Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till PolyPeptide i Malmö

Redovisnings­ekonomMalmö

Är du i början av din karriär som redovisningsekonom och vill komma till ett härligt team där du ges möjlighet till utveckling?

PolyPeptide söker efter rätt person till ett trevligt klimat med framåtanda där du tillsammans med dina kollegor inom Finance sköter redovisningen för bolaget. I din roll kommer stort fokus ligga på att vara behjälplig i bokslutsarbetet för det svenska bolaget samtidigt som du blir totalansvarig för en del mindre bolag där du sköter allt från ax till limpa.

Välkommen till ett bolag där man månar om sina anställda, och där man förstår vikten av balans i livet.

Tjänsten är belägen i fina lokaler i Malmö och du rapporterar till Viveka som är Finance Director. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Bokslutsarbete månadsvis för det svenska bolaget
  • Löpande redovisning och bokslut för 3 mindre bolag i koncernen
  • Ansvarig för anläggningsregister
  • Intercompany-avstämningar
  • Momsredovisning
  • Kontaktperson för lönekonsulterna
  • Effektivisera processer och rutiner
  • Back up för kund- och leverantörsreskontra

Här erbjuds du att jobba i en mycket spännande bransch där nya idéer välkomnas och där beslutsvägarna är korta.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom yrket och har god förståelse för redovisning. Kanske sitter du som revisor eller redovisningskonsult på byrå idag och vill ta klivet in på en ekonomiavdelning. Det är meriterande om du har arbetat i ett internationellt mellanstort bolag likt PolyPeptide. Du trivs i en miljö där alla hjälps åt och tar tag i det som behöver göras. Du är serviceminded och strukturerad och ser alltid laget före jaget. Detta är rollen för dig som är positiv och prestigelös och trivs i en miljö där processer och rutiner ständigt utvecklas. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar PolyPeptide med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mail johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se.

 

Sök jobbet

Om PolyPeptide Laboratories Sweden AB

PolyPeptide är en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för läkemedel och kosmetika. PolyPeptide Group är representerade med enheter i Frankrike, Belgien, Indien, Sverige samt USA och sysselsätter ca 850 medarbetare. Koncernen är en privatägd organisation och tillverkar mer än en tredjedel av alla godkända peptidläkemedelssubstanser.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv