Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Setra

Redovisnings­ekonomStockholm

Setra söker nu en självständig, engagerad redovisningsekonom som vill vara del av en verksamhet som är lönsam för alla, vi kallar det Grönsamhet!

Om rollen
I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara ”spindeln i nätet” och ha många kontakter. Fokusområden kommer bland annat att vara anläggningsregister och uppföljning av investeringar. Du ingår i en grupp om 5 personer och rapporterar till Redovisningschefen. I rollen ingår följande arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Moms- och punkskattedeklarationer inkl. intrastat
  • Investeringsuppföljning samt administration av projekt
  • Driva förbättringsarbete inom det egna området samt supporta övriga enheter
  • Vara back-up för övriga funktioner inom redovisningsavdelningen

Setra sitter i Solna nära Mall of Scandinavia och är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 800 anställda och omsätter drygt 4 miljarder kronor.

Din Profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med redovisning. Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter och du är bokslutssjälvständig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från medelstort till större bolag och du är flytande i både engelska och svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av producerande bolag och av uppföljning av investeringsprojekt.

Du är en självständig redovisningsekonom som är trygg i din kunskap. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarstagande och serviceminded. Du är positiv i din inställning och delar gärna med dig av din kunskap. Vidare är du tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa goda relationer.

Vårt erbjudande till dig
Vi vill ta vara på dina idéer, din erfarenhet och din nyfikenhet. Tillsammans med oss kan du växa i en inspirerande arbetsmiljö som grundar sig i vår filosofi, som vi kallar för Grönsamhet. Den bygger på hållbarhet och våra värderingar – engagemang, nytänkande och ansvar – vilket präglar vårt sätt att göra affärer och hur vi är på jobbet varje dag.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Setra med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se.  Intervjuer och urval sker löpande.  Varmt välkommen med din ansökan och en riktig God Jul och ett Gott Nytt År!

Sök jobbet

Om Setra Trävaror AB

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 800 anställda och omsätter drygt 4 miljarder kronor. I vår koncern ingår sju sågverk, ett träindustricenter för förädling i Långshyttan, en förädlingsenhet i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige, samt sju olika försäljningskontor utomlands.
 
Alla våra produkter har sitt ursprung i ansvarsfullt brukade skogar i några av världens bästa råvaruområden för barrträ. I våra anläggningar förvandlar vi skogsråvaran till klimatvänliga produkter för byggande och boende åt våra kunder runtom i världen. Vi säljer även bioprodukter såsom bark, flis och spån till kunder inom pappers- och massaindustrin samt till energiframställning. Läs gärna mer på vår hemsida Setra Group.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv