Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Reskontrachef Söderberg & Partners

AP/AR ManagerStockholm

Drivs du av förändring, utveckling och ledarskap? Har du erfarenhet som reskontrachef?
Då kan tjänsten som Reskontrachef på Söderberg & Partners vara något för just dig!

Söderberg & Partners söker just nu en engagerad och framåtlutad Reskontrachef med ansvar för Accounts Payable/Accounts Receivable & Payments (AP/AR/Payments).

Som Reskontrachef har du en nyckelroll i att fortsätta bygga en stark AP/AR & Payment funktion med ansvaret för kontinuerlig vidareutveckling och ständig effektivisering och automatisering. Du kommer att vara en del av Söderberg & Partners svenska ekonomiavdelning som består av närmare 50 personer och rapportera till Head of FSS.

I rollen ingår:

  • Helhetsansvar för AP/AR & Payments funktionen
  • Initiera och driva processutveckling, effektivisering och förbättringsprojekt
  • Säkerställa kontinuerlig kvalitet i arbetsprocesserna inom funktionen
  • Säkerställa att administrativa ärenden hanteras effektivt, korrekt och professionellt       
  • Genuint intresse och erfarenhet av att arbeta med system och automatisering
  • Samverka både inom och utanför företaget med intressenter, kunder och beställare  
  • Representera ekonomifunktionen i diverse forum
  • Personalansvar för en grupp om 6 personer
  • Coacha och entusiasmera medarbetare och driva gruppen framåt

Din profil

För att trivas och ha bästa förutsättningar att axla rollen som Reskontrachef ser vi att du är van att arbeta i en snabbrörlig miljö från transaktionsintensiv verksamhet med större flöden. Du har erfarenhet som Reskontrachef med personalansvar och brinner för att utveckla, effektivisera och automatisera processer och arbetssätt. Som person är du trygg, tydlig och kommunikativ. Du är van att arbeta med förbättringsprojekt och processutveckling och trivs som bäst i en flexibel och dynamisk miljö med många kontaktytor. Du har förmågan att lyfta blicken och se utvecklingsområden och hitta lösningar.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Söderberg & Partners med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se eller Sofia Sand, sofia.sand@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande aktörer inom förmögenhetsförvaltning och erbjuder rådgivning till privatpersoner, företag och institutioner.
Söderberg & Partners har utvecklats från att vara ett litet entreprenörsdrivet bolag till att bli en av Sveriges ledande förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Det är en mycket spännande resa och utvecklingen pågår kontinuerligt.
Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Vår uppfattning är att en blandning av kompetenser och egenskaper som kompletterar varandra skapar de bästa resultaten och vi arbetar aktivt med hållbarhet, för både medarbetare och miljö.
Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv