Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Modhi

Redovisnings­ekonomStockholm

Modhi Collect Sweden AB är ett inkassobolag som ingår i koncernen SpareBank1 Gruppen i Norge. SpareBank1 är Norges näst största finansaktör och utgörs av en allians mellan regionala och lokala sparbanker och erbjuder ett komplett utbud av finansiella produkter och tjänster till individer och företag på den norska marknaden. Modhi har en nordisk tillväxtstrategi och förväntar sig stark tillväxt under kommande år. Som ett led i den nordiska tillväxtstrategin har Modhi förutom etableringen i Sverige, även nyligen etablerat sig i Finland.

Nu söker vi en driven redovisningsekonom till vårt kontor i Hammarby Sjöstad. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med hela flödet från ax till limpa, från reskontra till upprättande av årsredovisning. Du kommer jobba tätt ihop med ytterligare en kollega, tillika Redovisningschef. Redovisningsfunktionen består av två personer i dagsläget. Då bolaget är i tillväxt tror vi att du är en nyfiken person som tycker om en föränderlig miljö. Tillsammans ansvarar ni för Redovisningsfunktionens fortsatta resa. Tjänsten är bred och varierande och du kommer att arbeta verksamhetsnära och proaktivt för att optimera och identifiera förbättringar av våra nuvarande processer och rutiner. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt.

 

Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och avstämningar (inkl kund och leverantörsreskontra)
  • Moms- och skattedeklaration
  • Upprätta månadsbokslut och vara delaktig i årsbokslut
  • Rapportering till myndigheter kan förekomma
  • Förbereda material inför revison
  • Vara delaktig i upprättande av årsredovisningen
  • Kontinuerligt vara en aktiv part i att förbättra och utveckla och effektivisera rutiner och processer samt dokumentera dessa
  • Diverse ad-hoc uppgifter kopplat till Redovisningsfunktionen

 

Ort: Hammarby Sjöstad
Omfattning:
Heltid, tillsvidare

 

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller liknande med tidigare erfarenhet från kvalificerat bokslutsarbete. Du ska under ett antal år ha arbetat självständigt med månadsbokslut och varit behjälplig i upprättande av årsredovisningar. Som person är du positiv, drivande och tycker om att få sätta processer och rutiner på ditt dagliga arbete. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp. Självklart är du serviceinriktad och ser kontakt med människor som något naturligt och positivt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav i tjänsten.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Modhi Collect med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Modhi Collect AB

Modhi Collect Sweden AB är ett inkassobolag som ingår i koncernen SpareBank1 Gruppen AS i Norge. Våra handläggare har lång erfarenhet av att följa upp och hantera inkassoärenden. För oss är det viktigt att vara professionella mot både kunder och de som har ärenden hos oss. God kompetens och bra bemötande är därför två av våra fokusområden. Våra kunder och de som har ärenden hos oss ska känna sig säkra på att vår verksamhet utförs i enlighet med god inkassosed och vi arbetar intensivt och målmedvetet med att finna lösningar som är genomförbara för varje enskild individ. Modhi Collect Sweden har inkassotillstånd utfärdat av Datainspektionen. Inom SpareBank1 alliansen finns 7 500 anställda, varav ca. 1 200 i SpareBank 1 Gruppen med dotterbolag. Modhi som ingår i SpareBank 1 Gruppen har 150 anställda och är en betydande aktör på den norska marknaden för köp och förvaltning av kreditportföljer.
Läs mer på: www.modhi.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv