Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Pophouse

Redovisnings­ekonomStockholm

Visst vill du arbeta i ett bolag i stark tillväxt som skapar nya upplevelser till världen? Brinner du för redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området? Då kan rollen som Redovisningsekonom till Pophouse vara din nästa utmaning.

Vad kan Pophouse erbjuda dig?
Pophouse är ett företag inom underhållningsindustrin som investerar i och utvecklar varumärken och koncept inom musik, gaming, podcast och liveframträdanden. Vi investerar kapital, kreativitet och engagemang för att skapa nya upplevelser inom underhållning. Det  är vårt syfte, och vad vi älskar att göra.

Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa i en föränderlig miljö. I rollen som redovisningsekonom kommer du arbeta brett inom redovisning med bolagsansvar för ett eller flera av koncernens bolag. I rollen ingår delvis löpande redovisning, men också lagerfrågor, moms, månadsbokslut och rapportering. Du stöttar verksamheten i redovisningsfrågor, är med och driver utvecklingen av rutiner och processer.

Tjänsten rapporterar till Head of Group Financial Control och du kommer sitta i fina lokaler vid Sergels Torg.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och har minst fem års erfarenhet av liknande roll. Vi ser att du har erfarenhet från en internationell miljö samt att du har god förståelse och stort intresse av redovisning och system. Väsentligt för rollen är att du drivs av att utveckla och automatisera processer och rutiner. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av retail och/eller e-handel.

Som person är Du nyfiken och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Du är prestigelös, flexibel och ser möjligheter samt tycker om att driva förbättringsprocesser framåt. Du är pålitlig och kan självständigt slutföra uppgifter inom utsatta tidsramar. Du har lätt för att samarbeta med andra och du har en positiv inställning till din omgivning och bidrar till en bra prestationsmiljö för hela gruppen. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar Pophouse med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Sök jobbet

Om Pophouse Entertainment Group AB

Pophouse Entertainment grundades 2014 och visionen var redan då att bli en av världens främsta nöjesdestinationer. Med starka varumärken som ABBA The Museum, ABBA Voyage, Avicii Experience, Space och Perfect Day Media, kan Pophouse Entertainment erbjuda ett brett utbud av underhållning, mat och dryck.
Pophouse utvecklar och lanserar koncept och produktioner som suddar ut gränserna mellan underhållning, spel, besöksnäring och konst. Pophouse är en leverantör av idéer drivna av kreativitet, pådrivna av applåder och utformade genom teknik. Pophouse kombinerar passion för underhållning med ett behov av att inspirera och göra livet rikare genom ikoniska upplevelser som kan skalas över hela världen, över tid och över olika plattformar och kanaler.
https://pophouse.se/
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv