Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Vacse

Redovisnings­ekonomStockholm

Visst vill du arbeta i ett fastighetsbolag som jobbar mot en hållbar framtid? Brinner du för redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området? Då kan rollen som Redovisningsekonom till Vacse vara din nästa utmaning.

Vad kan Vacse erbjuda dig?
Vacse har stort fokus på hållbarhet! För Vacse är social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet en viktigt faktor till ett lönsamt och långsiktigt fastighetsägande. Vacse ska vara den främsta nischade aktören inom segmentet samhällsfastigheter. Affärsidén är att vara en långsiktig fastighetsägare till objekt med offentliga hyresgäster. I de fastigheter som Vacse äger bedrivs publik verksamhet av skiftande slag. Vacse är en engagerad ägare och en finansiellt stabil partner som skapar värden genom långsiktiga relationer med hyresgäster, projektutvecklare och byggbolag.

I rollen som redovisningsekonom ingår du i ett team och ansvarar för ett antal bolag. Du kommer arbeta brett inom redovisning allt från till löpande bokföring till bokslut, hyresaviseringar, kvartalsrapporteringar och upprätta årsredovisningar samt deklarationer och fastighetsmoms. Du stöttar verksamheten i redovisningsfrågor, är med och driver utveckling av rutiner och processer. Du är delaktig i interna projekt och trivs i en roll där du samarbetar med och backar upp dina kollegor. Du kommer ha många interna och externa kontakter i rollen.

I rollen ingår:

 • Löpande dagligt arbete på redovisningsavdelningen
 • Löpande bokföring
 • Års- och kvartalsbokslut
 • Årsredovisning
 • Inkomstskattedeklaration
 • Moms
 • Hyresavisering
 • Övriga arbetsuppgifter relaterade till ovanstående
 • Avstämningar; likvidkonton, kundreskontran analys och uppföljning
 • Bistå vid budgetarbetet
 • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
 • Driva och delta i olika projekt

Tjänsten rapporterar till Ekonomichefen och du kommer sitta i fina lokaler på Kungsgatan i Stockholm.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och gärna med inriktning redovisning. Meriterande är om du har erfarenhet från fastighetsbranschen, redovisningsbyrå eller motsvarande samt vana av att arbeta med redovisning i flera bolag parallellt. Har du erfarenhet av hyresavisering, Visma Edge, Vitec hyra eller Vitec Verksamhetsanalys är det också meriterande.

Som person är Du nyfiken och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Du är prestigelös, flexibel och ser möjligheter samt tycker om att driva förbättringsprocesser framåt. Du är pålitlig och kan självständigt slutföra uppgifter inom utsatta tidsramar. Du har lätt för att samarbeta med andra och du har en positiv inställning till din omgivning och bidrar till en bra prestationsmiljö för hela gruppen. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar Vacse med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Sök jobbet

Om Vacse

Vacse grundades hösten 2009 av sju svenska pensionsstiftelser. Långa hyreskontrakt med offentliga hyresgäster stämmer väl överens med stiftelsernas vilja till långsiktig, förutsägbar och trygg avkastning. Vacse är idag en av de mest renodlade byggbolag inom segmentet samhällsfastigheter. Läs mer på www.vacse.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv