Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior Accountant till BHG Group i Malmö

Redovisnings­ekonomMalmö

Tycker du att det händer för lite där du jobbar idag? Trivs du i din roll som redovisningsekonom men vill komma till en ny miljö? BHG erbjuder en positiv och fri miljö där saker händer hela tiden och där idéer tas väl om hand. Här är känslan av delaktighet stor och informationsflödet likaså. BHG Group växer så det knakar och du erbjuds vara med på resan.

Till teamet på BHG Group söker vi nu en senior redovisningsekonom som vill växa med gruppen. Tjänsten är belägen på huvudkontoret i Malmö och du rapporterar till CFO.

Du blir ytterst ansvarig för 10 bolag (moderbolag/holdingbolag) med huvudsakliga ansvarsområden enligt nedan:

  • Löpande redovisning
  • Månadsbokslut samt årsbokslut
  • Årsredovisningar samt deklarationer
  • Rapportering i Cognos
  • Moms
  • Kontaktperson revisorer
  • IC-fakturering
  • Bank: Hantering och administrering av cash pool

Vem söker vi?
Du är trygg i din roll som redovisningsekonom. Rollen har du haft i många år och du trivs med dina arbetsuppgifter. Som person har du en positiv och enkel framtoning. Du är flexibel och har samtidigt en stor integritet och prestigelöshet. Din förmåga att fatta beslut är god, och du är inte den som jagar sista kronan.

Har vi fångat ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar BHG Group med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mail johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se.

 

 

 

Sök jobbet

Om BHG Group

BHG är den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden. Vi har utöver våra nordiska verksamheter också en betydande närvaro i stora delar av Öst-, och Centraleuropa. Vår starka position på våra marknader innebär att vi är den största aktören i Europa inom Home improvement, som innefattar både Do-It-Yourself och Heminredning. Genom vårt ekosystem av onlinedestinationer, som kompletteras och understöds av fysiska showrooms och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom last-mile leveranser och installationer, erbjuder vi marknadens ledande utbud av välkända externa och egna varumärken. Totalt uppgår antalet unika produkter i gruppen till närmare en miljon, vilket tillsammans med vårt övriga utbud, utgör ett komplett erbjudande inom DIY, fritidsprodukter, möbler och heminredning.
I Gruppen ingår över 100 onlinedestinationer, innefattande till exempel: www.bygghemma.sewww.trademax.sewww.chilli.sewww.furniturebox.se och www.nordicnest.se – och över 70 showrooms. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har verksamheter i de flesta europeiska länder. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.
BHG:s e-handelsverksamheter har över 2 000 anställda som varje dag arbetar för att skapa en optimal köpupplevelse genom kombinationen av ett oöverträffat produktutbud och smart teknologi, kombinerat med ledande produktexpertis och ett brett utbud av service- och tjänster.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv