergatan. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

 • Ansvarig för redovisningen för ett land
 • Kontakt till revisorer
 • Årsredovisningar
 • Inkomstdeklarationer
 • Avstämningar
 • Löpande redovisning
 • Månadsbokslut
 • Anläggningstillgångar
 • Momsredovisning och momsfrågor
 • Omsättningsavstämningar
 • Förbättring av processer och rutiner samt delaktig i projekt

 

Har vi fångat ditt intresse? 
Såklart! För att trivas i rollen ser vi att du är en lugn och ödmjuk lagspelare som trivs i föränderlig och internationell miljö. Som person är du prestigelös och du täcker gärna upp där det behövs. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av en liknande roll. Du har en övergripande förståelse för redovisning och du tycker det är kul. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift och du har goda kunskaper i Excel.  

 

Hur gör jag nu? 
Kom förbi på en kaffe så pratar vi mer. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Espresso House med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se eller Anna Gaetani Nordin på tel. 072-9997347 anna.nordin@mpya.se. 

Ansökan sker via www.mpyafinance.se 

 

Sök jobbet
Senior Accountant till Espresso House i Malmö

Kristina Bennet

Malmö

Rekryteringschef Syd, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 375 50 75

Om Espresso House

Espresso House historia går tillbaka till 1996 när vår allra första coffee shop öppnades av Charles och Elisabet Asker på Kyrkogatan i Lund. Vad som började som ett litet kafé inspirerat av både den italienska kaffekulturen och den amerikanska kafétraditionen, är idag ledande i Norden med över 460* coffee shops, 6000 baristor och 100 000 besökare dagligen. I oktober 2018 öppnade Espresso House sin första coffee shop i Hamburg, Tyskland. Idag är vi fördelade på fem länder; Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Espresso House är en svensk kaffekedja och ägs av JAB Holding Company. Vi brinner för kaffe, människor och miljö – samt för att skapa världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Om man har ambitionen att ge den bästa upplevelsen av kaffe till en nöjd gäst så måste man kunna erbjuda riktigt bra kaffe i en trevlig miljö. En trevlig miljö skapar man genom att ha fina coffee shops, men – det är 100 gånger viktigare att ha världens bästa personal.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv