Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Tutus i Mörby

Redovisnings­ekonomStockholm

Nu söker vi en noggrann och strukturerad redovisningsekonom som vill vara med på vår fortsatta resa! Som redovisningsekonom hos oss arbetar du med hela flödet från reskontra, löpande bokföring, bokslut och rapportering. På kontoret är vi ett 40-tal medarbetare – de flesta ingenjörer. Vi sitter i fina lokaler i Mörby Centrum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Moms- och skattedeklaration och periodisk sammanställning
  • Upprätta månadsbokslut och vara delaktig i årsbokslut
  • Rapportering till myndigheter
  • Förbereda material inför revison
  • Vara delaktig i upprättande av årsredovisningen

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet från tidigare kvalificerat redovisningsarbete. Vi tror att du har ett systemintresse och tycker om att hitta smarta lösningar. Som person är du strukturerad och noggrann samt har god initiativförmåga. Du tar självklart ansvar för dina arbetsuppgifter men är också en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor samt stötta och hugga i där det behövs. Du behärskar svenska och engelska både i tal och i skrift.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Tutus Data AB med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se,  Då intervjuer och urval kommer att ske löpande välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt.  

Sök jobbet

Om Tutus Data AB

Tutus Data är ett privatägt svenskt företag, grundat 1992. Sedan start har de utvecklat högkvalitativa nätverkskrypteringslösningar åt militär, myndigheter och företag för användning i verksamheter som kräver högsta nivå på säker kommunikation.
Tutus data är huvudleverantören av myndighetsgodkända och certifierade IT-säkerhetsprodukter i Sverige och gör stadiga framsteg mot målet att bli en ledande leverantör av godkända IT-säkerhetsprodukter inom EU.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv