Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Smiling Faces

Redovisnings­ekonomStockholm

Visst vill du arbeta som Redovisningsekonom i ett bolag som brinner för att leverera leenden och service i världsklass? Då kan rollen som Redovisningsekonom på Smiling Faces vara tjänsten just för dig!  

Vad kan Smiling Faces erbjuda dig?
Smiling Faces är utmanaren som vågar tänka annorlunda. Vi vill och vågar vara så mycket mer än bara en kaffeleverantör – vi vill utveckla oss, våra kunder och vår bransch. Alla vi som jobbar här brinner för att leverera leenden och service i världsklass. Vi älskar våra kunder och är tacksamma för att de ställer krav och utmanar oss till att bli ännu bättre. Våra kunder är nämligen väldigt kräsna. Med all rätt – de har ju valt just oss av en anledning. Här på Smiling Faces är vi övertygade om att ifall vi mår bra och har roligt på jobbet så kommer vi alla att prestera bättre. Vi lever som vi lär och värdesätter vår egen möjlighet till paus och att umgås med varandra. Våra medarbetare är det absolut viktigaste vi har – och det vill vi ska kännas. Varje dag!

I rollen som redovisningsekonom kommer du ha ett helhetsansvar för redovisningen. Du kommer arbeta brett inom redovisning; allt från löpande bokföring, avstämningar, månadsbokslut samt årsbokslut och årsredovisning. Du kommer även ansvara för leverantörsreskontra samt betalningar. En viss del av arbetet kan komma utföras för Kaffekompaniet din pauspartner AB. Resor i tjänsten kan förekomma.

Du kommer ingå i ett team som består av 4 personer och rapporterar till Ekonomichefen. Kontoret är beläget i fina anrika lokaler på Kungsbron, centralt i Stockholm.

I rollen ingår:

 • Löpande bokföring och avstämningar.
 • Leverantörsreskontra; kontering till betalning.
 • Upprätta månads- och årsbokslut.
 • Skatt- och momsdeklarationer.
 • Delaktig i Årsredovisning och deklaration.
 • Stötta verksamheten i ekonomifrågor samt ta fram underlag och uppföljning.
 • Arbeta med förbättring och effektivisering av redovisningen.
 • Kontakt med bank och revisorer mfl.
 • Hålla sig ajour och säkerställa nya redovisningsregler/standarder.
 • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt.
 • Driva och delta i olika projekt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande. Du har arbetat ett flertal år med redovisning och är trygg i din kompetens. Du är självgående i att upprätta bokslut. Du har goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du självgående, proaktiv och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Smiling Faces med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Smiling Faces AB

Smiling Faces har sedan starten skapat pauser som bidrar till glädje och ökad trivsel, något som i sin tur skapar utrymme för ännu fler leenden och gör det roligare att gå till jobbet. På så vis ökar motivationen, kreativiteten och engagemanget – och alla vet ju att om man är engagerad så presterar man också bättre. Ett gladare och mer välmående företag blir helt enkelt ett lönsammare företag.
Smiling Faces AB och systerbolaget Kaffekompaniet din pauspartner AB är verksamma inom paustjänster mot arbetsplatser i Sverige. Båda bolagen ägs till 100% av det belgiska rosteriet MIKO Koffie NV som är verksamma i stora delar av Europa och Australien.
www.smilingfaces.se
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv