Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Sales Analyst till Orkla Foods i Malmö

Sales AnalystMalmö

Orkla Foods Sverige söker nu en Sales Analyst som vill vara med och skapa en hållbar och lönsam tillväxt! Du kommer att arbeta på det moderna och inspirerande huvudkontoret i centrala Malmö och ha en operativ och analytisk roll.

Som Sales Analyst kommer du framför allt att ansvara för att systematisera säljdata, ta fram försäljningsrapporter och analysera dessa med syftet att skapa förutsättningar för att uppnå lönsamhetsmål.

I rollen är du en värdefull och naturlig sparringpartner till teamet inom FoodSolutions som består av åtta personer och leds av Johan Sjöberg. Johan är en rak, omtänksam och delegerande ledare som gärna ser att man provar nya sätt och utmanar gamla sanningar.

 

Vad erbjuder Orkla dig?
Du kommer att arbeta i en levande och dynamisk miljö med härliga kollegor som brinner för Orklas välkända produkter. Orklas kultur präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Rapportering och analys av försäljningsdata
  • Supportera KAM och Business Manager med beslutsunderlag
  • Ta fram taktiska rekommendationer för bearbetning av FoodSolutions nyckelkunder
  • Ansvara för att administrera och förfina befintlig uppföljningsstruktur
  • Supportera Business Controller för FoodSolutions med exempelvis prisprocessen

 

Vem söker vi?
För att lyckas och trivas i rollen är du analytisk och har förmågan att se vad som döljer sig bakom siffrorna. Du är systemintresserad, har avancerade kunskaper i Excel och är van vid att hantera och tolka stora mängder data. Du kan arbeta självständigt och lösningsorienterat och har lätt för att skapa goda relationer i organisationen. Vi tror att du är civilekonom eller civilingenjör och är i början av, eller något år in i din karriär.

 

Har vi väckt din nyfikenhet, och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar Orkla med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Amelie Rijpma på 0709-966176 eller amelie.rijpma@mpya.se alternativt Kristina Bennet på 0703–755075 eller kristina.bennet@mpya.se .

Sök jobbet

Om Orkla Foods Sverige AB

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Vi är en lokal samhällsaktör som med våra 1500 medarbetare gör skillnad och bidrar till en mer hållbar och hälsosam vardag. Mer än 90 procent av det vi säljer i Sverige tillverkar vi lokalt på någon av våra 9 anläggningar. Vi går i täten för hållbar produktutveckling och innovation genom våra välkända varumärken Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv