Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Technogarden i Malmö

Redovisnings­ekonomMalmö

Ni vet när man får den där känslan av att värdeorden inte bara är något man har satt upp på väggen. När de liksom sitter i väggarna. När känslan av att komma in på kontoret är varm och välkomnande.

Så känner man när man kommer till Technogarden. Teknikkonsultbolaget som har välmående personal som högsta prioritet.

Vi söker nu efter en redovisningsekonom till teamet i Malmö. Tjänsten är belägen i Hyllie i helt nya lokaler och du blir en del av ett team om sex personer varav tre på ekonomi. Du rapporterar till ekonomichef, en positiv och lättsam ledare som ger dig stor frihet under ansvar och är mån om att teamet ska må bra.

Här erbjuds du en bred roll och en snabb miljö i ett säljdrivet bolag, där alla kollegor jobbar i nära samarbete. Eftersom ekonomiavdelningen är relativt liten hjälps alla åt där behovet är störst, vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik, och det är precis så du vill ha det. Vi söker efter en flexibel person som tycker om att hugga tag där det behövs, även om det innebär att hjälpa till utanför ditt ansvarsområde.

Teamet sköter redovisningen för Technogarden AB och dina huvudsakliga ansvarsområden är följande:

 • Löpande bokföring
 • Behjälplig kund- och leverantörsreskontra
 • In och utbetalningar
 • Fakturering
 • Lönehantering (tjänstemän)
 • Månadsbokslut och avstämning av resultat- och balansräkning
 • Analys av resultat ner på projektnivå
 • Moms, skatt och arbetsgivardeklarationer
 • Bokslutsarbete
 • Delaktig i budgetarbetet
 • Rapportering till myndigheter och andra intressenter
 • Koncernrapportering

 

Vem söker vi?

För att trivas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning och några års erfarenhet som redovisningsekonom. Kanske jobbar du som redovisningskonsult idag och vill ta steget in på en ekonomiavdelning? Du kan processen kring bokslut och har även erfarenhet av lönehantering. Som person är du prestigelös, självständig och noggrann. Du är inte rädd att kavla upp ärmarna när det behövs och har ett flexibelt och serviceinriktat mindset, vilket kommer väl till pass i denna tjänst med många kontaktytor inom organisationen.

 

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Technogarden med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 johanna.andersson@mpya.se eller Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

 

 

Sök jobbet

Om Technogarden AB

Technogarden är en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter med tillväxt inom Industry, IT och Life Science. Genom vår mix av rådgivning, tekniska konsulter och rekryteringstjänster hjälper vi teknikoffensiva företag säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt.
www.technogarden.se
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv